RamireS Публикувано на Септември 19 Report Share Публикувано на Септември 19 Имам следната молба към всички които дават линкове за нови албуми моля ви ако ще го правите поне си направете и труда да ги свалите да ги чуете дали горе долу стават за нещо и заедно с линковете които взимате наготово от рапида и тем подобни линкове в по няколко архива обединети ги в един и ги качете поне на един бг сървар защото лично аз не си правя труда да тегля по няколко архива от рапида без да съм сигурен че този албум е много добър и не се намира никъде другаде тогава ще си чакам архив по архив и ще го сваля но това е в единични случай Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
***@M@®7WL0$™*** Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Извинявай,нищо лично,но можеш ли поне да предположиш какво време трябва да отдели човек,за да свали всичко и да го качи отново към някой БГсървър.Трябва по цял ден да виси по сайтовете.Понеже качвам предимно гръцка музика и съм в час така да се каже с изпълнителите,не свалям всичко,което се пуска.Хората,които влизат в останалите раздели знаят какво слушат,какво им харесва и кои песни/албуми/ си заслужава да изтеглят.Ако не се лъжа,визираш моите постове.Първо не съм съгласен с предложението ти и не бих отделил толкова време.Мисля,че всеки може да избере кое му харесва и да го свали.Ако не му харесва,просто подминава темата.Както казах..не се заяждам и се извинявам ако има нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 да ти кажа честно не трябва много време за да пуснеш нещата да се теглят от торенти и след това да ги споделиш от бг сървари не визирам само теб сакича също споделя като теб а забелязвам че и петроханчо го прави в световната извинете ме но не всички имат добър инет към чужбина това се прави за хората в българия другите сами могат да си ги намерят тия линкове в чуждите форуми със по 5 архива към рапида и ако разбираш малко или много това че аз се опитвам да подбирам нещата и да ги качвам на повече от 2 бг сървара за да могат хората да ги теглят губи смисъл световната се пълни с линкове от рапида и това е по добре малко но качествено отколкото само да се пълни раздела п.с. чакам и други мнения и коментари Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
***@M@®7WL0$™*** Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Съгласих се.Но същевременно съжалявам за пуснатите теми с повече от един линк и липса на такъв към БГсървър.Казах,че не съм съгласен,като причината да не се съглася е че няма да имам толкова време.Пускам активно гръцка музика в още два сайта и някои албуми и песни се налага да ги тегля и качвам отново,понеже са с тагове.Поне аз няма да мога да пускам допълнителни линкове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 аз коментирам за момента само световната защото що годе когато имам време се опитвам там да качвам нещата и да ги споделям от бг сървари не визирам гръцко или квото и да е друго там си продължавайте както знаете не искам да се съгласявате с моето мнение другият вариант е да продължаваме така а пък аз квото сваля и чуя че е добро ще добавям линкове от бг сървари както направих одеве в една твоя тема не искам да ме разбирате погрешно Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На мен ми трябва цялото време на света, защото нета ми е умопрачително грозен Но, това, което давам, се опитвам да ги намеря онлайн, преслушвам, даже за повечето давам линкове към онлайн да се слуша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
***@M@®7WL0$™*** Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Е аз за световната говоря.За там няма да имам възможност да слагам други линкове. аз коментирам за момента само световната защото що годе когато имам време се опитвам там да качвам нещата и да ги споделям от бг сървари не визирам гръцко или квото и да е друго там си продължавайте както знаете не искам да се съгласявате с моето мнение другият вариант е да продължаваме така а пък аз квото сваля и чуя че е добро ще добавям линкове от бг сървари както направих одеве в една твоя тема wink.gif не искам да ме разбирате погрешно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ramires, аз прекачвам повечето неща на рапид, заради премиум акаунта който ползвам(линковете не се трият)Когато някой поиска друг линк, намирам време да прекача и там.Но всичко да се качва на повече от един сървър, не ми се струва удачно.Има компромисен вариант.Има два сървъра които при качване ти дават повече от един линк за сваляне и понякога ползвам единия(по бързия) за изпълнение на заявки.Ето ги и двата. http://www.multiupload.com/ - По бързия при мен. http://www.indirdur.net/ Не съм ги ползвал активно и не знам времето за траене на линковете. П.П. Дани е прав за таговете.Отнема време да сваля линка, да разархивирам, да изчистя таговете, отново да архивирам и накрая да кача на сървър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Аз съм на принципа, нека бъдат тук, все някой ще ги свали, друг ще поиска нов, и който може ще помогне, но поне ще като информация Аз Ви предлагам, ако ще качвате, да използвате на Петроханчо линк за индирдур, и да добавите Rapidshare.com, Uploaded.To, MediaFire,MegaUpload, Rapidshare.de, i Zippyshare, защото за тях имам налбюдения, че хем бързо се тегли, хем и седят повече А останалите са бош лаф! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kar4opelov Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Аз съм на принципа, нека бъдат тук, все някой ще ги свали, друг ще поиска нов, и който може ще помогне, но поне ще като информация Аз Ви предлагам, ако ще качвате, да използвате на Петроханчо линк за индирдур, и да добавите Rapidshare.com, Uploaded.To, MediaFire,MegaUpload, Rapidshare.de, i Zippyshare, защото за тях имам налбюдения, че хем бързо се тегли, хем и седят повече А останалите са бош лаф! И аз съм на същото мнение и по-дълго време пазят файловете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
smc Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Или най-лесно: един се хваща и прави едно ftp/http само и специално за форума, хоства го в някое мазе и плаща за Интернет-свързаност на някой сериозен и бърз ISP. Мързеливците като мен ще пратят по един подкрепителен SMS от 2 лева (без ДДС) на месец да имат достъп до там и да теглят без да чакат, а за качващите е безплатно и проблема с хилядите линкове и качванията на различни сървъри е решен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Заслужава си да се обмисли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Октомври 22 Author Report Share Публикувано Октомври 22 само да не ни нагъзят Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Не си заслужава инвестициите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не ми се отваря нова тема и затова тук ще направя предложението си, което го има и в подписа ми. Поради промяна на правилата(едностранно) в rapidshare.com.На всички притежатели на премиум акаунт имащи качени в акаунта над 25 GB файлове, файлове неизтеглени 90 дни се трият.Затова реших да предложа на всички които теглят и прекачват мои файлове да не го правят а направо да ги копират и поставят свободно.Така постоянно някой ще тегли файла и в резултат файла ще "живее" по дълго.Файловете ми са без реклама в таговете.Мисля, че така можем да противодействаме на последната промяна.Качени файлове през създаден акаунт и в други сървъри са с подобни срокове 90 дни. 4shared.com megaupload.com Сигурно има и други, но за тия се сетих сега. Благодаря на всички които приемат и използват предложението ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Djtisho25 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 мисля че е важно да ценим труда на колегите ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vasii Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 .....Дани е прав за таговете.Отнема време да сваля линка, да разархивирам, да изчистя таговете, отново да архивирам и накрая да кача на сървър. ..... Напълно съм съгласен ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Ноември 30 Author Report Share Публикувано Ноември 30 .....Дани е прав за таговете.Отнема време да сваля линка, да разархивирам, да изчистя таговете, отново да архивирам и накрая да кача на сървър. ..... Напълно съм съгласен ! колко време отнема 10 минути на албум Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 с тази програма можеш да сваляш от rapidshare без да си губиш времето http://home.deds.nl/~rapiddownload/ просто добавяш желаните линкове и я оставяш да си работи megaupload също е добра алтернатива там можеш да качваш файлове до 500MB и по дълго са активни а и скоростите са по добри при българските скоростите може да са високи но бързо умират Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.