Skruki Публикувано на Август 3 Report Share Публикувано на Август 3 vladura88 - защо и него не го направите зеленичак или там в оная групата,дето са останалите?!?От много време той пуска почти всички от новите песни. И си направете някаква тема за предложения,която да е качена като важна :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не е поискал, не сме го направили А групата май е "Респект" ама според мен той не е за тази група... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Искам само да попитам автора на темата за каква тема за предложения става въпрос... Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Искам само да попитам автора на темата за каква тема за предложения става въпрос... Най-вероятно тема с предложения за хора, които да влизат в група Респект Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Най-вероятно тема с предложения за хора, които да влизат в група Респект Сигурно! Само че някой знае ли какви са изискванията за влизане в тази група защото май няма такива... Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Тва е че създателите на групата решават кой да е там или не... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skruki Публикувано Август 4 Author Report Share Публикувано Август 4 (редактирано) Искам само да попитам автора на темата за каква тема за предложения става въпрос... Имах предвид някаква тема изобщо с предложения по всякакви въпроси.Например да е с името на раздела "Въпроси и предложения". Редактирано Август 4 от Skruki Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
viksicrazy Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Според мен той заслужава много повече от респект...все пак ни дава 90% от новите песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Според мен той заслужава много повече от респект...все пак ни дава 90% от новите песни! Песни които са качени и изтеглени от сайта на Пайнер.Но не знам как го прави докато я качат и след 3 мин я има и в форума Много бързо се справя Иначе и аз съм ЗА да е в тази група но какъв е смисала от нея ? Хората в нея имат ли някакви привилегии ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Хората в нея имат ли някакви привилегии ? Единствената ни "привилегия" е,че можем да трием постовете си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 (редактирано) Мисля че няма нужда да ме слагат при Respect!!!И така ми е добре!!!Аз съм равен с всички останали и винаги ще си бъда такъв!!!Когато имам нещо го споделям!!!Не го пазя само за себе си!!!Благодаря ви за предложението все пак!!! :1000 (30): Редактирано Август 5 от vladura88 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanino Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Мисля че няма нужда да ме слагат при Respect!!!И така ми е добре!!!Аз съм равен с всички останали и винаги ще си бъда такъв!!!Когато имам нещо го споделям!!!Не го пазя само за себе си!!!Благодаря ви за предложението все пак!!! :1000 (30): Апф :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Апф :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти пък кво искаш бе!!!Аз съм честен и откровен , а пък ти си един мухльо който само рекламира форума си и нищо друго не прай!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogata_93 Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Според мен, също трябва да се повиши Влади!!! Може и да тегли от Пайнер, но и доста песни не са от там! А освен това предлагам да се направи под раздел във видео клипове "HQ" там pepsi81, Митко и xacahh да си слагат линковете!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Темата е приключена, ако vladura88 иска да бъде преместен в някоя група нека ми пише, аз ще се погрижа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари