Stela Публикувано на Октомври 15 Report Share Публикувано на Октомври 15 Мисля,че ще е хубаво да има раздел или поне папка в ''Зона Рамания'' или ''Общи приказки'' в който да се слагат графики и всеки да си дава поръчките за това какво точно иска... Имаме си такава тема,но тя остава някак забравена и мисля,че една тема не е достатъчно интересна...Ако има раздел или папка ще се забелязва от повече хора и интереса ще бъде по-голям.Вие какво мислите? П.П.. Може да се направи и нова група във форума за хората който ще правят графиките... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Да-да има теми за ресурси,въпроси,отделни теми на потребители,поръчки,готови графики и всякакви такива. Аз съм за Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 И аз съм ЗА. Няма лошо да се опита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 какъв е смисъла като има една тема и дори тя не се пълни Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Аз съм ЗА! Знаем, че форума е предимно за музика, но един подраздел няма да пречи на никого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANELLE Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 И аз съм "ЗА" Хубаво е да има,че аз като си търсих голям зор беше,а така тука направо ще са в наличност :1000 (29): Ще се грабят като топъл хляб,смилете се,не лишавайте народа от насъщния :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Аз съм ЗА! Знаем, че форума е предимно за музика, но един подраздел няма да пречи на никого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 И аз съм ЗА идеята. Дани задължително с тема! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Аз съм за! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Аз съм ЗА! Знаем, че форума е предимно за музика, но един подраздел няма да пречи на никого. Хаха, абе, една тема, може да обърне форума наопаки, та за раздел Не знам, аз съм без глас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Хуу, хайде да видиме какъв интерес ще има.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Хуу, хайде да видиме какъв интерес ще има.. Никакъв. И тука влизат децата от Планета форум, но не чак толкова много. Особено тия дето цял ден мацат на фотошоп. Някои порастнаха вече и загубиха стремежа да са първи с аватар на актуална мастия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 (редактирано) То ще си покаже.. Дерзайте -> в "Общи приказки" се намира.. P.S.: 21 часа по-късно - никакъв интерес, както и предполагах... Редактирано Октомври 17 от momo :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Аз съм ПРОТИВ! Във форума има тема за графики... А относно новата група случайно е създадена вече! Нарича се Графикьор на форума Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Еее 21 часа и очаквате чудеса деева.. Петък вечер/събота хората да ви пускат графики в темите? :1000 (29): Пък и правилата за размера на графиките са много кофти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Еее 21 часа и очаквате чудеса деева.. Петък вечер/събота хората да ви пускат графики в темите? :1000 (29): Пък и правилата за размера на графиките са много кофти... Това с графиките е почти отживелица, както казаха по-нагоре, хората пораснаха не им се занимава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не че са пораснали, но са отишли във форум в който имаше папка за графики преди този и да поддържат нещата в 2 форума отделя време... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Както и да е, факт е че няма интерес, какви са причините мен лично не ме интересува Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Е то за 2 дена не може да се породи интереса,като се съберат повече графюри ,да се направи едно конкурсче за теми и тнт... то 5 човека знаят,че има такъв раздел...даже е много интереса ахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.