OstapBender Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Как може някои от чуждите фенове на Рики и Исмаил да мислят,че аз съм Рики и Исмаил. Не четат ли,че е фен страница. Наложи се в в страницата за Рики да го напиша на английски, испанските фенове не разбирали,айде и на испански го написах. За страницата ми за Исмаил добре,че е Гугъл преводача,че го написах и на турски и да го разберат, направих и надпис и казах,че няма да отговарям на лични съобщения като: Здравей,Ismail YK, много те обичам или същото да ми пишат и за Рики,защото днес и това получих за пореден път. С този надпис няма как вече да пишат,че съм Исмаил, още повече,че той има само личен профил в Туитър,а Фейсбук страницата му се поддържа от екипа му: Наистина не мога вече. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Преслава едно мнение не може да изкаже като хората,кому ли монтьор става от нея. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Стига сте флудили! Темата е само за бисери, което значи, че когато ги коментирате вие правите темата на гъз и постоянно трябва да се чисти. Ако имате нещо да кажете за даден коментар-цитирате го и в чат темата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 3, за да не е две. Ужасна музика. Почувствах се като на механа, когато я пуснах, а не на модерно, хубаво и наскоро ремонтирано заведение. Много е важно заведението да е наскоро ремонтирано! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Янева твойта слива също е космата , както на всеки останал .. Всички имаме космати сливи 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Виж, какъв е готин на новия ми подпис Рики от днес в епизода. Ти можеш ли да си такъв като него, не можеш и този поглед. То и ти не можеш да си като Джена Джеймсън, но съм те приел! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Току-що пристигна едно младо момче- куриер да донесе нещо за брат ми,че химикала му беше свършил,че трябваше да му услужа с химикал. Загадка- за какво е пристигнал куриерЪТ? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Права ми е косата, тъмна- всеки ми го е казвал,ама са ми казвали много хора,че ми е много хубава косата. Сервитьорка не съм била. Студена кухня ще бъда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Браво на Рики! Aз каталясах, той се разхождал: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е аз не ги следя по цял ден,че да знам кое що е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Филмът свърши, започва "Горещо". Как всичко е сметнато. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Кой за каквото си мисли. Лично аз не бих го утрепала. По-скоро бих се грижила за него и съм се грижила за зайче на село като бях малка. Зайче никога няма да ям. Заешка солидарност! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 new portion Рики си е Рики- отново задръстване по улиците. Целият мол е пълен. Историята се повтаря от 11 май 1999. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Изтръпва от упойката и направо ме заболя устата да я държа отворена, докато той си върши работата. Никога не съм обичала зъболекарите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Отивам при готин мъж също,защото аз при лош мъж няма да отида никога. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 В града, в който живея съм достатъчно известен, тъй че мога да се нарека "Ники Илиев на град Първомай". 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 За твое сведение вчера почивах, днес съм от 15:00 часа. Аман от лапета дето нищо не разбират. Еее тва е, да не знаеш графика на Зайка! Лапета Предлагам на първата страница на форума да напишем графика ѝ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 пенсионерския клуб на Димитровград се е активизирал, май Ивана къде е? В бистрото чака. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 И за капак тази сутрин, ще се скараме с майка ми Всичко е по график! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Показателно е, че на бала е имало много хора, които са отишли до майка ми и татко ми, за да ги поздравят за абитуриента и повечето отбелязали как от една клечка (28 кг. във втори клас), се превърнах в това, което съм днес. В голяма клечка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Глупости, пуша си редовно с Оцко, той ми ги казва тия неща, но нищо конкретно не казва, което да ви кажа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 (Hotty @ 06. June. 2013 г. - 11:54) Със сигурност много силен проект, особено щом коментара ми е толкова дълъг. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Много бъркаш, драги. Кърпата ми е Schwarzkopf /черна/, личен подарък от колегите за нас, понеже правим огромни обороти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Господин млад меринджей Кали-Пресифен, приятно ми е Бан? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Андреа - Бездарниците Очаквайте скоро... инфо ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.