momo Публикувано на Септември 12 Report Share Публикувано на Септември 12 Здравейте форумци, имам идея да създам нова група във форума, имаща права в раздел Новини. Целта е само членове на тази група да могат да пускат теми в раздела, които теми да са с различна насоченост, а не както до сега главно поп-фолк. Групата ще бъде от форумци имащи желание и време да намират новини и да ги публикуват тук, подредено, със снимки и всички подробности събрани от няколко източника. Който смята, че може да се заеме с тази задача нека напише тук с какви точно новини иска да се занимава, за да може някак си да разделим нещата по интереси, да речем - БГ поп музика, БГ поп-фолк музика, световна поп музика..., нови филмови премиери..., светски събития и т.н. Също очаквам предложения за име на новата група. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 (редактирано) Няма много желаещи, а?! :1000 (29): Предложения за име на групата: "Новинари" (малко по сръбски :1000 (29): ), "Робите на Google :1000 (29): ", "Копи-пейст", "Клюкари", "Новотърсачи" и пр. edit: Даже се сещам за някой който би поддържал папката добре. ; ) Редактирано Септември 12 от V O G U E Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
benifree Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Няма много желаещи, а?! :1000 (29): Предложения за име на групата: "Новинари" (малко по сръбски :1000 (29): ), "Робите на Google :1000 (29): ", "Копи-пейст", "Клюкари", "Новотърсачи" и пр. Аз съм за "Копи-пейст"...звучи много оригинално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Копи-пейст е яко име, а цветът трябва да е РОЗОВ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Вие първо кажете, кой иска да се занимава, останалото е лесна работа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 (редактирано) БГ поп-фолк музика Айде ш'е се прежаля само да не е розов цвета Редактирано Септември 12 от ТиХчУ` Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Много искам, ама няма да имам време сигурно. Сложи Боби, Алекс, Фокса... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Не е идеята да напълним новините с теми за поп-фолк, а да има и други... Повече от 1 поп-фолк новинар едвали ще е нужен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не е идеята да напълним новините с теми за поп-фолк, а да има и други... Повече от 1 поп-фолк новинар едвали ще е нужен. Именно, затова ти предлагам тези хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Ще ми се те самите да кажат, че искат да участват и в коя част от новините ще пускат теми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Абсурд да слагате повече от 1 фолкаджия на папка новини - Аз мисля, че хората които могат да се справят са: Pure_ShaDow_ или fioduLs Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Алекс или Боби трябва да са задължително,те са от малкото хора с широки интереси тук и биха били полезни. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Търся хора, които не са модератори в други форуми все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Търся хора, които не са модератори в други форуми все пак. За сведение - модератор съм във форум за икономика и строителство, който няма нищо общо с този, но така или иначе не смятам, че съм подходящ за такава група, просто защото моите интереси едва ли ще са от полза тук. Съмнявам се някой да се интересува от европейски фондове, строителство на магистрали и икономическо развитие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 За сведение - модератор съм във форум за икономика и строителство, който няма нищо общо с този, но така или иначе не смятам, че съм подходящ за такава група, просто защото моите интереси едва ли ще са от полза тук. Съмнявам се някой да се интересува от европейски фондове, строителство на магистрали и икономическо развитие. aз :1000 (34): иначе да Борис и Остапа стават Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 (редактирано) Имам желание да се занимавам с нещо такова. Идеята ми е групата да е Образователна и в нея да се публикуват теми и новини касаещи всеки. Теми от който да се научи нещо полезно за във живота както и разбира се някой забавни дискусий над закачливи и приятни новини !!! Редактирано Септември 13 от mom4o_preslava Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Имам желание да се занимавам с нещо такова. Идеята ми е групата да е Образователна и в нея да се публикуват теми и новини касаещи всеки. Теми от който да се научи нещо полезно за във живота както и разбира се някой забавни дискусий над закачливи и приятни новини !!! Ти ще си идеален за Копи-пейст, защото ако тръгнеш да пишеш ти, ще трябва да те върнем в училище :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Искам да поема отдел "Кино и телевизия" или нещо подобно, и ако е възможно цветът на новата група да не е розов. И какви са тея копи-пейст, името на групата трябва да е news@ramania Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Flash1088 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 (редактирано) Не виждам какъв проблем би било ако назначеният потребител е модератор и в друг форум. Напротив, това дори е предимство според мен. Така този човек има опит в организирането на материал, в спазването на правилата и поддържането на дисциплината. А ако той е модератор във форум с различна тематика, това би било още по-добре, тъй като ще има новини с различна насоченост. Колкото повече форуми, блогове и мрежи потребителят-кандидат посещава, толкова по-разнообразни и интересни новини ще има тук. А ако е и модератор на такива места, то това говори само добро за този човек и работата му. Редактирано Септември 13 от Flash1088 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
viksicrazy Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Предлагам групата да се озаглави "Клюкарница" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Преди малко ми хрумна име за новата новинарска група: RamaNews - за недокоснатите до моята неземна простотия пояснявам - Ramania + News = RamaNews! Това е моето предложение за име на новата група! Предложението ми за цвят е #00FFFF (някакво светло синьо)... Нещо от рода на Това! или малко по тъмно... Цвета съм го избрал защото ме кефи! Ако не ви харесва изберете си друг! За цвета съм против,защото трудно се чете. На снимката горе-долу се чете,а в действителност трябваше да маркирам думата за да мога да видя какво си написал. П.С. Няма да се учудя ако и златистото не се разчита както трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 За цвета съм против,защото трудно се чете. На снимката горе-долу се чете,а в действителност трябваше да маркирам думата за да мога да видя какво си написал. П.С. Няма да се учудя ако и златистото не се разчита както трябва. И на мен ми се наложи, но човека е дал цвета групата, а не че ще се пише с нея До сега само плямпате и само някои казаха, да, аз искам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ти ще си идеален за Копи-пейст, защото ако тръгнеш да пишеш ти, ще трябва да те върнем в училище :1000 (29): Някакъв проблем ли имаш? Това че си модератор кой знае как не ти дава право да нападаш. Айде имай малко уважение. Изказвам си мнението по дадената тема а теб не те карам да го одобряваш. А това че го коментираш и то чрез нападки говори доста за теб.... но за съжаление нищо хубаво. Лека вечер !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko_il2000 Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 И на мен ми се наложи, но човека е дал цвета групата, а не че ще се пише с нея Няма да можеш да разчетеш никовете.Ще се налага да ги маркираш за да видиш кой е,ако случайно ти потрябва да знаеш.Според мен този и някои други подобни цветове не са практични. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не вярвах че съм ще се цитирам ... Cветовна поп музика БГ поп музика Rap & Hiphop Мисля че ще се справя ДА! Аз искам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.