DIDO Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Изтрих всичките си постове в тази тема! Цитирам само този с предложението ми за име на новата група! Преди малко ми хрумна име за новата новинарска група: RamaNews - за недокоснатите до моята неземна простотия пояснявам - Ramania + News = RamaNews! Това е моето предложение за име на новата група! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 До тук кандидатурите са: ТиХчУ` - поп-фолк DJ_UNDERGROUND - кино fioduLs - поп музика, Rap & Hiphop mom4o_preslava - общи теми извън горните категории Очаквам още желаещи. Цвета на групата ще си го изберат хората, които са в нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хареса ми предложението на Дидо за име RamaNews като второто a да се замени с @ Ram@News Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Предлагам групата да се озаглави "Клюкарница" "Беседка" не щеш ли, или пък "Седянка". Новините от всички сфери клюки ли се наричат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ram@News Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И какви са тея копи-пейст, името на групата трябва да е news@ramania Ами ти сам ли ще си пишеш новините тогава? Очакваме да си 24/7 във форума... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Кандидатирам се за новини, раздел "образование". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Това ли ще е, до сега всички могат да пускат новини, а се явяват по 2-3 на ден, ако останат само 5 човека сигурно ще има по новина на седмица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Това ли ще е, до сега всички могат да пускат новини, а се явяват по 2-3 на ден, ако останат само 5 човека сигурно ще има по новина на седмица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 В крайна сметка кога хората от групата да започваме да пускаме новини, в смисъл да чакаме ли новата титла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Ами дайте име на групата и да почвате Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ram@News Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Ram@News И на мене това ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Айде готови сте, проверете дали имате права да пускате теми в новините, защото вероятно всички останали, освен модераторите, вече нямат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Айде готови сте, проверете дали имате права да пускате теми в новините, защото вероятно всички останали, освен модераторите, вече нямат Всичко е наред, но това как зарежда страниците една под друга е малко кофти.... няма ли да се направят на раздели ? На портала не.. Така са, всичко на куп, увеличил съм размера на ширина на статиите и бройката им на 20. То лошо няма да са на едно място, въпроса е да не са само фолк новини, а да има различни. Ако искате правете ги в два поста - в първия да има само 2-3 реда и снимка, а във втория подробности, така който иска да чете новината цъка на нея и я чете, а на началната страница има само по 2-3 реда. Както си решите де, идеята ми беше да можете само вие да пускате новини, подредени, прегледни и т.н., а не както до сега, някой влезе, метне линк към източнитка и те ти новина Екстра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 На портала не.. Така са, всичко на куп, увеличил съм размера на ширина на статиите и бройката им на 20. То лошо няма да са на едно място, въпроса е да не са само фолк новини, а да има различни. Ако искате правете ги в два поста - в първия да има само 2-3 реда и снимка, а във втория подробности, така който иска да чете новината цъка на нея и я чете, а на началната страница има само по 2-3 реда. Както си решите де, идеята ми беше да можете само вие да пускате новини, подредени, прегледни и т.н., а не както до сега, някой влезе, метне линк към източнитка и те ти новина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 И в крайна сметка какво се оказа...разделът се превърна в пълна кочина, пълна с малоумни новини за знайни и незнайни световни и бг звезди. Не мога да разбера каквъ беше смисълът въобще!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 И в крайна сметка какво се оказа...разделът се превърна в пълна кочина, пълна с малоумни новини за знайни и незнайни световни и бг звезди. Не мога да разбера каквъ беше смисълът въобще!? Заради твоят пост ще се самоубия!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Заради твоят пост ще се самоубия!!! Просто СПРИ с малоумните си теми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Просто СПРИ с малоумните си теми! E кое им е малоумното??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 E кое им е малоумното??? Всичко. Целта на потребителите в група Раманюз не е да заливат форума с глупости, а само с важни новини. Питам се какво важно има в новина за настояване на мюсюлмани да няма концерт на Бионсе(като тук изключвам факта, че заглавието е написано супер тъапанрски), или всичките тези глупости за облеклото!? Да не говорим, че не е твоя работа да пускаш новини за поп-фолк(Райна) или бъркам!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Всичко. Целта на потребителите в група Раманюз не е да заливат форума с глупости, а само с важни новини. Питам се какво важно има в новина за настояване на мюсюлмани да няма концерт на Бионсе(като тук изключвам факта, че заглавието е написано супер тъапанрски), или всичките тези глупости за облеклото!? Да не говорим, че не е твоя работа да пускаш новини за поп-фолк(Райна) или бъркам!? Използвам 6 източника и от всичкито писано в тях подбирам най - интересните, и ги публикувам тука! Какви важни новини молят са ми кажи? Кво му е тъпанарското? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Оуу аз се чудех какво става, като отворих форума, а то нова група флууд имало. Тъпа работа... П.С. Поне, като пускате тия теми, вземете предложението на момо за постовете, че ми призлява, като видя началото на форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Пробвах няколко пъти да напиша 2 3 реда и 1 снимка в началната страница и останолото в друг пост, но не става! Щом пусна поста той се слива с това, което съм написал. Що става така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Пробвах няколко пъти да напиша 2 3 реда и 1 снимка в началната страница и останолото в друг пост, но не става! Щом пусна поста той се слива с това, което съм написал. Що става така? Пускаш поста изчакваш няколко минути и пускаш другия... така не се сливат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.