Guest Kondomcho Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Абсолютна топ кралица! Знам английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, хърватски, португалски. Бих искала да науча фински, шведски, холандски, японски ,корейски, китайски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Че кво й беше на темите на Китито, бяха бая полемични и интересантни, изключая инфантилността й, но можеше да се заформя дискусия барем. Според мен Янева удобно се изнизва по цървули под претекст че тук е негативно. Истинската причина е, че времето се затопли и вече спокойно може да подеме построяването на храм на Св. Ванча! Дебнете, може тия дни да се появи нов ник, зовещ за благотворителност и събиране на средства за построяването на храма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Пак ли ланския сняг нищите? Все пак може би трябва да ви се благодари, че раздвижвате форума, че да не би да се обидите и да напуснете! Поздрав! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 А аз като гледам лицето на Галена, дали я чака същата съдба като Майкъл Джексън? :1000 (29): Джако е легенда! Нека си имаме и БГ Джако, не може само Дупнишка Мадона! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много закъсня с новината. Знам я лично от Зейн и е от няколко дена. Когато не работи студена кухня, Таня се среща с британски поп-звезди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 О, очаквах те час по-рано, да яхнеш вълната на недоволство и омраза от Преслитата към мен... Боже, колко добре те познавам! На мен живота ми не е тоя форум, а ти по-безразлична не си ми били никога, та да яхам каквото и да е. Просто отбелязвам за явно незапознаните потребители отношението ти към собствените ти правила. Няма кой да ти повярва. Яхай по-често други неща, за да си по-благ и мил. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не се представи особено добре Емилия в "десетилетието". Можеше освен една наградата (каквато между впрочем изпълнители като Анелия, Десислава, Емануела, Андреа, Константин, Цветелина Янева и т.н. нямат) да вземе още нещо... Башур на Десетилетието? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Който и модел да изплете, се надявам да избродира ГАЛЕНА със главни букви. Все пак да не забравя кой я изкара от немотията, като ѝ съживи кариерата. По темата какви терлици да оплете Деса на малкия Борис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 ИЗВИНЯВАЙ но аз съм турчин просто реших да поздравя!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не ми сравнявай балсамираната мумия Емилия с Шакира. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не е истина, всичко що е Зейн в Туитър ме следват в Туитър. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ти кьосе ли си ма, майко? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Как така Камелия да не е от най-гласовитите певици в чалгата? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Няма го на касета, има го само на диск. Това е първия тираж: Току що го снимах Онзи ден хвърлих всички касети и дискове и оставих само тея на Камелия от сантимент, не че ги слушам. Но ако ти е важно, мога да ти го дам. Колко кинти даваш?? Лично от Камелия ми е. Пакет ли виждам на тези снимки... Какво ли не бих дала да съм диск на Кама! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Янева за евентуално влизане на Ивана във "ВИП Брадър": Да влезе с антуража си - Стояна да помага за сутиените и слагането им, Румен да чисти и готви, Василчо ще я задоволява сексуално в самостоятелния вип апартамент, а после ще отива да спи на двора, докато леля се шири на кръгла спалня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Боже, ще взема да се подмажа на Руневски, като включа Рената в "Нереализираните"! Щом си припомняш песни като „Хей, любов ти стара” явно реда на Рени предстои и търсиш подходящата. Но все пак консултирай се с мен :1000 (29): Когато видя някакъв кяр от теб, свързан с вот за Ванча, тогава ще си помисля за Руневска в темата ми! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако става по-често возенето и на далечни места ще плащат, нямат избор, аз не съм такси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Даваха по БТВ Ивана за някаква кражба на песен и нещо коментираха и сложиха едно кюфте до нея. Припадам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 (09:44 PM) zai4eto82 - biggrin.gif Не думай. Аз пък си направих зеленчуков микс на печката и останах жива. (08:58 PM) Kitty - Не мога да готвя, защото ме хваща страх, като заври водата за варените яйца например. Просто не смея да доближа джезвето с водата и яйцата, като почне да ври и бълбука. Кухнята е цяла химическа лаборатория. Не стъпвам там. А при белене на моркови едва не останах без пръст. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Я не ми развивай някакви теории на конспирацията! Ивана още си имаше солидна фенска маса тогава, съвсем спокойно можеше да се вгорчи живота на вашата трабантка с хубави скандирания "Ивана, Ивана" и дюдюкане, докато мизерницата се качва да си вземе статуетката за певица! Сега ме е яд, че не ми беше минавало през акъла, до днешния ден. После отмъстителните пицари щяха да замярат лелча с кюфтета на следващия концерт, а тя вместо да се крие, щеше да скача да ги хваща като тюлен - топка в цирка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Чат мания да бъде сменена на Зайка мания, благодаря. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Да, следвам съдбата на лелята от Айтос Браво! Само така! Като си ходиш в Пазарджик и всички женени мъже да обръщат поглед след поклащащото ти се дупе. Много се хиля :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Kitty в чата се вълнува от футбол: Поне тук да си го кажа - надявам се скапаните арийци шведи да срещнат "Сборная" и унтерменшен да им разкаже играта на тия! Мразя ги! Мислят си, че като имат руси коси, сини очи и са здрави, са много повече от останалите нации! Не, в грешка са! :gun_bandana: Не мога да понасям арийци изобщо! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.