SAM' Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ooooooo Каква красива,приветлива,интелектуална,невероятна,усмихната п*тка! Какво разбираш под "интелектуална" путка? Общувала е явно с много интелигентни хора.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Е на това му се казва голяма фенка на Рики в Мелбърн- 5.10.2013. Да си качи крака върху него Ако искате да докажете колко голям фен сте на някой изпълните,просто си качете крака върху него 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ти свирки ли му правиш на т'ва уиски? Бахти психото. И само ми е интересно кой нормален човек говори по начина,по който ти пишеш. Нещо се опитваш да си придаваш мъжкарски имидж,ама като те знаем к'ва крива фея си...не ти се получава. :1000 (29): :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Абе хубава е, ама след баладата на Глория не върви! От тук започна всичко ;дд 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Сенужчице, Моисей цяло море е разделил на две, ти една вежда не можеш! 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 От години не ми се беше случвало да рева (със сълзи) на нещо, което вече съм чел със същата реакция преди време. Обичам я! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Шононо е проста като текстовете си от едно време! Ето и новата ми любима вода: Изворна вода от Алпите, бутилирана при пълнолуние! Вече само такава ще пия. Не мога! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Изгубен свят" не е на 320 kbps. Да се оправи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Да ви имам идолите тука-Кейти Перита, Майлита, Гаги. Просто сте изпаткали. 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Май не. И певица на годината ееее: ГАЛЕНАААААААА! Анелия: Преслава: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Копира Андреа от концерта миналата година Може да си е поръчала нещо от Style by Andrea Поредното доказателство за международните успехи на Андреа.Това момиче не е за българския пазар,тясно й е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Имам визитки на разни момичета и им ги давам да си звънят. Ама много скъпо взимат и повечето се отказват. Дай им да си изберат от Рамания. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Але чупена и крива фея такава виж в топа http://www.vbox7.com/popfolk кой води и тогава ми се обяснявай.Откраднала ЗУРА :D :D избери си една стена у вас или нещо стабилно твърдо и се хакни в него,eптен да ти дойде акъла и тамън ще си видиш облика,колко си красив! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Сега не ти ли се ходи с козите? Не, сега си имам вас.Вие замествате перфектно всичките кози. :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Носим очила СК - Славка Калчева. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Тя понеже Маркиза дьо Смяд не може да намери други хубави млади момчета, та с Вълчан ще се занимава. Тя от толкоз' козина по лицето не може му уцели устните. За надолу не искам и да знам. След колата и добавките за фитнес татьо Тони да осигури и косачка, барем заприлича на нещо отрочето му. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Ако ще да пищиш, да врещиш, да крещиш... Ти не можеш да пееш, отивай да спиш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Колкото и да не харесвам Константин - дали не затвори устите на всички чалга балерини, а?! АААААААААААААААААААААА? Само на тлъстата балерина не успя, ако ме разбираш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 направи ми някакво впечатление (коментарът е по повод концерта на "Планета") Ужас,пак ще тр.да търпя 2 часа проституция докато дойде последният един час и се изсипят по-интересните изпълнители наведнъж 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Глория може по душа да е дива котка, но по мозък е полска мишка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Трябва да те убия,ако не отидеш на Рики. 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Тя може и да има страхотна дискография, но към грешна дата коя песен се помни и се слуша? Аз не се сещам за такава. Това, че е с уникална хореография никой не го отрича, но големи хитове, освен "Не сме безгрешни", няма. А при Слави е друго, той има огромни хитове, но него никога не са го възприемали като чалга изпълнител, т.е. повече не се срамуват да го слушат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Поне са учили и имат някакво музикално образувание .. От образувание до образование разликата е от земята до небето. За другия път да знаеш. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.