suspended Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Е,оплакват се тези които не гледат.. аз не съм се оплаквал никога,макар че наистина стават банални!Пускат някакви евтини продукции за запълване на времето,не ми е толкова,че са турски.. просто са тъпи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Интересно как всички се оплакват от турските сериали и мрънкат,че БТВ станала турска телевизия,а какво се оказва...всички гледате турски сериали Да,гледаме,но само хубавите. Наистина да предаваш около 8-9 турски сериала си е лекичко тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Езел е страхотно попадение! Историята е много силна и няма нищо общо със сълзливите любовни бози от сапунките... Заслужава си гледането, мен ме завладя тотално :1000 (19): Точно, аз в началото реагирах много отрицателно. Майка ми беше започнала да го гледа по телевизията, но понеже го спряха реши да го гледа в интернет и аз покрай нея се зарибих. Наистина няма нищо общо със типичните турски сапунки. Много е як, сцените, сюжета, всичко е ток. Най-интересно ми беше когато се завърна от затвора и докато се разкрие пред семейството си. Отделно цялата завързана история е направена по уникален начин, съчетаващ романтични, драматични и т.н. сцени. А ролята на ''вуйчото'' е адски силна. Историите, който разказва ме накараха да се замисля за доста неща от живота. :1000 (33): Другото похвално, е че във филма е намесен и град Варна, България - гледайте и ще разберете за какво точно става на въпрос. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Точно, аз в началото реагирах много отрицателно. Майка ми беше започнала да го гледа по телевизията, но понеже го спряха реши да го гледа в интернет и аз покрай нея се зарибих. Наистина няма нищо общо със типичните турски сапунки. Много е як, сцените, сюжета, всичко е ток. Най-интересно ми беше когато се завърна от затвора и докато се разкрие пред семейството си. Отделно цялата завързана история е направена по уникален начин, съчетаващ романтични, драматични и т.н. сцени. А ролята на ''вуйчото'' е адски силна. Историите, който разказва ме накараха да се замисля за доста неща от живота. :1000 (33): Другото похвално, е че във филма е намесен и град Варна, България - гледайте и ще разберете за какво точно става на въпрос. :1000 (34): Не са го спрели, по Диема Фемили върви от 22:00 часа, но от средата на следващата седмица ще започва в 21:00. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Точно, аз в началото реагирах много отрицателно. Майка ми беше започнала да го гледа по телевизията, но понеже го спряха реши да го гледа в интернет и аз покрай нея се зарибих. Наистина няма нищо общо със типичните турски сапунки. Много е як, сцените, сюжета, всичко е ток. Най-интересно ми беше когато се завърна от затвора и докато се разкрие пред семейството си. Отделно цялата завързана история е направена по уникален начин, съчетаващ романтични, драматични и т.н. сцени. А ролята на ''вуйчото'' е адски силна. Историите, който разказва ме накараха да се замисля за доста неща от живота. :1000 (33): Другото похвално, е че във филма е намесен и град Варна, България - гледайте и ще разберете за какво точно става на въпрос. :1000 (34): Аз го гледам в нета, защото не са накъсани епизодите, като по Диемата... При нас са ги съкратили много и една реална серия е разделена на 3 наши. Четох някъде, че бил най-скъпия турски сериал правен до сега. Наистина няма общо със сапунките, има доста криминални и екшън сцени, драма... Абееееее яко съм зарибена по него. Вуйчото постоянно говори някви мъдри неща, аз даже си записвам някой от тях.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.