The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Аз отдавна имам намерение да снимам пълнометражен филм, макар и аматьорски, след всичките ми останали опити и клипове... Чудя се дали да не измисля нещо в тази сфера, много е интересно. Действай. Ако имаш нужда от помощ - с квот мога ше помогна... Между другото преди потъването на Титаник, писател е написал романа "Корабокрушението на Титан". Цели 13 години преди Титаник да потъне... Как мислите - видял е какво е станало, като Жул Верн и е написал видението си, като уж художествена измислица или Илюминатите са се вдъхновили от книгата му и са осъществили готов план на практика? Действието в книгата се припокрива 99% със реалните събития... Така както Жул Верн описва кацането на луната, Айфеловата кула, есемесите и подводницата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Аз отдавна имам намерение да снимам пълнометражен филм, макар и аматьорски, след всичките ми останали опити и клипове... Чудя се дали да не измисля нещо в тази сфера, много е интересно. по - добре изобщо не се захващай, никой никога няма да го види! Тези неща се държът доста изкъсо, колко филма на Дискавъри, Н Джио и на независими автори има , но каква е съдбата им? Много задълбахте тамата и почвам да се притеснявам за форума иначе Камелия от "Черна Кръв"/"Оргазъм" (нз кой е първия) пропагандира и не е Х , а е + обърнат на 60 и няколко градуса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не знам, ама специално за Chemtrails съм на 100% убедена, че е истина. Изгледайте това, а след това и другите клипове по темата в профила на Еленко: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 по - добре изобщо не се захващай, никой никога няма да го види! Тези неща се държът доста изкъсо, колко филма на Дискавъри, Н Джио и на независими автори има , но каква е съдбата им? Не казвам, че ще снимам филм буквално за Илюминатите или нещо такова. По-скоро ще потърся в онзи форум, към който съм дал линк, нещо интересно от миналото, което да се възроди един вид във филм. Това ми е идеята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Добре де, признавам, че за първи път чувам за подобни неща. Да, чела съм преди за 25-тия кадър, но никога не съм чела по-натам. Днес зачетох темата, прочетох я цялата и се заинтригувах много. Само не можах да разбера - Какви са зидарите? Същите ли са като масоните? Каква им е целта? Защо певиците го правят? Какво печелят? Може ли някой да разясни историята, защото знам отгоре-отгоре, а ми е интересно и предисторията на тази тема. Забелязвам, че тук пишат хора, които са запознати и незапознатите изпускаме доста повече заради това, което не сте споменали и не го знаем.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Добре де, признавам, че за първи път чувам за подобни неща. Да, чела съм преди за 25-тия кадър, но никога не съм чела по-натам. Днес зачетох темата, прочетох я цялата и се заинтригувах много. Само не можах да разбера - Какви са зидарите? Същите ли са като масоните? Каква им е целта? Защо певиците го правят? Какво печелят? Може ли някой да разясни историята, защото знам отгоре-отгоре, а ми е интересно и предисторията на тази тема. Забелязвам, че тук пишат хора, които са запознати и незапознатите изпускаме доста повече заради това, което не сте споменали и не го знаем.. Зидарите са масоните. Mason на английски значи зидар. Виж на предната страница съм дал линк за жената "Свали". Тя обяснява кои са, какви са и за какво се борят. Оф дъ типик мейби: Тая Ейми Уайнхаус я били кремирали днес.... Доста странно според мен. Умряла е в събота, още не са излязли резултатите от аутопсията... Толкова бързо да я кримират... Винаги кремацията слага край на всякакви бъдещи опити за откриване на други неща... Тупак е бил кремиран 24 часа след убийството му... А вече има много знаци че е жив... Та тая Уайнхаус да не е станала неудобна на някой? Не съм запознат въобще с творчеството й. Просто ми се стори много странно толкова бързо да се кремира след като смъртта й не е естествена и се чакат токсилогични резултати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Каквото се случи в Норвегия преди няколко дена - тази трагедия не е случайна. Политиците са намесени в тази работа - министъра е трябвало да дава реч този ден - отложил с няколко часа ...случайност?!?!?!? I don't think so! Айде сега пак да дават вината на мюсюлманите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Каквото се случи в Норвегия преди няколко дена - тази трагедия не е случайна. Политиците са намесени в тази работа - министъра е трябвало да дава реч този ден - отложил с няколко часа ...случайност?!?!?!? I don't think so! Айде сега пак да дават вината на мюсюлманите... Виж на предната страница какво съм постнал. Убиецът от Норвегия е масон... Естествено аз не съм чул никъде в новините при нас да се каже това... Нз как е при вас отразен случая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Виж на предната страница какво съм постнал. Убиецът от Норвегия е масон... Естествено аз не съм чул никъде в новините при нас да се каже това... Нз как е при вас отразен случая... Новините тук са толкова зле, правят ситуацията розова. Ейми Уайнхаус има повече ефирно време отколкото трагедията (да и аз мисля, че прекалено бързо я кремираха без никакви резултати) Иначе в Норвегия в момента е един голям цирк - постановка - има хора които са свидетели, че са видели снайперисти и че той не е бил сам... Но докато има новини - мозъците на хората ще бъдат промивани - Манипулация - хората са кукли на конци... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Ейми Уайнхаус й направиха аутопсия, която не показа причина за смъртта. Затова бяха взети проби за токсикологичен анализ. След като това е направено няма причина тялото й да се държи. А щом роднините й са пожелали да се кремира- това е тяхно право. Още повече, че е ясно от какво е починала. Колкото до норвежеца убиец..да, Драконе, споменаха, че е масон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 На Ейми Уайнхаус й направиха аутопсия, която не показа причина за смъртта. Затова бяха взети проби за токсикологичен анализ. След като това е направено няма причина тялото й да се държи. А щом роднините й са пожелали да се кремира- това е тяхно право. Още повече, че е ясно от какво е починала. Колкото до норвежеца убиец..да, Драконе, споменаха, че е масон. Може, аз не съм чул, но току що по бтв-новините казаха, че той е съобщил, че е част от международна организация. И че тя има много клетки в целия западен свят. Вижте на 0:40 http://www.btv.bg/news/svetut/terorizum/st...na_prisada.html Оня ден пък казаха, че бил обявил Саркози, Меркел и принц Чарлз за най-големите врагове на Европа Има нещо тука... в цялата тая история... Аз вече си мисля да не би цялата тая трагедия в Норвегия да е за отвличането на вниманието. Целият свят сега е вперил поглед там, а на мен са ми ясни как действат те. Нз някъде по света друго нещо ако е станало да го прикрият като отклонят вниманието.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Зидарите са масоните. Mason на английски значи зидар. Виж на предната страница съм дал линк за жената "Свали". Тя обяснява кои са, какви са и за какво се борят. Благодаря. Потресох се, но темата ме заинтригува два пъти повече. И един може би малоумен въпрос - каква е разликата между масоните и илюминатите? И още един въпрос - какво печелят чалгарките като слагат тези символи по клиповете си (да приемем, че не се правят на интересни и са запознати с това)? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Благодаря. Потресох се, но темата ме заинтригува два пъти повече. И един може би малоумен въпрос - каква е разликата между масоните и илюминатите? И още един въпрос - какво печелят чалгарките като слагат тези символи по клиповете си (да приемем, че не се правят на интересни и са запознати с това)? Илюминатите са най-висшестоящите в йерархията. Те са древно окултно тайно общество, чийто бог е Дявола и целят да постигнат т.нар. Нов Световен Ред и да го докарат на земята. Всичко това го пише в Библията... Масоните са по-ниско в йерархията, отново тайно общество, обслужващо илюминатите... Други такива са Тамплиерите, Клуб на 300, Черепи и кости и др... Чалгарките печелят слава и пари. Те са просто едни безмозъчни инструменти в ръцете им, чрез които си пропагандират идеите и целите... В чалгата нещата са много по-повърхностни за момента, за разлика от световните им марионетки, като Мадона, Лейди Гага, Бритни Спиърс, Джей Зи, Бионсе, Риана и т.н... Целта е промиването на мозъците на слушащите ги. Пропагандата за секс, разврат, насилие, загърбване на всякакви морални и религиозни ценности и хората да станат просто едни тъпи овце, лесни за манипулиране. Музиката е само част от това. Като прибавим и медиите, телевизията, пресата, киното,.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Илюминатите са най-висшестоящите в йерархията. Те са древно окултно тайно общество, чийто бог е Дявола и целят да постигнат т.нар. Нов Световен Ред и да го докарат на земята. Всичко това го пише в Библията... Масоните са по-ниско в йерархията, отново тайно общество, обслужващо илюминатите... Други такива са Тамплиерите, Клуб на 300, Черепи и кости и др... Чалгарките печелят слава и пари. Те са просто едни безмозъчни инструменти в ръцете им, чрез които си пропагандират идеите и целите... В чалгата нещата са много по-повърхностни за момента, за разлика от световните им марионетки, като Мадона, Лейди Гага, Бритни Спиърс, Джей Зи, Бионсе, Риана и т.н... Целта е промиването на мозъците на слушащите ги. Пропагандата за секс, разврат, насилие, загърбване на всякакви морални и религиозни ценности и хората да станат просто едни тъпи овце, лесни за манипулиране. Музиката е само част от това. Като прибавим и медиите, телевизията, пресата, киното,.... Ясно. Тъй като се заговори за Камелия.. и ми стана доста интересно как например тя ще манипулира хората? С какво в клиповете й? Какъв смисъл има в символите? И как те ни влиаят, когато не ги познаваме? Аз например до днес не знаех за пирамидата с всевиждащото око и др. подобни символи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ясно. Тъй като се заговори за Камелия.. и ми стана доста интересно как например тя ще манипулира хората? С какво в клиповете й? Какъв смисъл има в символите? И как те ни влиаят, когато не ги познаваме? Аз например до днес не знаех за пирамидата с всевиждащото око и др. подобни символи. Камелия пропагандира именно секс, разврат и нисък морал. А от скоро и с религията започна да злоупотребява... Виж в "Изпий ме цялата" какво показва - оргия в църквата. Клипа на Оргазъм дори няма да го коментирам. И всички казват - "Много як клип", "Уникален е",... Едно време и за Мадона беше така. Аз за съжаление също бях от хората на които бяха променили мисленето и одобрявах неща които са ужасяващи... Много се радвам, че разбрах истината. А всеки е свободен вече да избира - да вярва ли да не вярва ли, как се чувства добре и т.н... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Камелия пропагандира именно секс, разврат и нисък морал. А от скоро и с религията започна да злоупотребява... Виж в "Изпий ме цялата" какво показва - оргия в църквата. И всички казват - "Много як клип", "Уникален е",... Едно време и за Мадона беше така. Аз за съжаление също бях от хората на които бяха променили мисленето и одобрявах неща които са ужасяващи... Много се радвам, че разбрах истината. А всеки е свободен вече да избира - да вярва ли да не вярва ли, как се чувства добре и т.н... Благодаря за разясненията, доста неща разбрах по темата, които преди това ми бяха неясни и ще следя с интерес развитието на темата :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Айде и аз да се разпиша малко по темата 2:55 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Това за Титаник е доста интересна история, че никога не е имало айсберг, Титаник е бил счупения му брат Олимпик - след потапянето здравия Титаник си е пътувал без проблем...В момента дават филма и колко странно гледам към нещата които се случват ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Това за Титаник е доста интересна история, че никога не е имало айсберг, Титаник е бил счупения му брат Олимпик - след потапянето здравия Титаник си е пътувал без проблем...В момента дават филма и колко странно гледам към нещата които се случват ;д Е, айсберг е имало бе Воуг. Въпросът е, че през пролетта всеки знае, че има айсберги в Атлантика. Въпросът е, че се знае кой пътува на Титаник за Америка и ЗАЩО. Въпросът е, защо нитовете на носа са умишлено прецакани и слаби фирмено, въпросът е защо е наредено на кораба да се движи с пълна скорост в опасни води, защо не са обърнали внимание на нито един сигнал от други кораби за опастност от айсберги и защо е имало толкова малко спасителни лодки и дори банкерите от първа класа не са се спасили. Отговорът е - за да може Ротшийлдс да прокара закона за Федералният резерв и илюминатите да започнат да печатат доларите на САЩ, а на САЩ да се начислява лихва от ФЕД за всеки един долар и така да се превърне в държавата с най-голям външен дълг в света. За да може долара да се наложи като световна валута изкуствено и при един крах на САЩ да се пороби заедно с нея и целия свят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Е, айсберг е имало бе Воуг. Въпросът е, че през пролетта всеки знае, че има айсберги в Атлантика. Въпросът е, че се знае кой пътува на Титаник за Америка и ЗАЩО. Въпросът е, защо нитовете на носа са умишлено прецакани и слаби фирмено, въпросът е защо е наредено на кораба да се движи с пълна скорост в опасни води, защо не са обърнали внимание на нито един сигнал от други кораби за опастност от айсберги и защо е имало толкова малко спасителни лодки и дори банкерите от първа класа не са се спасили. Отговорът е - за да може Ротшийлдс да прокара закона за Федералният резерв и илюминатите да започнат да печатат доларите на САЩ, а САЩ да начислява лихва за всеки един долар и така да се превърне в държавата с най-голям външен дълг в света. За да може долара да се наложи като световна валута изкуствено и при един крах на САЩ да се пороби заедно с нея и целия свят. Всичко тръгва от строежа на кораба. Това, което не се съобщава на публиката, е че в Белфаст редом с Титаник, се строи и негов кораб-близнак - Олимпик. Корабите се строят рамо до рамо както виждате на по-долните снимки. Всъщност Олимпик е първият построен кораб и се явява по-голямата сестра на Титаник ако мога да се изразя така. Тъй като Олимпик е завършен по-рано той се пуска в действие. И така всичко е окей - компанията печели пари от Олимпик, докато Титаник все още се строи... Тогава в един злощастен ден Олимпик се сблъсква с военният катер Hawke който му отваря доста голяма пробойна - можете да я видите долу. Избухва пожар. Корабът се поврежда - нанесени са както става ясно по-късно - непоправими щети. В последствие всички виждат и знаят, че Олимпик е повреден. И понеже винаги, преди един кораб да се пусне на дълго пътуване бива оглеждан от застрахователи, същата участ не подминава и Олимпик. Разбира се агентите казват, че те не могат да застраховат кораб-развалина, тъй като нанесените щети от катера по корпуса на кораба са очевидни. Олимпик не получава застраховка. Това разбира се е кошмарна новина за собствениците, тъй като губят самосвали пари... Ако нещо се случи на кораба докато е в океана, остават с пръст в уста, освен това, трябва да плащат и лични щети на роднините на загиналите, тъй като няма застраховка и никой няма да даде пукнат долар - компанията ще бъде разорена. Понеже е ясно, че това рано или късно ще се случи с кораба, собственикът решава да вземе предварително парите. И тогава става подмяната на повреденият Олимпик и току-що завършеният Титаник. Единственото, което трябва да се направи, е да се сменят надписите и мебелите - което става точно за 1 седмица. Така счупеният Олимпик е представен за чисто новият Титаник. Всичко се изпипва - лъскава боя, гирлянди, празници, гости, развълнувани пътници. Всичко е замаскирано до степен, в която няма да се усетят простите хора - достатъчно, за да отпътува живият ковчег без никой да не разбере. За всичко това са знаели само няколко човека... Накрая един от тези хора от персонала разкрива всичко. Във въпросният филм "Titanic - The Ship That Never Sank" дават как персонала гледа с ужас кораба преди да тръгне, защото са знаели че ще потъне. Виновникът за всичко това е собственикът-евреин Дж. П. Морган. И така, това, което се случва е нещото, което сме наблюдавали много пъти в нашата история. Всичко се прави за пари... :'( Корабът представян за Титаник, всъщност е повреденият Олимпик. Истинският Титаник плава успешно години след инцидента... Разбира се крайната цел на евреина е изпълнена. Запазва здравият си кораб и прибира застраховката от "Титаник". Айсберг не е имало... Всичко е било само камуфлаж. Повредата е била голяма и няма нищо общо с айсберга. Потапят го с всички хора със сатанинско хладнокръвие! Не е учудващо за масон... Това е историята на една от големите и забравени конспирации на миналият век. Това е плод на работата на много изследователи и има зад гърба си солидни доказателства. Наскоро в колибка пуснаха филмът "Тайните на века - Титаник" - на руски е. Не съм го гледал, но предполагам, че ще застъпи горната теза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Досега не съм чувал за тази история с "подмяната". Всъщност няма да се учудя ако е истина... Все пак защо да се праща чисто нов кораб на сигурна смърт, като може да се прати развалина... Все пак най-главната идея е, кораба да не стигне никога до Америка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fabregas_ Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Айде и аз да се разпиша малко по темата 2:55 Това е интересно. Последната фраза на Исус на кръста, която гласи "Боже, защо ме изостави?" и има противоречиви тълкувания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Хитър Петър Дж. П. Морган Определено ще гледам "Titanic - The Ship That Never Sank" Част 1 - останалите са в дясно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Това е интересно. Последната фраза на Исус на кръста, която гласи "Боже, защо ме изостави?" и има противоречиви тълкувания. Не е последното. Последното, което е казал на кръста е: Отче! В Твоите ръце предавам духа Си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Случайност?! :1000 (29): Логично лого с A и U но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.