hero.in Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Наивен е синът на майка ти, дето търси под вола теле... Окото е интеркултурен митологичен символ, олицетворяващ куп неща... От всевиждащото око на Ра до самата Вселена в японската митология... Доказателство да имаш, че инвеститорът на обекта, строителите, наемодателите или някой замесен с дадената сграда е бил масон и цели да реализира пъкления план за настъпването на Новия Световен Ред? Едва ли... Тези конспирации са чисто и просто оправдание, чрез което некадърниците да се утешават заради несгодите в живота си. Човека, който е бил собственик е бил мултимилионер, членуваш в някакъв орден, а тази сграда в арката на с пирамидална форма, в която има око, е служела за гей оргии Още ? И да точно, за това , че не ми върви в живота се оправдавам с тази вила на Златните, как не го осъзнах по-рано Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 http://www.btv.bg/news/svetut/story/175128...tronno_EGN.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 http://www.btv.bg/news/svetut/story/175128...tronno_EGN.html „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.”(Откровение 13:16,17) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolai Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Как може да има толкова "болни" хора дето си дават парите за тия гадории http://masonicrings.com/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Как може да има толкова "болни" хора дето си дават парите за тия гадории http://masonicrings.com/ Те гъзовете и душите са си дали, ти за парите се тревожиш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Истината за Сирия: Асад е казал в реч, че 60 чужди телевизии пропагандират лъжи за да унищожат Сирия. Това което ви "предлагат" да видите по телевизиите е манипулация на чуждестранни военни сили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гледайки телевизия и по-специално новинарската журналистиката, ние се предаваме представата си за това каква е тя, в лицето на хората работещи за нея. Никога не си задаваме въпроси относно хората, чиято собственост е тя, телевизията. Ние сваляме всички гардове и започваме да приемаме за "чиста монета" това, което ни се предлага от екрана. Няма как да е по друг начин - така сме научени и това ни отношение грижливо се отглежда и поддържа от, малко по абстрактно погледнато властимащите - прослойката, която винаги е държала властта над масата. Но за щастие има и такива репортажи, повдигащи воала на самозаблудата, имащи целта и задачата да ни накарат да мислим САМОСТОЯТЕЛНО И КРИТИЧНО. Да си поставяме въпроси, един от които може да е: каква е ролята на ПРЕС(а)титуцията за създаване/инсцениране на представата ни за събитията? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Истината за Сирия: Асад е казал в реч, че 60 чужди телевизии пропагандират лъжи за да унищожат Сирия. Това което ви "предлагат" да видите по телевизиите е манипулация на чуждестранни военни сили. Да ти кажа, нямам никаква нужда да вярвам на телевизиите, за да знам какво се случва в Сирия. Имам добър приятел сириец с роднини в Сирия + познат, които по лошо стечение на обстоятелствата е в Сирия за 6 месеца... Историите, които чувам са покъртителни и никак не са в полза на Асад.. :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да ти кажа, нямам никаква нужда да вярвам на телевизиите, за да знам какво се случва в Сирия. Имам добър приятел сириец с роднини в Сирия + познат, които по лошо стечение на обстоятелствата е в Сирия за 6 месеца... Историите, които чувам са покъртителни и никак не са в полза на Асад.. Че то и тук има българи които говорят срещу България (и преди и след 1989 г.)... Интересно - когато си сириец и говориш срещу Асад си прав. Когато си американец и говориш срещу САЩ си предател и не си патриот, когато си българин и говориш срещу България си много як, а ако е обратното си злобен националист. Когато си афганистанец и говориш за Афганистан си талибан.... Само да кажа, че уж враг номер 1 на САЩ - Алкайда които уж им взривяваха небостъргачи и война водеха сега ги подкрепят и са първи приятели за война срещу Сирия и Иран... Това не трябва ли да ви КРЕЩИ направо нещо??? Много е мило един омиротворител, като ООН да възцарява мир чрез война Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Че то и тук има българи които говорят срещу България (и преди и след 1989 г.)... Интересно - когато си сириец и говориш срещу Асад си прав. Когато си американец и говориш срещу САЩ си предател и не си патриот, когато си българин и говориш срещу България си много як, а ако е обратното си злобен националист. Когато си афганистанец и говориш за Афганистан си талибан.... Само да кажа, че уж враг номер 1 на САЩ - Алкайда които уж им взривяваха небостъргачи и война водеха сега ги подкрепят и са първи приятели за война срещу Сирия и Иран... Това не трябва ли да ви КРЕЩИ направо нещо??? Много е мило един омиротворител, като ООН да възцарява мир чрез война Не говорят лошо срещу Асад, а описват подробно зверствата, които се случват в момента от армията на Асад. Докато единият всеки ден се чува по 3 пъти с роднините си, защото всеки път може да е за последно, другият седи затворен в хотел, докато навън се сипят бомби. А преди няколко дни видял как войници на Асад извеждат хора от къщите им и ги разстрелват на улицата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не говорят лошо срещу Асад, а описват подробно зверствата, които се случват в момента от армията на Асад. Докато единият всеки ден се чува по 3 пъти с роднините си, защото всеки път може да е за последно, другият седи затворен в хотел, докато навън се сипят бомби. А преди няколко дни видял как войници на Асад извеждат хора от къщите им и ги разстрелват на улицата. Тука навлизаме в доста хипотетични теории и разкази. Само да ти напоння, че ВСВ започва с това как затворници са облечени, като полски войници и са убити от германците... От къде си сигурен че това което са видели хората наистина са войници на Асад, а не чужди военни, които искат да предизвикат война? За да направиш война трябва да имаш причина. Както войната с Афганистан имаше причина - 11 септември. Ако нямаше 11 септември, нямаше да имат основание за война. Но е повече от глупаво да се твърди, че Афганистан или талибаните стоят зад 11 септември... Та така и със Сирия Чакам момента в който по някакъв начин ще намесят и Венецуела И тя е в плана все пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тука навлизаме в доста хипотетични теории и разкази. Само да ти напоння, че ВСВ започва с това как затворници са облечени, като полски войници и са убити от германците... От къде си сигурен че това което са видели хората наистина за войници на Асад, а не чужди военни, които искат да предизвикат война? За да направиш война трябва да имаш причина. Както войната с Афганистан имаше причина - 11 септември. Ако нямаше 11 септември, нямаше да имат основание за война. Но е повече от глупаво да се твърди, че Афганистан или талибаните стоят зад 11 септември... Та така и със Сирия Чакам момента в който по някакъв начин ще намесят и Венецуела И тя е в плана все пак... E то по тази логика, откъде можем да сме сигурно, че сме хора въобще... :mf_surrender: Ок, поставяй всичко под съмнение. Аз предпочитам да вярвам на свидетели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 E то по тази логика, откъде можем да сме сигурно, че сме хора въобще... Ок, поставяй всичко под съмнение. Аз предпочитам да вярвам на свидетели. Не ти предпочиташ да вярваш на общоприетото и си го доказвал неведнъж. Както и да е. Вярвай на "свидетели"... Само да те питам - вярваш ли на многото свидетели на 11 септеври, които разказват как са чували детонации в небостъргачите? Как хора работещи в Световния търговски център са казали по-рано че нито един евреин не е на работа... и т.н. и т.н.. Или вярваш не на тези свидетели, а на Би Би Си, Си ЕН ЕН и американското правителство? п.с. Погледни пак по-обстойно двете клипчета, които постнах... И там има журналисти свидетели в Сирия. И думите им коренно се различават от това на другите "журналисти"... Странно нали? Виж и второто клипче, където ясно се вижда как се измисля изфабрикува и прави конфликт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не ти предпочиташ да вярваш на общоприетото и си го доказвал неведнъж. Както и да е. Вярвай на "свидетели"... Само да те питам - вярваш ли на многото свидетели на 11 септеври, които разказват как са чували детонации в небостъргачите? Как хора работещи в Световния търговски център са казали по-рано че нито един евреин не е на работа... и т.н. и т.н.. Или вярваш не на тези свидетели, а на Би Би Си, Си ЕН ЕН и американското правителство? За 11 септември не вярвам нищо. Не отклонявай темата - говорим за Сирия, а относно Сирия предпочитам да вярвам на ПРЕКИ свидетели, които освен всичко са ми ПРИЯТЕЛИ, тоест не просто някой казал нещо по телевизията, а преди свидетели, които ми казват това, което са видели, а не това, което им е казано, че са видели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За 11 септември не вярвам нищо. Не отклонявай темата - говорим за Сирия, а относно Сирия предпочитам да вярвам на ПРЕКИ свидетели, които освен всичко са ми ПРИЯТЕЛИ, тоест не просто някой казал нещо по телевизията, а преди свидетели, които ми казват това, което са видели, а не това, което им е казано, че са видели. Сирия, Иран, Ирак, Афганистан... Те действат по един и същ начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Гледахте ли последния филм от поредицата "Духът на времето" от 2011 Сега го свалям да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
4alga_sux Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 (редактирано) Ама кво се занимаваш да му обясняваш, самият факт че е фен на гага изключва всякаква възможност да си отвори очите. Скоро ще потърся в нета едни клипове, които гледах преди много време и ще ги постна, гледам че в темата ги няма. Имаше уникални истории, които не вярвам да са просто съвпадения. Редактирано Февруари 25 от 4alga_sux Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ето намесиха и Венецуела вече. Мама им мръсна Бахти, колко трябва да са прости хората майна да се вържат на техните глупости след 2 световни войни и още сумати локални войни майна. То не беше Виетнам, не беше Персийския залив, не беше Ирак, Афганистан, Либия, Египет..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Уникална песен и уникално видео!!!! Който има уши и който има очи - ще чуе и ще види!!!! Евала! Настръхнах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 НЕНОРМАЛЕН УЖАС ХОРА ! Играя си аз една игра "Alan Wake" се казва,където аз уж съм писател и изживявам историята на книгата в реалността.. прегазвам един човек и той започва да ме гони,като сянка нек'ва ! Пътят е еднопосочен и води до една малка вила навътре в гората,влизам и какво да видя ? Телевизор на чийто екран се показва само едно ОКО взиращо се в мен докато от всякъде се чуват дяволски крясъци DIE,DIE,DIE,DIE,DIE и ужасяващ злобен смях,докато окото не започна да се върти с невероятна динамика,погледна яростно в МЕН (истинският аз,а не героят в играта) и не се прсъна! Познайте какво стана после ? Появи се една ярка СВЕТЛИНА през един портал,като долу инструкциите ми казваха да вляза през него Тръпки ме побиха.. веднага спрях играта да ви напиша това и сега продължавам.. просто вече не мога да се насладя дори на най голямата си страст-игрите.Все няк'ви очи и илюминатски истории се почнаха (Assassin's Creed,Call of Duty и т.н) Но това беше върха на всичко вече.. Ето и снимка да придобиете представа горе долу за какво ви говоря ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Уникална песен и уникално видео!!!! Който има уши и който има очи - ще чуе и ще види!!!! Евала! Настръхнах! Щом тровят водата и храната - ти как оцеляваш? Щом тровят въздуха - ти как оцеляваш? Досега все развиваше теориите, че ако знаеш за всичко това - можеш да се предпазиш. Въпросът е как се предпазваш от неща, до чиято алтернатива нямаш достъп? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Щом тровят водата и храната - ти как оцеляваш? Щом тровят въздуха - ти как оцеляваш? Досега все развиваше теориите, че ако знаеш за всичко това - можеш да се предпазиш. Въпросът е как се предпазваш от неща, до чиято алтернатива нямаш достъп? Питай някой твой приятел. Все имаш от такива алтернативна информация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Питай някой твой приятел. Все имаш от такива алтернативна информация За такава нямам. Тебе питам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
De_Luxe Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 o.O Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 не знам дали сте споменавали "Бягство от затвора", но и там има странни неща и няколко пъти казват как всички са безсилни пред тях, даже един от персонажите беше споменал нещо за mind control, ама не помня какво.. в клиповете на Natalia Kills също има някои неща, ама там може и да е просто копиране на Гага Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.