Snate The Ripper Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @petrohancho да,много готино ще стане с тях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest monti Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Не мога да пратя нито поща, нито ЛС , затова пиша тук. Моля админа и ли някой мод да ми изтрие акаунта. Този форум не ме интерсува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Не мога да пратя нито поща, нито ЛС , затова пиша тук. Моля админа и ли някой мод да ми изтрие акаунта. Този форум не ме интерсува. Ти си нов потребител и личните съобщения се активирват след определен брой постове във форума,ти си се регистрирал днес и все още няма пълен достъп до ресурсите на форума! А тва че форума не те интересува просто спри да го посещаваш ,администратора не е длъжен да се занимава с изтриването на профили! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Изтрит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.