FACHO Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 Някой има ли идеа защо субтитрите на филмите ми ги чете като яроглифи онзи ден си преинсталирах луиндолса но незнам къде да барна сега да си го оправя това знам само че не става от Control Panel>Regional and language options Всичко и на всякъде е на български.някакви други предложения.А и някой от програмите също излизат с тези букви .Моля помогнете ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ако кажеш с коя програма гледаш филмите,може и някой да ти помогне.А пък ако си случайно с "BSplayer" влизаш в "субтитри--настройка на субтитрите--шрифт" и ще се покаже това прозорче.Най-долу на "script" трябва да избереш "Cyrillic". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 най добрия плеяр е KMPlayer Full 2.9.3.1214 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.