dheadcho Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Давайте предложения...аз понеже съм малко НЕзапознат с хаус-а, искам да знам кои ще са водещите хитове това лято и дали ще се открои някое парче като хит на лято 2009... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ_NickiAy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 (редактирано) Ще има но е рано да се каже все още... Едните от тях ще са - WHIZZKIDS & INUSA DAWUDA - RUMOURS DIGI DIGI (Bob Sinclar Ext RMX) & PITBULL - CALLE OCHO (I KNOW YOU WANT ME) Редактирано Юли 15 от DJ_NickiAy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Desi7a Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 За мене потенциални летни хитове са: Plastik Funk - Rise (Houseshaker Remix) Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dheadcho Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 DJ_NickiAy каза: Ще има но е рано да се каже все още... Едните от тях ще са - WHIZZKIDS & INUSA DAWUDA - RUMOURS DIGI DIGI (Bob Sinclar Ext RMX) & PITBULL - CALLE OCHO (I KNOW YOU WANT ME) Съгласен с Rumours Digi Digi, отскоро я вкараха в плейлистите на Софийските радиостанции, но не мисля, че това парче може да е "водещото" на лятото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 DJ_NickiAy каза: Ще има но е рано да се каже все още... Едните от тях ще са - WHIZZKIDS & INUSA DAWUDA - RUMOURS DIGI DIGI (Bob Sinclar Ext RMX) & PITBULL - CALLE OCHO (I KNOW YOU WANT ME) Съгласна съм с теб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djice Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Desi7a каза: За мене потенциални летни хитове са: Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
shure_dj Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Desi7a каза: За мене потенциални летни хитове са: Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) За Delyno - Ether Party може да се каже, но за Sunshine day едва ли... Аз бих добавил това: Mattara - Send The Message (Mattara vs Mendoza Club Mix)_BurgasTalk.mp3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djivyan Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 (редактирано) Bodybangers - Sunshine Day (Original Mix) единсвтено това мене би ме вдигнало лятото Редактирано Август 17 от djivyan Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Питбула ша ги пребие летоска Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
flavanche Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Saki4a каза: Питбула ша ги пребие летоска Супер тъпото изпълнение, НО за жалост си прав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_vice Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 питбула ше ги прибие летоска малко по рядко това е парчето !!!!!!!!! : spankers - sex on the beach (paolo ortelli and degree extended mix) линк за даунлоуд : http://www15.zippyshare.com/v/3596949/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lenor Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Аз съм за това Delyno - Ether Party (vocal Radio Edit) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dheadcho Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 По всичко личи, че Pitbull изби рибата, аз лично обаче повече се кефя на Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza (Marchesini & Farina Remix) и Spankers - Sex on the beach (paolo ortelli and degree extended mix)! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bqrqn4eto Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 dheadcho каза: По всичко личи, че Pitbull изби рибата, аз лично обаче повече се кефя на Desaparecidos vs Walter Master J - Ibiza (Marchesini & Farina Remix) и Spankers - Sex on the beach (paolo ortelli and degree extended mix)! подкрепям с две ръце. Цитирай Report искам да те имам винаги до мен щом си тук света е необикновен всичко се променя и причината си ти себе си да виждам в твоите очи нещо интересно от Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
metkozaekabsl Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 браво супер е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deejey Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 И Inna, Play & Win ще се вместят някаде.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.