Nikolay Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Аз пък разбирам от дрехи и тоалетите от колекцията на Галета са мн. хубави и оригинални,ако бях млада жена щях да си взема онзи уникален гащеризон и розовата рокля от "В твоя стил". :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Нямааааааааааааааааааааааааааааааааааааа и не съм никаква звезда-звездите са на небето. Самата скромност.. Ами за какво ми викаш звезда- най-обикновен човек съм си. Аз съм си обикновен човек съм си.. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 'Denis''[/b] date='25. July. 2013 г. - 14:33' post='1211297'] 1. Би ли качил твоя снимка? В тоя змиарник не бих си казал името,камо ли да си постна снимка. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 С едната си ръка сланина подаваш ми. А с другата сипваш Дерби малина. Гладната съм,не ти казвам не. Припев:Хайде хапвай като невидял,личи си,че си огладнял. Забавлюгата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 А, въй- не. Зайка по повод предстоящият сингъл на Гага Ко? Не! ми е слабо вече хахах 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Сигурно седиш със стария настолен комп да си солидарен с ЕНГ-то на Бабушка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Имаш ли някакви комплекси? Не, въобще. Libe®tad. - бивш believe. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Докарайте Рики в България, искааааааааааааааааааааааааааааааам го. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 По принцип не е, но фактически да. :1000 (24): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 [1:00:17] ... Мене не! Maybe ...: mm [1:00:19] ... Мене не! Maybe ...: v ponedelnik [1:00:20] ... Мене не! Maybe ...: sigurno izliza Andrea [1:00:22] ... Мене не! Maybe ...: .. [1:00:27] ... Мене не! Maybe ...: sega pyrvo da davat [1:00:29] ... Мене не! Maybe ...: avtograf i chak togava shte izleze pesenta [1:00:30] ... Мене не! Maybe ...: |-) [1:00:45] Denis: dano spre toka v cqla bg [1:00:46] Denis: i nikoi da ne [1:00:49] Denis: q gleda taq fushkiq 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Е как специално за клипа били тоалетите, като червената рокля на Анелия е от "Аз и ти" сцената "посечена русалка (в мензис)"... не сме толкова слепи, явно е решила че там като е под вода не е успяла да покаже добре роклата и затова и тук я е снимала... на сухо :Ф 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 9 Report Share Публикувано Август 9 1. Дъбстепа със смисления текст 2. Люлка сред житата 3. Големия бой и счупената ваза 4. Мятане в прахта под звуци от Капка Кумар 5. Пак Капка Кумар, ама с бонус индуси и "туситу!" 6. Лънгър, лънгър, ля! 7. Лейди Мария с бански-фурия! :1000 (29): 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Аз по едно време много често използвах израза от умрял писмо,ама не бях чул явно както трябва и казвах от умряло писмо.И това в продължение на месеци,докато накрая не ми казаха как е.Това във връзка с конска пац и имах си аз. Също така не знам откъде бях чул но на влагалището като малък/не много малък де / казвах въргалище Това няма как да не се постне. Качвам темата във Важни, моля да не се сваля. Мерси. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Една нова порция от чата : Е,защо така ми подмина поста?Пак ще пробвам. Таня какво мислиш за Бионсе? Слагам и снимка на Рики за да ми обърнеш внимание. Умен ход, но и той не помогна - чак когато стана дума за гледания Таня захапа. Напротив, Гагата е най-омразното същество. Пак ще сънувам кошмари от нея, тъкмо я бяха спряли. Да видиш какво ни е на нас с твоя турчин. Как дори не признава нищо, ами пак се хвана с прословутите гледания. Ама като ги направи, тогава ще си затвориш устата. Бита карта ще видим кой е след 1 месец на турнето му през октомври и на Световното догодина, Световното турне и новия му албум. Ама като стане албума номер 1, който ще е поредния му номер 1 албум влязъл на 1-во място и в топ 10, да не се сърдиш и да ревеш после и да си спомниш думите ми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Запишете "Магистралатура", всичките ще я изкарате :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 В 22:50, отивам да си хвърлям чувала, и гледам някаква шматка чете меню- ненормални колкото искаш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Боза е на Гаргата, само такива илюминати я харесвате. Е азхаресвам хубавото, красивото. Съжалявам. Рече зайка и отсече,тука само илюминати харесват Гага 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Определено ! Вчера направих диск за колата за Испания и съм сложил песента седем пъти ;D Тоя player няма ли replay? :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Най-старата Ви песен в gsm-a/ Ipod-a/ mp3-ката ? Една велика песен на Mighael Jacson. Моля? 0_о 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 с Dean обсъждайки предстоящия концерт на Планета: [02:58:49] : a predstavqsh li si galena da ni vidi i da ni izkara na scenata [02:58:54] : pred vsi4ki [02:58:58] : i da kaje [02:59:02] : az nqmam nishto protiv geiovete [02:59:03] : eto [02:59:04] : tezi sa moi [02:59:04] : fenove + [03:00:00] : i to4no v toq moment da ima homofob s pushka nqkyde na pyrviq red :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Предистория в последния пост от предната страница [2:11:22] Agressive: i posle homofoba sys pushkata opitva da strelq obache ranqva Galena [2:11:33] : i tozi [2:11:34] : homofob [2:11:34] : se [2:11:35] : okazva [2:11:37] : ne koi da e [2:11:37] : a [2:11:38] : cally [2:11:38] : pressyfan :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Може да направя и аз нещо в новия албум на Емилия. Да,като излезе,ако можеш да си го удряш в главата,докато ни избавиш от себе си. Няма да ни е никак зле! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Оле разбрахте ли сега? Вокалите в Докрай не са на Азис... Явно това зад Андреа в клипа също не е той,а лошата му сестра-близначка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 ''Нищо общо'' на Галена за авторска ли я водят ? не, автобиографична :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Динчо,колко мозъчни клетници имаш? 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.