Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Blueberry каза: Коя е Преслава? Има една инстаграм моделка, която се качва на сцената в дискотеката и се прави, че пее, но такава певица не познавам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Февруари 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 26 От 25.02.2020 г. от 15:29, Kitty каза: Не, че си ги нямам на компютъра, де. Но ми се гледат по телевизията. Сега обаче имам нов телевизор, плазма ли, кво ли е, не знам, но така и не мога да свикна с тоя сплескан като палачинка екран. Липсва ми добрият стар сребрист телевизор. 1 9 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Април 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 8 преди 24 минути, zai4eto82 каза: В Бургас забраняват секса на обществени места https://meduzata.com/regionat-2/burgas/31176-2020-04-07-14-57-15?fbclid=IwAR2m1H2KVxHZ20h9iTQpRXQxCSHbARWH9emeZJVlO9SVG34zbajl9AfLwE8 Ще протестираме. Недопустимо е да ни го забранят. Както знаем, Танчето никога не се шегува, така че това си е баш за тук! Богиня! 1 6 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gerganafen Публикувано Април 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 11 @zai4eto82 "Любимите песни на ..., които той/тя харесва" преди 8 часа , zai4eto82 каза: Сексокологът Румен сега и при Слави гост. Този сексолог го знам още от малка- колко млад беше като е гостувал в предавания - израстнах с него. преди 7 часа , retr0 каза: Едно щастливо детство! 1 8 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Не помня. Живея на бързи обороти напоследък и по срещи ходя и чух го, и дотам. Преглеждам всичко ново и си лягам, че пак ще ставам. 1 6 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Кито, толкова си ми интересна, че си забравих турското кафе и изкипя на котлона. Не е нужно да споделяш, че се радваш, защото кафето е турско, а не комунистко. - @asylum 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Предложения за останалите без работа чалга-протестъри: преди 20 минути, asylum каза: Иска ми се утре Бойко да обяви, че е взел под внимание факта, че не могат да работят, предлагайки им работа на поле, в цех, чистене в болници - вакантни места бол. Хем ще се чувстват полезни, хем ще дочакат отварянето на чалготечниците. преди 8 минути, DarkChild каза: Да ги сложат да охраняват плажа на Доган. И без това са негови хора. 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Не се смейте. Вторник ше е като Нова година- и Асен и Коце. Откога го чакам Коце наблизо. С тая пандемия и затваряне тук не идва. Но в Приморско ходих при него миналата година като съвпадна пак с почивния ми ден, та Слънчев браг ли няма да отида дето ми е по-близо. преди 1 час, penakavalli каза: Асен и Коце на едно място? Наводнила си мазето сигурно вече. 😁 1 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 3 часа , Gerganafen каза: Мда, "Литър кОрви" - Галин е избрал перфектната песен, от която да чопне. (по повод оргинала на новата "песен" на не-Чипса) 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От 12.10.2020 г. от 15:15, penakavalli каза: Адам да не е кръстен на адамовата ябълка на Диона? Че май само тя от Алфа има такава, а пък друга взаимовръзка между Николай (май така беше по паспорт) и Адам не мога да открия. 1 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, penakavalli каза: Пловдив отбеляза Европейската нощ на прилепите Преслава наистина е икона! Цяла европейска нощ са ѝ подарили! 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 4 минути, Moovit каза: Това е репрезентация на 2021. Сузи олицетворява поредния щам на Ковид, който тепърва ще бъде открит. От друга страна, Орхан символизира недействащите ваксини и неефиктивността на мерките. 😂 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Февруари 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 14 преди 9 часа , Danger. каза: Гей е човек, който си пада по хора от същият пол. Педераст е човек, който дебне кога Дилдона ще пуска нова песен, за да може и той заедно с нея да пусне песен от лейбъла си. Трябва да го увековеча този коментар, няма как 1 6 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Поства се стори на майката на Диона и някой пита каква е тая жена. Откакто прочетох коментара на DarkChild се присещам за него и почвам да се смея от нищото преди 11 часа , Willy каза: Вие рЯсисти ли сте?? преди 7 часа , Blueberry каза: Това очевидно е майката на Диона, която се казва Нена Рясизма. преди 6 часа , THE IIconic каза: Или пък Цола Драгойчева! преди 5 часа , DarkChild каза: Доста е запазена за 122-годишна комунистическа терористка. 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 40 минути, FolkEmpire каза: Тя и Галя с Дрисльо е външна продукция ама ГАЛЕНА е изписана първа И всички останали, които съм виждал нямат толерантност относно това, че е въшна продукция, но тук явно има кеш кеш кеш от Цицка Щом почнаха да въртят песни от евровизия по 10 пъти на ден, няма какво да ме учудва "То няма какво да въртят вече. Да вземат рандом кючеци от тубата, тип Зелена салата, белким стигнат рейтинга на ДСТВ, ако Фен им е твърде висока топка. " - @asylum за Планета ТВ/ХД/4К НЕ МОГААА 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 38 минути, Danger. каза: Клипът на Доника, който ще излезе утре е по-добър от почти всички клипове на Преслава. @BaGaBoNtIn : Все тая щом е грозна,бездарна и прилича на мъж, кой пък ще й гледа изобщо клипа 😀 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 5 часа , xroflx9 каза: Обаче госпожа Озонова и във фейсбук нищо не качва...или Ники я блъска по цял ден в спалнята като врата на външен кенеф по време на буря или е писала на Зукърбърг утре да й изтрие профила и там. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Не ти преча, бе! Ти си тая, дето души около мен. Ти си за психодиспансер! Да не си дружка на лудото Дани? Форумът не е твой, че да ме гониш! Ходи да пиеш кафенце с лудата. @Kitty 1 1 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 zai4eto82: Не знаех,че има толкова брутални сцени и гнусни в Борат 2. И нашата Мария Бакалова се е съгласила да играе в тоя филм, ужас. Това е направо позор като видях снимките. Изобщо не заслужава тази роля толкова награди. Срещу пари да изиграеш толкова гнусна роля. Направо са се подиграли с Мария Бакалова. __________ @DarkChild Избрали са погрешната актриса от Бургас. Ти си много по-подходяща за дъщеря на Борат. 2 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 foxy_vd каза: Кой си ти бе пишлигар задръстен, че даже повтаряш от "много време"? Кога влезе, кога се регистрира, кога стаж направи и кога на мен акъл взе да даваш и да ми обсъждаш тезите? Та ти самият не си на "много време" бре овчар, че да вземаш каквото и де е отношение по неща, за които нямаш абер от понятие. Ше ви смеря у чикиджиите "преслини", дето оспамихте форума да ревете какви хитове има, а накрая гледаме едно нищо в Пловдив? Вие никога един концерт със света на тая пропаднала фирма не сте гледали, че да давате мнение. Знаеш ли кога бяха последните такива, които тия смотаняци в Димитровград правеха? - през 2008 година. На колко си бил тогава бре келеме нещастно, че днес ти менторски тон ще ми държиш тука? fen_na_payner каза: А бе ей задръстен чичка , маняк,психар,булдог аз да те набарам на живо и ще видиш тогава кой е келеме. Ясно ми ,че вече си пенсионер , но не си набивай болните филми тук. Изчезни от тоя форум , ти не си на нашите години , да си ми на живо повярвай няма да говориш така , знам ги такива като теб където само пред монитора са силни , да ти е*а и задръстения живот. Когато стигнеш моя живот и когато имаш мойте възможности тогава ще ме убиждаш така психар такъв , тук не ти е дебелариум , хипопотам омръзна ми от теб тук ти са се правиш на вижте ме кой съм великия фокси , аре умирай мишка такава. 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 часа , Kitty каза: Не е истина колко музикално неграмотни са хората в България. "Нов фолк" са го чели само от клюкарска гледна точка и са подминавали рубриката "Историята на една песен". То остави нотите, термини не знаят, не зная как се създава една песен, как се работи по нея. Трябва спешно да се издаде един речник на музикалните термини! И съфорумците да го изядат с кориците! 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 7 часа , Sunlight каза: Снощи Видеомузикалните награди на MTV в Ню Йорк: Лени Кравитц, Емине, Камила пяха, също и Шон Менделеев, Кети Пери, Анита, Карол Джи и други. Кати Пери взе награда Vanguard, Анита за латино изпълнител. Камила вече не е с русата перука.Тая Сабрина хуп не ме кефи, не знам какво й се кефят толкова. Новата певица, която взе за нов изпълнител дори не съм я чувала. Следват наградите на Билборд за латино на 12 септември. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.