SAM' Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ми той и Сенуж е вреден, ама си пишеш с него. Не виждам разлики. :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Е к'во ще осигуряваш миячки на чинии? Срамота би било,то една маймуна може да я върши тая работа срещу три банана дневно. :1000 (29):за Таня. :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Моляяяя? Галин е супер, и всички от форума биха му пуснали, но не се сещам коя негова песен е била хит . :1000 (29): 1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 От одеве се смея с глас :1000 (29): Вирус, става въпрос, че се пристрастяваш към Рики- като наркотик е неговата музика. Толкова ли не можеш да го схванеш. Ами не знам, аз никога не съм се пристрастявал към вируси. Обикновено когато пипна някой, с нетърпение очаквам да ми мине. Но може би грешката си е в мен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 А Гло беквокалистка ли ще го раздава??? Да, песента ще се казва "Трета вечер синузит ме мъчи". :roll1: :roll1: Е, направо се разкатах от смях... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Галин е супер, и всички от форума биха му пуснали. Ба, един звучен шамар бих му пуснала, белким се оправи тоя... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Сговорна дружина *** повдига :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Скоро ще я видим и в ролята на фея на зъбките.за Камелия! :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Четете Хари Потър, особено щом филмите ви харесват! Аз обожавам филмите, а за книгите не знам как да се изразя... няма такава тръпка, първата съм я чела сигурно 20 пъти и още ми е тръпка! Любими са ми третата и четвъртата И "Нечистокръвният принц" след това. Страхотен бисер 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Пеевски се е комплексирал и го е свалил да изрежат кадрите с пичовете,вместо тях ще сложат Сергей Станишев и Волен Сидеров :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Таня Боева и Пайнер още преговарят ли? Отивай да гледаш надървените снимки на Борис Дали и не задавай излишни въпроси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Ти чуваш ли се изобщо какви ги пишеш. . :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Не, ще си я извадя на снимка и всяка нощ преди лягане ще я гледам с часове. :roll1: :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Зa кво си осрa зaдникa мa пaткооо.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Сайтове разтягат Андреа автоматично Ахаххахха, нещо като с Ивана преди години. Да. ДВД-тата от турнето бяха с черни ленти отгоре и отдолу, само при Ивана бяха отстрани. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Зайка догодина навлиза в Христовата възраст. Ако всичко върви по план, тука ще настане монархия. Ще тръби навсякъде, че е пътят и истината, и животът. Ще раздава хляб и риба по всички теми. Селена и Майли ще са нейните сестри, Енрике Иглесиас ще е Юда. Накрая като нищо ще продаде форума за 30 сребърника. :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Айде обаче да спрем да коментираме Ванчето,че като ги видя тия подписи на феновете й и все едно някой таласъм е изскочил пред мен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ужас и във facebook хората мислят като теб. На въпроса старата или новата Преслава предпочитате, почти всички бяха единодушни, че сега им харесва повече - или са слепи или са заслепени. Ахахах, откога го търсех! Това си е бисер.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 С какво мога да си изследвам мъртвите пиксели, някой беше казал за такава програмка? С фазомер. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dragon Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Аз ще започна да събирам пари отсега, та да успея да отида. Това е хубавото при Рики - обича феновете си, независимо дали са от голяма или малка държава като нашата.Той е човек-мечта. Гага пропада със светлината на скоростта, само Рики, Бритни и Кристина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Така ти се иска на тебе. Аз виждам съвсем друго на участията му. Айде лягам си, че за глупости не ми се спори. Когато единия от двамата дойде в БГ, ще видим кой ще се смее последен. Е той единия е идвал, тъй че Рики остава да дойде и ще видим после кой нямал фенове и кой няма да напълни залата. Къде са тия участия - в анадолските зандани и треторазрядни предавания, където му пляскат забулени баби и лелички. На това ли викаш успех? Ажда, Таркан и Мустафа Сандал (Сандал, не Сандалет) са световно известни, имат албуми издавани за европейския и световен пазар, както и ротация по МТВ. Исмаил освен да се зализва със сиропа от някой кадаиф и да пее Ben Senin Ananin (Майка ти да...) за друго не става. Залезе! Мда, Алисия е със силикон, а Райна е само с ужилвания от оси в устата, нали? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Митев коментира моя профилна снимка Приличаш на прясно уловена скумрия която не си знае съдбата... :roll1: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 С удоволствие бих облизал мишниците на Веско Маринов след 3-часов концерт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Тя Малина си е описала певческите напъни в своя песен - "ДА РАЗЛАЕМ ВСИЧКИ КУЧЕТА".:1000 (27): 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Да забранят на Йордан Ботев да пише текстове....Текста е покъртителен. Музиката не е зле, нищо че имам чувството че Галин се опитва да вкара нещо като ''рап'' не знам защо. В секса ми липсва секс ! Можеше да вкарат по-пикантна сцена. :1000 (20): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.