Jump to content

Илюминати, Тайни Общества, Нов Световен Ред

Препоръчани коментари

Исус НЕ Е самия Господ! Исус е син на Господ...Или може би не си чувал за Отца, сина и светия дух..- Светата тройца!...Ей, драконе... това не го очаквах от теб.

Напротив, чувал съм и доста добре съм запознат за разлика от теб. Светата троица е един бог в три различни форми. Ние сме християни и вярваме в Исус Христос, който е нашият бог...

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ти си ги чел 10-те явно, браво :)

"Боже Господи" е "името господне", името, сиреч начина, по който се обръщаш към него.

Все едно аз като ти казвам Драконе, това за мен е името ти, така си ми познат, така те възприемам ;)

IMG2-1547558596.jpg
Сподели в други сайтове

Ти си ги чел 10-те явно, браво :)

"Боже Господи" е "името господне", името, сиреч начина, по който се обръщаш към него.

Все едно аз като ти казвам Драконе, това за мен е името ти, така си ми познат, така те възприемам ;)

Не момо, не е името. Боже е Бог (божество). Като богът Слънце, богът Луна, богът на Гръмотевиците, бог Тор, бог еди си кой... Тоест - титла. Господ също е титла - от господар. За някои бог може да е Исус, за други може да е Сатаната, за трети може да е Великденският заек. Ислямът е религия сходна с християнството 99,9%. Всички библейски персонажи присъстват в Корана, дори и самият Исус Христос - на арабски е Иса. А Аллах както казах не е името на някой бог, а означава Господ на арабски. Дори в арабските библии когато се говори за бог пише Аллах, но е прието от вярващите мюсюлмани да четат Корана единствено и само на арабски и затова всички мюсюлмани по света използват и арабските наименования.

Ще ми се някак да спрем с офтопика, а??

Недей, виж стана интересна дискусия, а истината се ражда в спора, остави така темата.

Сподели в други сайтове

Между другото като се заговорихме и на тази тема а и с предните, мисля че е интересно да прочетете какво пише в Корана и в Библията по повод всичко това.

Сами преценете колко от нещата вече са факт, а са писани преди хилядолетия:

Знаци от ислямската литература

1

Разцепването на Луната

2

Войната между Ирак и Иран

3

Голяма война между реките Тигър и Ефрат

4

Окупацията на Афганистан

5

Спиране на течението на река Ефрат

6

Слънчевите и лунни затъмнения в месец Рамадан

7

Изгряване на Комета

8

Щурм в Кааба и последвалото кръвопролитие

9

Забелязването на огън от изток

10

Знак от Слънцето

11

Слънчево затъмнение

12

Сменяне на системите

13

Злочестина от прах и пушек

14

Появата на често срещани масови убийства

15

Убиването на кралете на Дамаск и Египет

16

Убийството на стария крал на Йордания - Абдулах

17

Поробването на египтяните

18

Разрушаването на огромни градове

19

Застрояването наново на разрушени места

20

Четвъртият мир и арабско-израелският мирен договор

21

Изчезването на една армия

22

"Иракчаните ще останат без пари"

23

Пламъци разрушават къщите в Багдад

24

Мирни преговори между Израел и Палестина

25

Ембарго над Ирак и Дамаск

26

Построяване наново на Ирак

27

Иракският народ бяга към Дамаск и на Север

28

Смутове (фитнах) в Дамаск

29

Хаос в Дамаск, Ирак и Арабия

30

Разделянето на Ирак на три части

31

Война по улиците

32

Война между Мюсюлмани и Евреи

33

Убиването на невинни деца

34

Нарастване на покварата (фитнах)

35

Разпространяване на порочността (фитнах) навсякъде

36

Религиозните забрани получават одобрение

37

Открито отричане на Бог

38

Приемане на други идоли за богове

39

Знак за разпространяване на материализма

40

Дни на анархия и хаос

41

Липса на мир

42

Революции

43

Хората се разбягват едни от други

44

Разпространяване на хаос и конфликти из целия свят

45

Случването на големи и поразителни събития

46

Положението на някои Мюсюлмани

47

Настоящата обстановка в Ислямския свят

48

Войни между Мюсюлманите

49

Големите жестокости, на които са подложени Мюсюлманите

50

Убиване на невинни хора

51

Безпричинно убиване на хората

52

Покварата, която предизвиква конфликти навсякъде

53

Загубата на надежда в Махди

54

Нарастване на бедността и глада

55

Суша

56

Влошаване състоянието на икономиката през определени години

57

Прекъсване на търговията и пътищата

58

Намаляване на печалбите

59

Разпределяне на националното богатство сред богатите

60

Нарастване броя на земетресенията

61

Деформирането на Земята

62

Превръщане на домовете в гробове

63

Опустошителни ветрове и урагани

64

Проливни дъждове

65

Нарастване броя на гръмотевиците

66

Отричане на истинската религия и моралните ценности на Корана

67

Не размишляване върху Корана по подобаващ начин

68

Мюсюлмани подражават на немюсюлмани

69

Хаос и порочност отдалечават хората от Корана

70

Пропагандаторите отдалечават хората от Ислямския морал

71

Лицемерни и недобросъвестни духовници

72

Деградация сред политиците

73

Изоставяне на "повеляването на одобряваното и възбраняване на порицаваното" като дело на преклонение

74

Доброто се смесва със злото

75

Близките хора ще се насърчават един другиго в злини

76

Mного малко на брой истински вярващи

77

Използване на джамиите и местата за преклонение за различни цели

78

Появата на хора, които четат Корана за собствено облагодетелстване

79

Вярване в хороскопи и отричане на съдбата

80

Ходене на поклонение (хадж) с цели, различни от търсене на Божието благоволение

81

Хората отдават значение на душевните си страсти

82

Социално израждане

83

Вяра в предателите, приемане на предателството като добродетел

84

Намаляване на надеждните хора

85

Намаляване на заслужаващите доверие хора

86

Вече не се дава милостиня (закат)

87

Изоставяне на молитвата

88

Разпространяване на лъжесвидетелството и злословието

89

Предоставяне на отговорни позиции на некомпетентни хора

90

Търсене на преимущество в богатството, а не в богобоязливостта

91

Влошаване на човешките отношения

92

Хората, които отдават по-голямо значение на животните си, отколкото на хората

93

Влошаване на семейните отношения

94

Намаляване на обичта и уважението между хората

95

Отслабване на семейната структура

96

Нарастване на земните стремежи

97

Преобладаване на лицемерието и самохвалството

98

Разпространяване на обидите и ругатните

99

Ръст в мошеничеството и подкупите

100

Увеличаване на клюките и подигравките

101

Някои млади хора се отвръщат от религията

102

Крах на моралните ценности

103

Разпространяване на прелюбодеянието

104

Oдобрение на хомосексуализма

105

Eпидемии

106

Сведенията за внезапни смъртни случаи ще се умножат

107

Нарастване на убийствата

108

Нарастване на самоубийствата

109

Граждански войни и конфликти

110

Повишаване на грамотността

111

Скъсяване на времето

112

Увеличаване на градоустройството

113

Изграждането на високи сгради

114

Приближаването на пазарите

115

Говорене чрез върха на камшик

116

Собственият глас на човек ще говори с него

117

Ръка от небесата

118

Нараснало плодородие

119

Озеленяване на пустините

120

Удължаване на живота

121

Появата на лъжемесии предвещава завръщането на Пророка Исус (м.н.)

Знамения за пришествието на Месията в Стария и Новия Завет

122

Появата на лъжемесии

123

Някои хора губят надежда в пришествието на Месията

124

Нарастване броя на земетресенията

125

Глад

126

Избухване на значителни войни

127

Намаляване на любовта и увеличаване на омразата и гнева

128

Хората се отдалечават от моралните ценности на религията

129

Бедствия предизвикват големи страдания

130

Разпространяване на епидемии

131

Появата на хора, които използват религията за лични интереси

132

Появата на предзнаменования в Слънцето и Луната

133

Необикновенни събития се случват на небето

134

Нравствена дегенерация

135

Угнетяване на истинските вярващи

136

Появата на поквара, от която вярващите трябва да странят

137

Събития, които причиняват болка и страдание

138

Пристигането на Антихриста

Сподели в други сайтове

Така, че заминавам да го гледам още веднъж и лягам да спя, защото за разлика от безумните предмети, които учите в НАТФИЗ, аз имам изпити по финансово право и управленско счетоводство :1000 (10):

Със сигурност предметите в НАТФИЗ са далеч по-смислени и интересни от тъпата икономика, която учим ти и аз, Боби. :)

Сподели в други сайтове

Други желаещи има ли за тази оферта, щото мен ме мързи :D

Аз съм желаещ :1000 (29):

Василей, НАТФИЗ са позьори...смешното е, че познавам хора, които са от провинцията на учат там - когато са си по родните места са най-нормални и чудесни хора, като дойдат в София обаче се започва с едни пози, шалчета, чупки...А като се разхождаш из коридорите, имаш чувството, че всички са луди около теб- пеят, танцуват, преговарят на глас роли :1000 (29): Ама какво да ги правиш - хора на изкуството. :1000 (29):

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Василей, НАТФИЗ са позьори...смешното е, че познавам хора, които са от провинцията на учат там - когато са си по родните места са най-нормални и чудесни хора, като дойдат в София обаче се започва с едни пози, шалчета, чупки...А като се разхождаш из коридорите, имаш чувството, че всички са луди около теб- пеят, танцуват, преговарят на глас роли :1000 (29): Ама какво да ги правиш - хора на изкуството. :1000 (29):

Ти си интелигентно момче, но не можеш да разбереш хората на изкуството - от коментарите ти съдя, че се занимаваш с икономика и това ти е интересно, и смяташ в това да се развиваш. Е, и аз това уча от сума ти години, но редом с него си правя и творческите неща в различни насоки и определено ти казвам - да, хората на изкуството СМЕ луди. :1000 (29): Но винаги съм искал да уча на място, където изкуството и културата са нещо основно и заемат централна роля в живота на учениците. Истината е в музиката, танците, киното - да успееш да развълнуваш някого с това, което правиш. Икономиката е скучна и суха материя и за мен лично е пълна безсмислица и загуба на време. Мое мнение, разбира се.

Сподели в други сайтове

Ти си интелигентно момче, но не можеш да разбереш хората на изкуството - от коментарите ти съдя, че се занимаваш с икономика и това ти е интересно, и смяташ в това да се развиваш. Е, и аз това уча от сума ти години, но редом с него си правя и творческите неща в различни насоки и определено ти казвам - да, хората на изкуството СМЕ луди. :1000 (29): Но винаги съм искал да уча на място, където изкуството и културата са нещо основно и заемат централна роля в живота на учениците. Истината е в музиката, танците, киното - да успееш да развълнуваш някого с това, което правиш. Икономиката е скучна и суха материя и за мен лично е пълна безсмислица и загуба на време. Мое мнение, разбира се.

Аз Василей, ще бъда богат и ще ви давам пари на вас, хората на изкуството, за да оцелявате :1000 (29):

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Истината е в музиката, танците, киното - да успееш да развълнуваш някого с това, което правиш. Икономиката е скучна и суха материя и за мен лично е пълна безсмислица и загуба на време. Мое мнение, разбира се.

Абсолютно съгласен.

Сподели в други сайтове

Драконе кво ти е мнението за филма "Ангели и демони" с Том Ханкс?

podpis.jpg

Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях.
Сподели в други сайтове

Ти как мислиш?

Манипулиран ли е? Щом е по Дан Браун...Скоро се сетих за него,така и не можах да го гледам като беше по кината.

podpis.jpg

Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях.
Сподели в други сайтове

Манипулиран ли е? Щом е по Дан Браун...Скоро се сетих за него,така и не можах да го гледам като беше по кината.

Дан Браун преди всичко е един шарлатанин готов на всичко за пари. Със и без илюминатите творчеството му е халтура. Неосведомен, чул-недочул нещо го представя за факти и истини. Навремето като беше сензация "Шифърът на Леонардо" дори прочетох книгата и от тогава ми е на мушка тоя смешник. Глупостите които беше написал ме вбесиха. Впоследствие гледах документален филм, който всъщност разобличи на 101% Дан Браун какъв лъжец, манипулатор и на всичкото отгоре и плагиат е и че нищо написано в книгата и представено като доказателства и факти не са истина. Филмът се казва "Истината за Шифъра на Леонардо" - The real Da Vinci Code. Гледай го ако искаш.

Оттам нататък вече нито ме интересува кво е писал и кви филми са правили, така че този не съм го гледал, но знам за какво става въпрос - отново глупости както и в другата му книга. Илюминатите са представени по възможно най-недостоверният начин. Нищо общо с истината. Но то това е и целта - да заблудят хората. Да не говорим че съвсем отделно от тия теми и неща гледах и интервюта на учени от ЦЕРН които директно го направиха за 2 стотинки и му се изсмяха в очите за това колко е тъп и неoсведомен дори относно тях и нещата които пише в книгата... Та Дан Браун е просто един алчен американски псевдо-писател.

Сподели в други сайтове

Естествено,че копира - виж го каква празна глава е.

Иначе това за тайните общества преди време и на мен ми беше много интересно и голяма част от информацията,която сте споделили тук ми е попадала.Определено начините за владеене на масите са много стари и добре измислени,които работят и до днес.Но се замислете за всички тези "тайни общества" се знае твърде много. За тези,които са над тях и над всички не се знае нищо от масите,никой не може свободно да получи информация и да си я разпространява.И ако тези тайни общества,на илюминатите и прочее са достъпни за нас,можем да се информираме за тях,то е само защото те така са решили :)

Сподели в други сайтове

Естествено,че копира - виж го каква празна глава е.

Иначе това за тайните общества преди време и на мен ми беше много интересно и голяма част от информацията,която сте споделили тук ми е попадала.Определено начините за владеене на масите са много стари и добре измислени,които работят и до днес.Но се замислете за всички тези "тайни общества" се знае твърде много. За тези,които са над тях и над всички не се знае нищо от масите,никой не може свободно да получи информация и да си я разпространява.И ако тези тайни общества,на илюминатите и прочее са достъпни за нас,можем да се информираме за тях,то е само защото те така са решили :)

Всъщност не е точно така, защото се замисли че ако повече от един човек знае нещо то няма как да е тайна... Има много бивши илюминати, или такива които са уж още с тях но изнасят информация. Друг е въпросът че винаги наред с истините има и много лъжи, които мътят водата и карат хората да се съмняват и за истините.

Всъщност не знам дали е тук мястото да отворя въпроса, но не ви ли се струва вече като тактика всяка година по тва време да има епидемия, пандемия или всъщност каквато е истината - масова параноя и психоза на хората и огромни загуби за световната икономика от разни свински, птичи грипове, луди крави, сега краставича бактерия :1000 (29): И то точно когато е пика на продажбите им. Още не знам само ква е целта на цялото тва нещо, освен икономически загуби за милиарди...

Сподели в други сайтове

Всъщност не е точно така, защото се замисли че ако повече от един човек знае нещо то няма как да е тайна... Има много бивши илюминати, или такива които са уж още с тях но изнасят информация. Друг е въпросът че винаги наред с истините има и много лъжи, които мътят водата и карат хората да се съмняват и за истините.

Всъщност не знам дали е тук мястото да отворя въпроса, но не ви ли се струва вече като тактика всяка година по тва време да има епидемия, пандемия или всъщност каквато е истината - масова параноя и психоза на хората и огромни загуби за световната икономика от разни свински, птичи грипове, луди крави, сега краставича бактерия :1000 (29): И то точно когато е пика на продажбите им. Още не знам само ква е целта на цялото тва нещо, освен икономически загуби за милиарди...

И кой може да е сигурен,че именно това изтичане на информация от уж "бивши" илюминати (например) не е контролирано,така измислено нарочно и напълно умишлено?

Иначе аз от край време си мисля,че всички тези зарази,болести,бактерии и епидемии се пускат умишлено и всичко е за пари и влияние,то е ясно.

Най-кофтито в цялата ситуация е,че умират хора.Иначе,ако се замисля,че вероятно за СПИН,рак и всички подобни терминални болести има лек,който се пази от фармацевтичните компании,за да могат да си правят пари и :helpsmilie: :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

И кой може да е сигурен,че именно това изтичане на информация от уж "бивши" илюминати (например) не е контролирано,така измислено нарочно и напълно умишлено?

Иначе аз от край време си мисля,че всички тези зарази,болести,бактерии и епидемии се пускат умишлено и всичко е за пари и влияние,то е ясно.

Най-кофтито в цялата ситуация е,че умират хора.Иначе,ако се замисля,че вероятно за СПИН,рак и всички подобни терминални болести има лек,който се пази от фармацевтичните компании,за да могат да си правят пари и :helpsmilie: :gun_bandana:

Най-голямото и неопровержимо доказателство е Библията, защото тя всъщност най-много уличава и разкрива планът и целите им. В Откровение на Йоан е написано абсолютно всичко, също и в Корана. Гледай горе клипчето което съм постнал за Библията.

Иначе СПИН е 1000% биологично оръжие. Единствено и само човек може да се разболее от СПИН, никое друго животно.

Сподели в други сайтове

Най-голямото и неопровержимо доказателство е Библията, защото тя всъщност най-много уличава и разкрива планът и целите им. В Откровение на Йоан е написано абсолютно всичко, също и в Корана. Гледай горе клипчето което съм постнал за Библията.

Иначе СПИН е 1000% биологично оръжие. Единствено и само човек може да се разболее от СПИН, никое друго животно.

Изгледах го,интересно е,но не предполагах,че съществува теория,че илюминати са преправяли/писали Библията.

Видях и че говорят за филма Zeitgeist. Сега си свалих последната част и трябва скоро да я изгледам/

Сподели в други сайтове

Изгледах го,интересно е,но не предполагах,че съществува теория,че илюминати са преправяли/писали Библията.

Видях и че говорят за филма Zeitgeist. Сега си свалих последната част и трябва скоро да я изгледам/

Цайтгайст е манипулиран и има супер много лъжи. Не е достоверен източник.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...