Andrew Cunanan. Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка. Що е то? - Марчето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 За Галин Талантът му не просто е спорен, той си е направо разпорен :1000 (29): :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Аз съм гледала The last song и Endlesss love-много са интересни и ме боли много лявата ръка. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 :roll1: Е не мога просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ники като ме видя и беше изненадан,както и останалите,но много ми си радват. Ники искаше да му беля картофи,аз му отказах,а той: за мен няма да белиш,и аз: щом е за теб,ще беля.И той ми каза:избирам ти най-хубавите картофи и белачка,а аз му казах,че много му отива новата униформа и че е хубав,а той:шанс ми каза. Обелих картофите,той ми каза,че ще ме черпи сладолед после и изведнъж ми вика, че уж имало нещо за миене и гледам-сладолед.Спази си обещанието,толкова е готин,аз съм в рая. И тук има вентилатори-хладно е.Днес и утре с Ники ще съм. Ники искаше да му купя бири и да си купя каквото искам,а рестото за мен и си взех кола. Останалите колеги ми дадоха пилешки филенца с корнфлейкс и чеснов сос и айрян. Много ме гледат,а Ники все ми вика Танче,пиле. Направо е пей сърце смяната с Нике,който е шеф на кухнята,ама какъв шеф само. И бисквитена тортичка ми даде колежката-студена кухня. Тези бисери трябва да останат във времето. Днес Таня е във вихъра си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Ами кратък е, ама не й подлагай крак де. Нека се развива жената, нека го развива и жанра. Досега певица номер едно, която да прилича толкова на световна звезда не сме имали. Винаги са били някакви, които приличат на ориенталски лелки или циганки-шарлатанки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Приятелят на Ники прави морковени топки и ми даде цяла чиния-уникални са топките. Не може без поста за топките на приятеля на Ники - Танчето е уникална! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Да направим Сървайвър със затворените теми от първа страница. :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Песента е много яка, клипът става. Дано стана хит! Еми, дано 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Няма файда да си морален.Моралните за манастира. Това ще се бори за Коментар на 2014! :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 HAARP и Новия световен ред са нищо пред ментор Камелия. На колене! :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Половината, ако са гаджета на Галин, едва ли ще откажат на Фики, докато са с него. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Най-много да сложиш отрова в пунша. За бъдещия годеж на Фригито и Сенъорчето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Днес ли излиза? Песента само или и клипът? Не давайте фалшиви надежди :1000 (29): Не, само клипа, без песента :1000 (29): :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Лелее той го взе много на сериозно. Не, от на майка ти оная работа е. Майка ми е родила бели деца, ти си по-така мургав, не се знае от къде идват. Как смееш да намесваш мама? Нали знаете който обижда чужди майки кво става? Хубаво, че Бог гледа, няма да ви съдя аз. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Дразниш ме. Антипатичен си ми. Страх ме е от лицето ти. Няма как да се пропусне 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Чудя се Милица откъде има пари, че да живее една година в Дубай. Тя няма нито хит, нито песни, нито участия. Е , има путка :roll1: 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Ти си много под моето ниво,Пайнерке,много,аз не използвам затапки на ниво 1-ви клас и не се правя на шута на форума.Също не защитавам любимката си,все едно ме носила в корема си 9 месеца и после ме е родила.Излагаш се,а иначе имаш претенции за умно момиче.Що се отнася до "тоалетите" на Емилия,ако и така могат да се нарекат,тези които са от колекциите на Тотева са повече от отвратителни,не знам Емилия с какъв акъл ги носи и какви са тези рокли покрити с камъни,цигания до шия,не сме 97 все пак.Не си прави труда да ми отговаряш,не смятам да водя безмислена дискусия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Кажете с кой е триото на Галин....С Хари Янакиев и Карлос. Анелия представя новия си албум "Пайнер Хит Дуети 2014" "Планета Лято 2014: Анелия и приятели" Май и Тони Стораро ще е на концерта....Като придружител на Фикрет 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Абе вие знаетели къде се намира Курачкати?? в СЛЪНЧЕВ БРЯГ там има само туристи Преди седмица бях в Златни Пясъци.. 70% Немци,39% Поляци,Руснаци,Украйнци и др 1% Българи Тия талисманчета как никой не ги е постнал тук, не знам. Нека си ги имаме. Аз всеки път се заливам от смях като ги чета. :D :D 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Категорично не!Тук няма интересуващи се от турчля носещи очна линия размер 25,с изкуствени мигли и присъдени коси! Нз,така предполагам по външния му вид.Инфантилен,дори на моменти дебилен,той се чуди как да подчартае уродливата си у бога душевност с подходящо облекло.И естествено както със всички хора страдащи от растройство на съзнанието косата му не е в ред. Ма как така и Азис е педал (а може би не),като любимците ти!Ама разбира се те твоите са само мръвкообразни мъжлецна,а Азо е далеч над нивото на твоите застаряващи коцкари! Как се грижи Рики за задните си части - никак,те са достатъчно големи,за да се грижат сами за себе си,освен това имат и упътване в задния джоб! Няколко,от златния ми фонд! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Аз пък искам подпис как Ани Хоанг се е разчекнала опряна на стената готова да роди корейче. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Но по-важното е, че Гергана ще остане в историята на поп-фолка, докато за Камелия не е много сигурно, но дори и да се случи едва ли ще се гордее с това с което ще бъде запомнена (имам предвид дискомфорта, който вече изпитва от въпросите, които й задават за разветите цици и "катерички") 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Аз с ипхоне 5 ще снимам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Особено от страна на Андреа.... :1000 (29): Аре да видим ква забрадка е намерила Джена в скрина на баба си за днес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.