Danatada Публикувано на Октомври 6 Report Share Публикувано на Октомври 6 .:Fresh TorrenT:. - Бившият XtreeMe TorrenT - Tony u Areni - LIVE Full DVD ( DVD ARENA 09 FINAL ) - Размер 7.81 GB Ако желаете можете да използвате Поканата отдолу като Поканата важи за ВСИЧКИ НОВИ Потребител и може да я разпространявате на приятели, ако желаят да се Регистрират : Ако желаете можете да използвате Поканата отдолу като Поканата важи за ВСИЧКИ НОВИ Потребител и може да я разпространявате на приятели, ако желаят да се Регистрират : http://fresh-torrent.com/signup.php?pokanaot=pepe ( Копирате Линка и го поставяте във Вашият Браузър ) Toni je odr?ao dva spektakularna koncerta u potpuno rasprodanoj zagrebackoj ?Areni", 23. i 24. svibnja 2009. godine Na najnovijenet postoi video istog koncerta samo sto je ovo full DVD Popis pjesama: 1. Intro 2. Umirem 100? dnevno 3. Sve je s tobom napokon na mjestu 4. Kad bi dao Bog 5. Ja sam zaljubljen 6. Zbog nje 7. Kad ?ena zavoli 8. Ti si najbolje 9. Orijental intro 10. Onaj tko te ljubi sretan je 11. Svetica 12. 23. prosinac 13. Od milijun ?ena 14. Ako to se zove ljubav 15. Nek' te zagrli netko sretniji 16. Tebe ne bih mijenjao 17. ?to si ti meni 18. Furia instrumental 19. Tvoje tijelo 20. Budi uz mene 21. Lagala nas mala 22. Nebo iznad nas 23. Danas ce? mi trebati С Уважение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.