DIDO Публикувано на Декември 4 Report Share Публикувано на Декември 4 Поради големия интерес SNG пуска 2 албума. Бройките ще са ограничени. Единият от албумите ще е с песни заедно с Полита, а другия ще включва изпълнения с всички други изпълнители. В албумите ще има и парчета, които не са били разпространявани досега. Инфо: SNG Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LoVe___ Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 SnG & Denichka - Molq te ne tyji.mp3 SNG feat. Polina - Trudni stypki.mp3 Това са любимите ми ... той има доста готинки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 SnG & Denichka - Molq te ne tyji.mp3 SNG feat. Polina - Trudni stypki.mp3 Това са любимите ми ... той има доста готинки Наистина има много хубави песни но последно време нещо не пускаше нови... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Със момчето се знаем много време... всичките му песни ми допадат, и ще се радвам за албума. До колкото си спомням преди беше карал да му правят обложки, и ако не ме лъже паметта, май беше няква зелена... ще видим и успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LoVe___ Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Наистина има много хубави песни но последно време нещо не пускаше нови... Така е .. ще чакаме албума и ще видим , дано има стойностни ....и нови ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Дуета с Полина е жесток. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Мен ме кефи една дето се пее "Обичам те, и моето сърце лялялалала.... нещо нататъка. Много е яка, прилича ми на песен на Nana. Другите не ги знам, но си спомням че имаше няква отвратителна дето се пееше на турски... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Полицай кючек е БРУТАЛ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sushard Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И как ще се разпространяват, като ще бъдат ограничени.?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 И как ще се разпространяват, като ще бъдат ограничени.?! Когато излязат ще питам и ще ти кажа Но може и да не ги издава! Това ми каза! Ще видим какво ще реши момчето Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djleketo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 как ще се разпространяват, като ще бъдат ограничени.?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj.qnko.mix Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 как ште се распространяват кат ште са ограничени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.