Ивал.ЪТ Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 http://zamunda.net/details.php?id=264844 Някой гледал ли е тоя филм? Гледах го снощи и определено съм озадачен,през цялото време ми изглеждаше като съвсем явна илюминатска пропаганда,но финала ме озадачи..заради него вече не мога да кажа със сигурност пропаганда ли е или точно обратното. Всичко е поднесено по един много шантав и любопитен начин,мисля че си струва гледането,който го напраив да каже после как му се е сторил. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Men who stare at goats: Къвто и да е филма нямам намерение да го гледам. Само видях трейлъра и ми стана ясно че човешката простотия и глупост са наистина безгранични... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Доста интересно е това: Дали е вярно не знам, но доста сходни неща има. Името, годините, цифрите, датите,... Като знам кви болни мозъци са - нищо направено от тях няма да ме изненада... Но и да е вярно все още не знам защо Уитни Хюстън... За нея нямам ясно разграничаване дали е била с тях или срещу тях... Не е като Майкъл Джексън да кажеш че си е 10000% убит от тях... Но има доста смущаващи сходства показани в клипчетата както показах... Ето и едно стряскащо изказване и на Чака Кан за "демоничната музикална индустрия" и Уитни: Между другото оня ден като гледаше майка ми Бодигард (който не съм го гледал от години), докато хвълях по едно око забелязах супер много илюминатски знаци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За мен няма съмнение, че Уитни е била убита. Оставям настрана масони, илюминати и т.н., просто когато една 48 годишна жена се удави ... във вана, става много съмнително. Когато тази жена е най-награждаваната певица в историята, съмненията само се потвърждават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За мен няма съмнение, че Уитни е била убита. Оставям настрана масони, илюминати и т.н., просто когато една 48 годишна жена се удави ... във вана, става много съмнително. Когато тази жена е най-награждаваната певица в историята, съмненията само се потвърждават. А още по-съмнителното е че дъщерята на Уитни Хюстън предния ден за малко е щяла да се удави в същата вана, била е унесена и е заспала...!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Men who stare at goats: Къвто и да е филма нямам намерение да го гледам. Само видях трейлъра и ми стана ясно че човешката простотия и глупост са наистина безгранични... И аз си мислех така през цялото време,до финалния епизод. Нарочно исках да видя как ще завърши,в цялата тази явна показност мисля че имаше контра смисъл,нещо като начин как да използваме техните похвати в наша полза и за нещо градивно. Поне ми се иска да е така и аз извличам такова послание за себе си. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Какви са съвпаденията със смъртта на Уитни можете ли да кажете в резюме,нищо не разбрах от клиповете. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Как може да твърдите,че нещо е 100% сигурно,когато нито сте присъствали,нито сте познавали човека,нито имате представа за какво става въпрос,ей това ми е доста интересно Аз лично се съмнявам някой да е посегнал на живота на Уитни,просто тя сама се е погубила.Защото това,че е е най-награждаваната и с милиони продавани аблуми и т.н. отстрани изглежда като върховен успех,но само тя си знае какво ѝ е струвало всичко това. Цялото напрежение,нерви,психози + дрога,алкохол и други фактори,трупани с години в един момент си казват думата. Не търсете под вола теле,според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Как може да твърдите,че нещо е 100% сигурно,когато нито сте присъствали,нито сте познавали човека,нито имате представа за какво става въпрос,ей това ми е доста интересно Аз лично се съмнявам някой да е посегнал на живота на Уитни,просто тя сама се е погубила.Защото това,че е е най-награждаваната и с милиони продавани аблуми и т.н. отстрани изглежда като върховен успех,но само тя си знае какво ѝ е струвало всичко това. Цялото напрежение,нерви,психози + дрога,алкохол и други фактори,трупани с години в един момент си казват думата. Не търсете под вола теле,според мен. Твърде много известни и неудобни личности се давят ... във вани. Как пък един обикновен човек не съм чувал да се удави в локва, вана, чаша вода или друг съд с течност, в което сам да се насилваш, трудно би се убил. Да не говорим, че дробовете й са били пълни с вода, което значи, че е била жива при потапянето си във водата. Или се е самоубила (в което няма логика, предвид завръщането, което е правила и предстоящите Грами, на които е щяла да присъства), или е била "самоубита". Нещо, което историята познава от византийските императори та чак до днешни дни ... ... "в резултат от емоционалния шок звездата се е простреляла в главата ... 47 пъти". Примерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Твърде много известни и неудобни личности се давят ... във вани. Как пък един обикновен човек не съм чувал да се удави в локва, вана, чаша вода или друг съд с течност, в което сам да се насилваш, трудно би се убил. Да не говорим, че дробовете й са били пълни с вода, което значи, че е била жива при потапянето си във водата. Или се е самоубила (в което няма логика, предвид завръщането, което е правила и предстоящите Грами, на които е щяла да присъства), или е била "самоубита". Нещо, което историята познава от византийските императори та чак до днешни дни ... ... "в резултат от емоционалния шок звездата се е простреляла в главата ... 47 пъти". Примерно. Ти да нямаш достъп до резултатите от аутопсията, да не би да си бил сред следователите, които са правели оглед на мястото? И какво значи неудбни - какво неудобно имаше в Уитни Хюстън, като тя последните 10 години няма песни, няма изяви, няма нищо. Само от време на време се сещаме за нея, когато я снимат излизащата мъртво пияна от поредния клуб И не, инциденти в банята са сред най-честите причини за домашна смърт. Не чуваш за такива случаи, защото слава богу не се ровиш по цял ден из нета за черни новини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ти да нямаш достъп до резултатите от аутопсията, да не би да си бил сред следователите, които са правели оглед на мястото? И какво значи неудбни - какво неудобно имаше в Уитни Хюстън, като тя последните 10 години няма песни, няма изяви, няма нищо. Само от време на време се сещаме за нея, когато я снимат излизащата мъртво пияна от поредния клуб И не, инциденти в банята са сред най-честите причини за домашна смърт. Не чуваш за такива случаи, защото слава богу не се ровиш по цял ден из нета за черни новини. Няма да споря. Нито е първата, нито последната звезда, която се дави във ваната или смъртоносно прекалява с яденето на "Чио чипс". И естествено причина за смъртта - коктейл от лекарства, алкохол, болкоуспокояващи, приспивателни, антидепресанти и люти чушки. Те дано им раздават поне по един кухненски комбайн, та да може цялото това нещо да може да се поеме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Nice try, but not enough. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Твърде много известни и неудобни личности се давят ... във вани. Как пък един обикновен човек не съм чувал да се удави в локва, вана, чаша вода или друг съд с течност, в което сам да се насилваш, трудно би се убил. Да не говорим, че дробовете й са били пълни с вода, което значи, че е била жива при потапянето си във водата. Или се е самоубила (в което няма логика, предвид завръщането, което е правила и предстоящите Грами, на които е щяла да присъства), или е била "самоубита". Нещо, което историята познава от византийските императори та чак до днешни дни ... ... "в резултат от емоционалния шок звездата се е простреляла в главата ... 47 пъти". Примерно. Трудно би се убил,ако е в съзнание и в трезво състояние. Обаче,ако си надрусан,ако си взел приспивателни преди това,ако си поел стабилно количество алкохол . . . не е толкова трудно. И все пак дано никой от нас не разбира :1000 (24): Аз лично не знам кой и защо би убил Уитни. Нито има някакво несметно богатсво (даже е била пред фалит четох някъде), нито е реална конкуренция на някое от актуалните имена,нито нищо. Да,подготвяла се е за рецитала си на Грами,но чу ли как е "пяла" два дена преди да бъде открита мъртва? Гледахте ли клипчето? С изнемощял пресипнал глас,който не може да вземе 2 тона . . . Какво завръщане може да се направи с него,когато си е отишъл безвъзвратно знаете защо. Тъжната констатация за мен е , че това,че човек има страхотен талант,че по някакъв начин е докоснат от Господ не значи, че е силна личност,която може да устои на всичко,а дори обратното. Ставало е въпрос и друг път, и в други теми,че хората на изкуството са няколко идеи по-странни от останалите. Говоря за истинските хора на изкуството,каквато за мен беше и Уитни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Както казаха в клипчетата които постнах - Уитни Хюстън се смята че е била принесена в жерта и убита за оная дърта kурва Елизабет 2. Колко е вярно - не знам. Но няма да ме изненада. Окултистите и сатанистите стигат доста далеч в изродските си ритуали и жертвоприношения... Да ви подсещам ли за Бохемската гора? За тях Уитни Хюстън не е някъв самороден талант или безценен човек. За тях е средство с което да постигнат цел. Дали ще е оръжие за пропагандата им или жертва за жертвоприношение е все тая. Да не забравяме, че те се оповават на окултични неща - кабала, нумерология, разни техни си неща... Всяко нещо има енергия, вибрация и причинно-следствената връзка е навсякъде във Вселената. Ако принесеш в жертва човек за който милиони ще страдат и тъжат е толкова голяма енергия в пространството, че... За вас това може и да са глупости и врели некипели но откакво свят-светува във всички древни племена и цивилизации са се принасяли жерви за някакво "божество"... Аз знам кое е тяхното... И винаги жертвите са били най-силните или най-красивите или най-невинните... Винаги специфични и отличаващи се от останалите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Дяволът ме гони насън, шашна се Гага Лейди Гага вярва, че дяволът я преследва, докато спи. Певицата е помолила за помощ бившия лекар на Майкъл Джексън - гуруто Дийпак Чопра, за да се отърве от злите духове, които са обсебили сънищата й. Преди години съветите на Чопра са помогнали на вече покойния певец да има по-спокоен сън и да се чувства по-добре. „Постоянно сънувам как в дома ми има фантом и той ме води в стая, където стои една блондинка, крайниците й са вързани с въжета, които я разкъсват. Казах на Дийпак, че този сън е толкова ужасяващ, че си мисля как дяволска сила се опитва да се всели в мен“, реди Лейди Гага. http://www.dnes.bg/zvezdi/2012/02/20/diavo...-se-gaga.151845 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Както казаха в клипчетата които постнах - Уитни Хюстън се смята че е била принесена в жерта и убита за оная дърта kурва Елизабет 2. Колко е вярно - не знам. Но няма да ме изненада. Окултистите и сатанистите стигат доста далеч в изродските си ритуали и жертвоприношения... Да ви подсещам ли за Бохемската гора? За тях Уитни Хюстън не е някъв самороден талант или безценен човек. За тях е средство с което да постигнат цел. Дали ще е оръжие за пропагандата им или жертва за жертвоприношение е все тая. Да не забравяме, че те се оповават на окултични неща - кабала, нумерология, разни техни си неща... Всяко нещо има енергия, вибрация и причинно-следствената връзка е навсякъде във Вселената. Ако принесеш в жертва човек за който милиони ще страдат и тъжат е толкова голяма енергия в пространството, че... За вас това може и да са глупости и врели некипели но откакво свят-светува във всички древни племена и цивилизации са се принасяли жерви за някакво "божество"... Аз знам кое е тяхното... И винаги жертвите са били най-силните или най-красивите или най-невинните... Винаги специфични и отличаващи се от останалите... http://rego.blog.bg/video/2011/11/21/chern...bohemian.854210 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Не били тук а? Тва е най-илюминатския клип дето съм гледал български... Щом 100 кила са придърпали не си мислете, че Кама и Андреа и още кой ли не не са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много ясно, че са тук. Ето къде съм бил лично (бях 9ти клас, като бяхме на Златни пясъци с класа да празнуваме преди зимната ваканция, и ни позволиха да разгледаме тази вила) Не можах да намеря снимки от дискотеката, която прилича на подземие на замък ... място за мъчения Но за това ето един клип сниман там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Малко вече започвате да се вманиачавате... Твърде повърхностно, дори и глупаво е, да разчитаме всеки символ, който е характерен за илюминатите, като илюминатски навсякъде около нас. Било то пирамида, око, зъб, черничко от под нокътя и прочие. Или пък дори и да е умишлено, няма гаранция, че обектът е дело на илюминатите, а не на псевдо последователите им, или пък че не се търси просто някакво внимание. Малко по-реалистично да гледаме на нещата... Не може да се цели нов световен ред, па да се строят някакви си вилички на българското черноморие или да се спонсорират световно неизвестни чалгарки и рападжии... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Много ясно, че са тук. Ето къде съм бил лично (бях 9ти клас, като бяхме на Златни пясъци с класа да празнуваме преди зимната ваканция, и ни позволиха да разгледаме тази вила) Не можах да намеря снимки от дискотеката, която прилича на подземие на замък ... място за мъчения Но за това ето един клип сниман там И аз съм бил неведнъж във вила Аква .. Не мисля ,че нещо там има общо с илюминатите .. Просто всичко е в такъв стил .. Тая Есил Дюран има клип в дискотеката .. здравей на гласовата поща , нещо такова беше .. от там леко се вижда какво представлява клуба http://www.youtube.com/watch?v=CNnsNn2T6jQ Все пак клуба от превод на английски означава - Затвор ... как според теб да изглежда , след като се казва така . Иначе самата вила е много интересно място , много хубаво е направена и е подходяща за всякакви събития Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Малко вече започвате да се вманиачавате... Твърде повърхностно, дори и глупаво е, да разчитаме всеки символ, който е характерен за илюминатите, като илюминатски навсякъде около нас. Било то пирамида, око, зъб, черничко от под нокътя и прочие. Или пък дори и да е умишлено, няма гаранция, че обектът е дело на илюминатите, а не на псевдо последователите им, или пък че не се търси просто някакво внимание. Малко по-реалистично да гледаме на нещата... Не може да се цели нов световен ред, па да се строят някакви си вилички на българското черноморие или да се спонсорират световно неизвестни чалгарки и рападжии... Доста повърхностно или наивно мнение... Виж ако е лого на оптика - няма да ми направи впечатление някакво око... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Доста повърхностно или наивно мнение... Виж ако е лого на оптика - няма да ми направи впечатление някакво око... Наивен е синът на майка ти, дето търси под вола теле... Окото е интеркултурен митологичен символ, олицетворяващ куп неща... От всевиждащото око на Ра до самата Вселена в японската митология... Доказателство да имаш, че инвеститорът на обекта, строителите, наемодателите или някой замесен с дадената сграда е бил масон и цели да реализира пъкления план за настъпването на Новия Световен Ред? Едва ли... Тези конспирации са чисто и просто оправдание, чрез което некадърниците да се утешават заради несгодите в живота си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 "Good morning VIETNAM" придружено с крещене и ехиден смях,излизащо от устата на Lucifer как ви звучи ? Поне това се случи в последните кадри от любимия ми сериал "SUPERNATURAL" в миналия епизод.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Нещо май не сте дишали чист въздух наскоро!? Има ли нещо покрай вас, което ви се струва нормално, естествено без да има някаква конспирация? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fabregas_ Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Кравешкото спокойствие и решението да се игнорира един толкова сериозен проблем също не е за предпочитане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.