dheadcho Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Давайте предложения...аз понеже съм малко НЕзапознат с хаус-а, искам да знам кои ще са водещите хитове това лято и дали ще се открои някое парче като хит на лято 2009... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ_NickiAy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 (редактирано) Ще има но е рано да се каже все още... Едните от тях ще са - WHIZZKIDS & INUSA DAWUDA - RUMOURS DIGI DIGI (Bob Sinclar Ext RMX) & PITBULL - CALLE OCHO (I KNOW YOU WANT ME) Редактирано Юли 15 от DJ_NickiAy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Desi7a Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 За мене потенциални летни хитове са: Plastik Funk - Rise (Houseshaker Remix) Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dheadcho Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 Ще има но е рано да се каже все още... Едните от тях ще са - WHIZZKIDS & INUSA DAWUDA - RUMOURS DIGI DIGI (Bob Sinclar Ext RMX) & PITBULL - CALLE OCHO (I KNOW YOU WANT ME) Съгласен с Rumours Digi Digi, отскоро я вкараха в плейлистите на Софийските радиостанции, но не мисля, че това парче може да е "водещото" на лятото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Ще има но е рано да се каже все още... Едните от тях ще са - WHIZZKIDS & INUSA DAWUDA - RUMOURS DIGI DIGI (Bob Sinclar Ext RMX) & PITBULL - CALLE OCHO (I KNOW YOU WANT ME) Съгласна съм с теб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djice Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 За мене потенциални летни хитове са: Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
shure_dj Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 За мене потенциални летни хитове са: Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) За Delyno - Ether Party може да се каже, но за Sunshine day едва ли... Аз бих добавил това: Mattara - Send The Message (Mattara vs Mendoza Club Mix)_BurgasTalk.mp3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djivyan Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 (редактирано) Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) единсвтено това мене би ме вдигнало лятото Редактирано Август 17 от djivyan Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Питбула ша ги пребие летоска Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
flavanche Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Питбула ша ги пребие летоска Супер тъпото изпълнение, НО за жалост си прав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_vice Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 питбула ше ги прибие летоска малко по рядко това е парчето !!!!!!!!! : spankers - sex on the beach (paolo ortelli and degree extended mix) линк за даунлоуд : http://www15.zippyshare.com/v/3596949/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lenor Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Аз съм за това Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dheadcho Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 По всичко личи, че Pitbull изби рибата, аз лично обаче повече се кефя на Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza (Marchesini & Farina Remix) и Spankers - Sex on the beach (paolo ortelli and degree extended mix)! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bqrqn4eto Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 По всичко личи, че Pitbull изби рибата, аз лично обаче повече се кефя на Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza (Marchesini & Farina Remix) и Spankers - Sex on the beach (paolo ortelli and degree extended mix)! подкрепям с две ръце. Цитирай Report искам да те имам винаги до мен щом си тук света е необикновен всичко се променя и причината си ти себе си да виждам в твоите очи нещо интересно от Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
metkozaekabsl Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 браво супер е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deejey Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 И Inna, Play & Win ще се вместят някаде.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.