small_lud Публикувано на Февруари 6 Report Share Публикувано на Февруари 6 (редактирано) Момочета и момичета аз сам в полша и искам да ви кажа от bgshare.com не става да изтеглиш и искам от вас и ви моля дайте линковете от !!! 4shared.com,rapidshare.com,4storing.com,i dr. ама моля не от bgshare.com Моля ви мн и благодаря за вниманието. Редактирано Февруари 6 от small_lud Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 аз ти предлагам, когато видиш линк от бг шарето да пускаш коментарче в темата с молба за качването на даденото нещо в друг сървър и готово! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 в 4сторинг, имам проблем, а ако имам албум който е над 100мб трябва да го цепя и да го качвам, и няма да се задържи дълго на чуждите сървъри... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 В тази тема http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=48 има достатъчно изброени сървъри за качване, тъй че нека бъде спокоен човека! При негова молба винаги ще кача това което иска и другаде, разбира се ако съм свободен и най вече, ако видя молбата му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
small_lud Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 В тази тема http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=48 има достатъчно изброени сървъри за качване, тъй че нека бъде спокоен човека! При негова молба винаги ще кача това което иска и другаде, разбира се ако съм свободен и най вече, ако видя молбата му Мн ви Благодаря да си жив и здрав мерси мн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
small_lud Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Моля ти дай ги тези линково ти,че никой не ми ги дава от някаде друг моля ти мн може да ги даваш от рапидшаре или 4сторинг или 4шаред Моля мн ти никой не ми дава и неги качват от други страници постояно от бгшаре :( http://www.bgshare.com/322390/ork.Maniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 айде готов си ork.Maniq & Vasko Kitaeca - Kuchek [shokoladka].rar Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
small_lud Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Благодаря мн да си жив и здрав и касметлиа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Благодаря мн да си жив и здрав и касметлиа Батка, предлагам ти, да ми пращаш линкове от моя раздел, които не можеш да свалиш на лично съобщение, ще се постарая да ти ги кача другаде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари