The Dragonkiller Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Сега един приятел ми прати тоя клип. Не знам нов ли е, къв е, но честно казано е много странен... Не знам прозрение ли е наистина това, некъв бунт от нейна страна вече ли е или всичко е един рекламен трик... Вижте за кво говоря: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Сега един приятел ми прати тоя клип. Не знам нов ли е, къв е, но честно казано е много странен... Не знам прозрение ли е наистина това, некъв бунт от нейна страна вече ли е или всичко е един рекламен трик... Вижте за кво говоря: Точно това и аз си мислех. Има доста анти-илюминатски неща - и в клипа, и в песента. Но пък от друга страна: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Krisko пак с неговите си неща,вижте пирамидката с окото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Днес гледах този анализ и честно казано се изплаших. Вряно ли е това, което е описано във видеото (чрез насилие да се разцепват съзнанието на частици и само една да се контролира от някой). И изобщо тези "знаменитости" съзнават ли, че са част от илюминати, или са контролирани от други, за да включват символи, backmasking и т.н. в песните и клиповете си? Заинтригувах се - някой по-вещ ако може да ми обясни. А самото видео дава и много интересен смисъл на клипа на Wide Awake - аз си мислех, че е анти-илюминатски - и клипа, и песента, но вече съм склонен да вярвам на по-горе дадения анализ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Преди малко попаднах на тези две клипчета в Ютюб. Доста интересно съдържание... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Не съм много запознат с такива работи, но ми стана интересно и се зачетох. Видях какво има и за Кейти Перри понеже се интересувам повече от нея искам да кажа това с козата, има голямо значение гледната точка. Аз го виждам като сърце. Котката не виждам да има общо с всевиждащото око. И как човек, който си е направил таттоо "Jesus"да е илюминат ? PP: Искам да попитам дали "окото на Ра" или още познато като "окото на Хор" има общо с всевиждащото око ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Страхотен филм, задължително е да го гледа всеки човек. Особено тия дето се оплакват от положението в България... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 В новата си песен пеещият като Щилиян 100Кила няколко пъти показва с ръце пирамидата.Пропаганда или просто имитира Джей Зи? Възможно ли е да го прави, защото си мисли ,че ако показва илюминатски символи ще го намерят и за благодарност ще го направят световна звезда. :1000 (29): А фъфльото може просто да имитира рапърите и да се прави на американец. Криско и той същата работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Драконе мисля ,че ще те заинтригува http://parallelreality-bg.com/statii/obsti...1-14-16-20.html Статията е адски интересна , а аз се интересувам от езотериката и всеки който го влече това учение ще муе интересна ... та в самата статия има отговори на доста неща които сме обсъждали тук , а и които не ... просто е интересна . На всичкото отгоре въпросния "просветен" (илюминат) е българин и разкрива част от схемата им .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Драконе мисля ,че ще те заинтригува http://parallelreality-bg.com/statii/obsti...1-14-16-20.html Статията е адски интересна , а аз се интересувам от езотериката и всеки който го влече това учение ще муе интересна ... та в самата статия има отговори на доста неща които сме обсъждали тук , а и които не ... просто е интересна . На всичкото отгоре въпросния "просветен" (илюминат) е българин и разкрива част от схемата им .. Мерси много, Сашо. Прочетох го на един дъх. Благодаря за споделянето. Информацията беше важна за мен п.с. До колкото разбрах той НЕ Е илюминат - и дори го обяснява на няколко пъти. И форумът не е български, а английски. Някъде пишеше че бърка думи защото английският не му е майчин език, а отдолу под линка пише Превод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Мерси много, Сашо. Прочетох го на един дъх. Благодаря за споделянето. Информацията беше важна за мен п.с. До колкото разбрах той НЕ Е илюминат - и дори го обяснява на няколко пъти. И форумът не е български, а английски. Някъде пишеше че бърка думи защото английският не му е майчин език, а отдолу под линка пише Превод. Аз едвам осмислих инфото което е писнал , явно с няква цел .. и до колкото асимилирах от прочетеното човекът е на едно друго ниво , само по написаното ми става ясно , толкова ясни и точни неща казва , и същевременно ти дават отоговр до някъде .. а другото което остава загадка , те човърка . Езотерията е уникална наука , възглед .. винаги са ме влечали източните науки .. и както се разбира от написаното тея хора общуват на едно високо ниво с някви сили , които явно една шепа хора установяват контакт с тях . Да не говорим ,че това дето го каза че всичко ни се снася по-малко , а ние от там нататък сами решаваме как да го използваме .. не знам , аз много се обърках от написаното .. но съм сигурен че това е истина , и че въпросния човек ее точно от тея за които говорим . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Аз едвам осмислих инфото което е писнал , явно с няква цел .. и до колкото асимилирах от прочетеното човекът е на едно друго ниво , само по написаното ми става ясно , толкова ясни и точни неща казва , и същевременно ти дават отоговр до някъде .. а другото което остава загадка , те човърка . Езотерията е уникална наука , възглед .. винаги са ме влечали източните науки .. и както се разбира от написаното тея хора общуват на едно високо ниво с някви сили , които явно една шепа хора установяват контакт с тях . Да не говорим ,че това дето го каза че всичко ни се снася по-малко , а ние от там нататък сами решаваме как да го използваме .. не знам , аз много се обърках от написаното .. но съм сигурен че това е истина , и че въпросния човек ее точно от тея за които говорим . Да и аз ще имам нужда да го прочета поне още един път. Много от нещата за които говори съм склонен да вярвам. За други ми е трудно и интуицията ми подсказва да не се доверявам. Но като цяло мисля, че е много полезна информация. Аз съвсем на подсъзнателно ниво, без да знаех тия неща за които той говори съм започнал да мисля, да действам и въобще да живея по съвсем различен начин от известно време насам. Винаги съм вярвал, че имаме мисия тук и че трябва да я изпълним за да отидем някъде където е по-хубаво. Винаги съм знаел, че Земята не е "хубавото" място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Много общи приказки ми се стори тоя текст, със сигурност не го прочетох целия и не особено задълбочено, но ме заболя главата от глупости.. :1000 (29): Заключението какво е? Че нищо от това, което ни се струва, че знаем, не е такова, каквото си мислим... Това и аз можех да го напиша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Заключението какво е? Че нищо от това, което ни се струва, че знаем, не е такова, каквото си мислим... Това и аз можех да го напиша. Или да го чуеш в "Изгубени" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Много общи приказки ми се стори тоя текст, със сигурност не го прочетох целия и не особено задълбочено, но ме заболя главата от глупости.. :1000 (29): Заключението какво е? Че нищо от това, което ни се струва, че знаем, не е такова, каквото си мислим... Това и аз можех да го напиша. И при мен горе-долу така се получи. Преди съм чел статии на езотерична тематика, някои наистина са пленителни и те карат да се позамислиш. Това определено не ме грабна, даже не успя и да ме заинтригува толкова, че да го изчета изчерпателно. Но определено нищо не се случва без причина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Да и аз ще имам нужда да го прочета поне още един път. Много от нещата за които говори съм склонен да вярвам. За други ми е трудно и интуицията ми подсказва да не се доверявам. Но като цяло мисля, че е много полезна информация. Аз съвсем на подсъзнателно ниво, без да знаех тия неща за които той говори съм започнал да мисля, да действам и въобще да живея по съвсем различен начин от известно време насам. Винаги съм вярвал, че имаме мисия тук и че трябва да я изпълним за да отидем някъде където е по-хубаво. Винаги съм знаел, че Земята не е "хубавото" място. Земята е затвора ... Трябва да се ъпгрейтнем за да достигнем ..другото ниво :1000 (29): :1000 (29): смешно го казах , но е факт ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 "Ние знаем за илюминатите,знаем за конспирациите,знаем какво правят те! НО КАКВО ОТ ТОВА?" :1000 (29): Така беше казал един философ,но не знам точно кой беше.. аз мисля,че е прав Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 "Герои" - Сезон 3, Епизод 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Един приятел се върна от Германия днес и ми показа снимка на тамошна катедрала - има нарисувана пирамида в центъра на купола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Тея неща са опасни и много сериозни,препоръчвам ви да не ги обсъждате по форуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Не знам дали е пускано..., но : "Нищо", пуснат отзад-напред, без никакви други намеси. В припева фразите "нищо, нищо..." при реверсиране мистериозно се трансформират в "плачи, мълчи..." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Концерт на Daft Punk Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Ако сте гледали откриването на Олимпиадата в Лондон, няма как тея прожектори да не са ви изкарали очите. Очевадни пирамиди във всеки втори кадър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.