Guest rews Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 Искам да попитам някой от отговорниците на форума как мога да допринеса за бързото развитие на форума ,как да стана полезен юзер? пп.цитат: Групата ВИП е създадена за хора с важно значение за форума - много активни и полезни юзери, които допринасят за бързото развитие на форума, за сега групата се различава по цвета на имената на членовете си и по това, че нямат флууд контрол, както и по това, че си имат личен раздел във форума, за който на другите юзери им се иска парола за достъп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз съм, напрао да станеш мод, тука за тоо раздел, и то на цялата балканска, че нема никой наглеждащ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 имаш моята подкрепа бях пуснал тема преди нали говорихме за това обаче гласът ми остана като глас в пустиня а си мисля че не трябва да е така ще дърпам уши скоро време Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 имаш моята подкрепа бях пуснал тема преди нали говорихме за това обаче гласът ми остана като глас в пустиня а си мисля че не трябва да е така ще дърпам уши скоро време Моя глас, остана във Сахара, още миналата година :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Моя глас, остана във Сахара, още миналата година :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Аз също подкрепям rews Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И аз го подкрепям ( Даже имам да му връщам жеста от едно време ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Естествено и аз.Без него Гръцкия раздел ще замре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз не мога да разбера какво ви помага титлата ВИП за да бъдете полезни? Ако човек иска да е полезен го прави, защото му е приятно, а не защото е ВИП... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз не мога да разбера какво ви помага титлата ВИП за да бъдете полезни? Ако човек иска да е полезен го прави, защото му е приятно, а не защото е ВИП... Друго си е да си ВИП аз го подкрепям. Все пак имаш други права във форума. то и аз искам да съм Вип, но като гледам няма да е скоро :1000 (29): Цитирай Report The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest rews Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз не мога да разбера какво ви помага титлата ВИП за да бъдете полезни? Ако човек иска да е полезен го прави, защото му е приятно, а не защото е ВИП... нещо не сме се разбрали май.попитах и цитирах това което си написал,не защото искам да съм вип, а за да разбера аз от кои потребители съм.никой не ме е карал да правя нещо насила,но понеже прочетох това и се замислих. и като знам , че имам за 2 месеца повече пуснати теми от доста от тая група го написах. пп.понеже форума е нов и за всички важат еднакви правила,за момент ми се стори,че нещо май не е така.извинявам се ако съм засегнал някой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ох, и аз си мечтая да нямам флууд контрол Колко се нервяяя само - поне го направете 30сек. Аз докато чакам 90 сек мога да си окача въже и да съм отишъл до магазина 5 пъти и обратно... Обещвам,че ще пиша по-често Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 флуд контрола си е идеален. Предпазва от нуждата за купуване на нови клавиатури... В този форум мислим за всичко!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 флуд контрола си е идеален. Предпазва от нуждата за купуване на нови клавиатури... В този форум мислим за всичко!!! На мен май са ми го махнали Или пиша големи постове или наистина са ми го махнали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Сам си си го махнал като си натрупал достатъчно постове за да не си мембър вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.