the_new Публикувано на Юни 28 Report Share Публикувано на Юни 28 Проблема е,че не мога да виждам някой абонати,които са на линия.Дава ми,че ги няма и трябва да им звънна,за да излезе че са на линия.Те също не ме виждат,но като ми звъннат им излиза "Абонтът е извън линия" а аз съм тук... Някакво решение на проблема?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Що не го преинсталираш ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
the_new Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Преинсталирах го...пак същото!Изтеглих новата версия и като го инсталл и всичко е ОК.После като дам отписване и пак вписване и пак неще... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И аз имам тоя проблем от месец и нещо.Като пусна търсачката намирам абоната, но иначе не го виждам.Изтрих го и наново го намерих и пак същото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Скайп се бъгва понякога. Пробвайте да изтриете абоната и той да Ви изтрие и след това му пратете искане за пълномощно. Така се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Аз забелязах, че само абонатите които са си направили настройки за прехвърляне на телефон не виждам.Когато си промени настройките се показа в листата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.