Petroff Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 искам да попитам как мога да си изтегля музиката от клип или нещо такова. Имам една презентация като видеоклип и има една страхотна песен но нз как се казва и не мога да я намеря. Може ли да ми помогнете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 ами то си пише как се казва това което са направили нели и куку бенд е върху песента на славка калчева бяка роза а иначе от това което си дал аз лично не знам как да сваля само музиката Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 не не е това. Имам една презентация под формата на клип и искам песента но не става. Не е записана как се казва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 С Virtualdub-a я правиш на .wav и после с конвертор я правиш на mp3 и след това с книфето режеш това, което ти трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 благодаря много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 (редактирано) За конверт от .wav в .mp3 ти препоръчвам MP3 WAV WMA OGG Converter и после с Mp3Knife си я изрязваш, ако имаш въпроси за програмите питай. С VirtualDub-а предполагам знаеш как се работи. Отваряш файла и после от менюто отгоре File -> Save wav... и готово =) Редактирано Февруари 10 от Ив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Абе, кажи напрао коя песен търсиш Избери си една от тези 2 програми: Allok Video to MP4 Converter Xilisoft Video Converter 3 Слагаш клипа, даваш да го конвертира във мп3, и готово. Няма какво повече да се занимаваш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 мн благодаря но нз дали ще успея. Ще ви предоставя това което искам да извлека http://4storing.com/910ff/24ee6ffc0587e0c0...7969415897.html това е на един румънец с който бяхме на едно състезание но забравих да го питам как се казва песента. Ако някой може да ми помогне ще е супер и ще съм мн благодарен. П.П. като излезе POLUAREA се натиска върху квадрата благодаря ви предварително Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 (редактирано) Песента е на Sahar Connor - Living to love you Редактирано Февруари 11 от Ив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Ти си цяло съкровище много ти благодаря старшно много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.