DenFevgo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 А това гледал ли си го: Не, не съм го гледал, тепърва навлизам в материята и определено ми е доста интересно. Драконе, как можа да ме изтриеш от ласта, тъкмо започнах да разбирам налудничавостта ти! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Не, не съм го гледал, тепърва навлизам в материята и определено ми е доста интересно. Драконе, как можа да ме изтриеш от ласта, тъкмо започнах да разбирам налудничавостта ти! :1000 (29): Видях в една тема за Гага че с Борис сте писали доста иронично за мен и за Илюминатите и се подразних защото за мен темата не е никак шеговита и затова. Ако наистина сега говориш сериозно нп, пратих ти пак покана. :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 заинтригувахте ме с тия скрити послания ;д;д намерих един сайт в който някъв е събрал такива песни, в Папараци също има.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 заинтригувахте ме с тия скрити послания ;д;д намерих един сайт в който някъв е събрал такива песни, в Папараци също има.. Има... Почти всички най-извести изпълнители са такива: Освен в музиката има и в киното. Ето тук дори е на детско филмче на Уолт Дисни - Красавицата и звяра: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Това в ляво е знака на Илюминатите. Пирамидата с всевиждащото око на Дявола. Отгоре пише Целта е постигната, отдолу Нов Световен Ред. Ето малко снимки: Гага: Джей Зи, Риана, К. Уест: В тоя клип Гага на п*тката си има обърнат кръст: Чиконе: Tва е от клипа й S&M. Пише Rihanna the princess of Illuminati Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Еби му майката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Гага току що качи във фейса си това... триъгълник, обърнат триъгълник...: Discover your inner-Monster with Lady Gaga's ”Monster in You” Facebook app. Upload a photo from your Facebook photo gallery and the app outputs a Little Monster version of your photo. http://bit.ly/monsterinyou Вече и аз почнах да се вманиачавам, ама много харесвам новия й албум. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 'Britney Spears is a whore' :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А сега си пуснете видеото на Глория - Женското сърце. Сега ще кажете,че и тя е такава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А сега си пуснете видеото на Глория - Женското сърце. Сега ще кажете,че и тя е такава! Не, ще кажем че и тя като Андреа е тъпа ксерокс машина която цялата си кариера й е копи-пейст, я от Цеца, я от Драгана, я от някой друг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мръсна сатанистка Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мръсна сатанистка Какво за бога е това? Нищо не се разбира от "сатанинската драма"...аз виждам просто Гага, която се почесва по главата.. Или всеки, които се пипа по главата е сатанист :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Какво за бога е това? Нищо не се разбира от "сатанинската драма"...аз виждам просто Гага, която се почесва по главата.. Или всеки, които се пипа по главата е сатанист :1000 (29): :1000 (29): Еми облъчили са те вече Да посочва си третото око и закрива своето при тва пък точно пък на думата "приятели". Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Еми облъчили са те вече Да посочва си третото око и закрива своето при тва пък точно пък на думата "приятели". А виж Гага като чува "Oh dear Lord" какво прави Боби, в една книга която четох се казва, че само един окултист може да разбере напълно друг окултист. Именно заради разните им там символи, метафори и т.н. които правят. Ние няма как да разберем защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А виж Гага като чува "Oh dear Lord" какво прави Боби, в една книга която четох се казва, че само един окултист може да разбере напълно друг окултист. Именно заради разните им там символи, метафори и т.н. които правят. Ние няма как да разберем защо. Майкоо и къв поглед отпери,тръпки ме побиха чак...баси вече искам да и отида на концерт...да метна чесън по нея да видя дали ше избухне в пламъци Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Майкоо и къв поглед отпери,тръпки ме побиха чак...баси вече искам да и отида на концерт...да метна чесън по нея да видя дали ше избухне в пламъци Тя да не е вампир бе :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А виж Гага като чува "Oh dear Lord" какво прави Боби, в една книга която четох се казва, че само един окултист може да разбере напълно друг окултист. Именно заради разните им там символи, метафори и т.н. които правят. Ние няма как да разберем защо. Хм, тва вече е доста интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 баси погледа, мен също ме стресна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Офф, да ви имам проблемите :1000 (29): :1000 (29): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Офф, да ви имам проблемите :1000 (29): :1000 (29): :1000 (10): Ся какво,сигурно мушичка и е минала пред окото и за тва така И да тва си е проблем и то глобален...най-гледаната и слушана изпълнителка пропагандира сатанизъм и то по най-вреден и гнусен начин. Още ли ще ми говориш че на първо място била музиката, тя е невероятен творец със стойностно творчество и послания в него...видяхме кви са единствените послания... Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ся какво,сигурно мушичка и е минала пред окото и за тва така И да тва си е проблем и то глобален...най-гледаната и слушана изпълнителка пропагандира сатанизъм и то по най-вреден и гнусен начин. Още ли ще ми говориш че на първо място била музиката, тя е невероятен творец със стойностно творчество и послания в него...видяхме кви са единствените послания... Между другото в университета имах специалност Музикотерапия и дори съм писал реферат. Музиката действа на човека и на мозъка много. Най-много от всичко друго като четене на книга, гледане на филм и т.н. Дори има лечение с музика при депресии, разтройства и т.н. Също с музика се правят хипнози, старейшини и шамани с определени мелодии изпадат в трансове и т.н. Да не говорим пък за звуците. И тези които чуваме и ултразука какво приложение и сила имат. Казвал съм ви защо определени песни стават хитове. Музиката освен еуфория е и математика. Така че музиката е доста силно средство за каквото и да било. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ся какво,сигурно мушичка и е минала пред окото и за тва така И да тва си е проблем и то глобален...най-гледаната и слушана изпълнителка пропагандира сатанизъм и то по най-вреден и гнусен начин. Още ли ще ми говориш че на първо място била музиката, тя е невероятен творец със стойностно творчество и послания в него...видяхме кви са единствените послания... То като гледам не остана кого да слушаме, ако се вярва на всички тия простотии със сатанизма.. Знаете ли какво, вярвайте си в тези глупости, плашете си се, вкарвайте се във филми... Аз не вярвам в бог, не вярвам в сатана, не вярвам във всякакви подобни безумни и недоказани глупости. Оправяйте си се, ваша работа си е дали ще си затормозявате мозъците излишно. Аз моя не желая да го затормозявам....и точно поради тази причина отивам да си пусна Judas, после Halo, после S&M, после Firework...и отивам да запаля няколко свещички в окултния ъгъл на стаята ми....упс, май се издадох, че съм satan worshipper! :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Взе да става страшно тука. Дано не сънувам кошмари,че само се стряскам като я видя. бегай да ти леят куршум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 То като гледам не остана кого да слушаме, ако се вярва на всички тия простотии със сатанизма.. Знаете ли какво, вярвайте си в тези глупости, плашете си се, вкарвайте се във филми... Аз не вярвам в бог, не вярвам в сатана, не вярвам във всякакви подобни безумни и недоказани глупости. Оправяйте си се, ваша работа си е дали ще си затормозявате мозъците излишно. Аз моя не желая да го затормозявам....и точно поради тази причина отивам да си пусна Judas, после Halo, после S&M, после Firework...и отивам да запаля няколко свещички в окултния ъгъл на стаята ми....упс, май се издадох, че съм satan worshipper! A в енергиини полета вярваш ли? Те не се ли зареждат от мислите,навиците,поведението на самия човек и съответно всеки излъчва положителна или отрицателна енергия? В такъв случай енергията която разпръсква Гага каква ли е...добре че имаш котки да те пазят и пречистват хахахаха Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много такива неща изгледах тия дни, ама не мога да повярвам докрай, нито ще спра да слушам новите песни на Гага... като наркотик са ми, явно съм облъчен. :1000 (29): Каквото искат да правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.