Andrew Cunanan. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Бих ти подарил няколко мачки ако спреш да пишеш за Рики, ок? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Котетааааааааааааааааааааааа :ba: :ba: Бълхииииии! A, не. Много са сладки, само за гушкане са. Бълхите?! :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Добър вечер! Каква е драмата чалгарска днес? Проклятието ти се сбъдна! Моето проклятие ли? Кое от всичките? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ти пък виж сбръчканата гъба от графиките ти. Всяка пласирана пола би й завидяла за броя бръчки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Чалга пеперудки е оригинална песен, каквато не е имало в чалгата. Аз не чувам мазнотия при Теди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Чета скандалите и стигам до един извод - Слави е по-досаден от хлебарка със синузит, за да набута Фатмето навсякъде! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Оправи си писането и профилната, защото отиваш в раздел "Бан". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Когато ви се родят деца ще им направите ли регистрация в Рамания? Ще ги оставим сами да си избират форумите 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Някой може ли да ки каже какви наркотици ползва Преслава, че искам да отслабна 🤔 Недей, ще почнеш да правиш и ти дуети с кого ли не. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не ме кефи Джокович. Ако не ми беше правил коледни графики.. на секундата щях да му хакна един бан. На мен никакви графики не ми е правил и при още една подобна изцепка, ще го пратя да си почива, така както Новак праща целия АТП на ранни, непланирани почивки. ;д Гледам мача на новият си идол, че иначе почивка с туристическата агенция на Слави ме чака... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Дайте текста. @zai4eto82 Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х2 Теб те лъгаха, поне колкото мен до сега, и в очите ти казаха: "Няма истинска жена"! И с мен беше така, всеки следващ ме съсипа, но с теб не е така - настръхвам щом те видя. Припев: Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х2 Душата ми те иска и твоята ме иска, и да не упрекват и да не намекват. Красива се събуждам и само в теб се гушкам, мисля, че е време всички да го знаят. Всичко знаеш - кога съм бясна, кога празнувам. Всичко знаеш - пред тебе няма да се преструвам. х4 Текста е мой, какво зайче те гони? Сериозноо? Твой е текста? Текстописците да завиждат. Зайката искаше текста и й го дадох. :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Малеее ко става тука. Объркахте ме съвсем. Влизам и чета за хардуер и софтуер. Обърках форума си викам и влизам в другия да соля Яница. Баннаха ме от раздела за андроид приложения. ----------------------------- Забравих си паролата за форума на Сигнал.бг Ужас!!!И в емайла не ми пращат новата, а уж пишат че са ми я пратели. Много съжалявам! :( Дано преживееш нощта! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ще го убия Исмаил. Скоростта на нета му била бавна, и още половин час трябва да чакаме за клипа писал сега. Той пък, да вземе да си смени доставчика. Тцтцтц.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 НЕ КРАЛИЦА А ИМПЕРАТРИЦА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Не знам за какви хитове от предния албум говориш, даже не знаех, че скоро е пускал нещо. Ай, ма ти си бил момче, винаги съм смятал, че чушката е момиче. Сори! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Утре имам среща, да стискате палци да мине добре Успех и да не забравиш клипчето. Чакай ма, оу, клипче се прави след като вече имат доверие един към друг. Ти на първата среща ли си правиш клипчета, мръсницо? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Какво ви става с тези смени на никове по 10 пъти? Добре че и истинските си имена не може да сменяте толкова лесно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Партизанките на поп-фолка се обединиха в обща песен, посветена на своите фенове, очаквайте скоро! В момента Десислава отслабва за видеото, а на Камелия й остават още 2 процедури за избелване при зъболекаря. KAMELIA I DESISLAVA - SOLEOS VIA / Камелия и Десислава - Soleos via, 2016 Вече няколко пъти поствам в темата с молба за смяна на потребителското име? Какъв е проблемът? Моля потребителското ми име да бъде сменено на "panamera" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Странното е, че Джена дори с името си не предизвиква първоначален интерес - вече трети ден е от появата на новата песен, а има 160 000 гледания само - не се заяждам, но провала "Нокаут" имаше толкова първото денонощие. Може би има забавяне в транша през paypal 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Нещо стана с аспирацията в кухнята. Окадено е, ще се удушим. Сега и клиентите ще удушим. Мечтата ти се сбъдва значи. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Въобще не ме е*бат твоите КУПЕНИ гледания! Същия си като любимеца ти Фики - с купени гледания Дебют на 2015 бях аз, но Динев най нагло си купи наградата.... Завиждайте Спя с momo, правете си сметките от тук нататък! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Джена тази година ще й дадат голяма награда. Или идол, или песен! След тези участия няма как да я ощетят... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Това всички колеги да ме питат какво ми има. Явно много ми личи. Виж си фейса. Според мен е напълно наясно как изглежда 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 2.Затова и графиките ти не стават за нищо - та ти не можеш да различиш един фотошоп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Дали пък Татяна няма да получи номинация за идол на годината? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.