1ooqN Публикувано на Февруари 2 Report Share Публикувано на Февруари 2 1 Зелените да имаме права за пускане на теми в раздел новини 2 Опция ''about me'' в страницата на личният профил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Правилно,за кво сме зелени иначе Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Само 'щото си ми слабост съм ЗА ;р Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Само 'щото си ми слабост съм ЗА ;р eee няма ли ти е яко да изтипосаш в профила си с ''тооолчави'' букви ВОГУЕ ИС ДЪ БЕСТ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не разбрах дали само от зелените искаш подкрепа... Ама аре и аз да подкрепя... покорно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Dragonkiller Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 По-добре само Стоян да има права да пуска теми, щом има мерак. Повечето в тая група респект дето са, са супер зле Представям си кви теми ше пускат някои от тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 по принцип съм ЗА това всички да имат право да пускат новини - тва е свободата на словото и демокрацията, но тъй като не искам аз да съм ограничен и съм зелен за това предложих зелените да имаме поне право, ко бях розов щях да искам розовите а опцията ''абаут ми'', ако се навият, ще е за всички,много форуми я поддържат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Хуу... (: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И аз съм за! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да не се цепим и ние вотим ЗА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Пускаш темата във раздел "Поп-Фолк", копваш линка и го даваш на някой мод и я мести в раздел "Новини" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Пускаш темата във раздел "Поп-Фолк", копваш линка и го даваш на някой мод и я мести в раздел "Новини" И през това време вече 10 човека са написали "Темата не е за тук". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Пускаш темата във раздел "Поп-Фолк", копваш линка и го даваш на някой мод и я мести в раздел "Новини" Е кви са тия малоумни врътки... Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Аз съм ЗА! Ако е вазможно и да можем да си EDIT-ваме постовете /не само в следващите 15мин/ на мен лично това за едитването ми требва заради DVD раздела ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз съм против!!! За кво е групата ръмънюс тогава вееееее.. ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 momoooooooooooooooooo 6а пускам ли новини Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 За теб не знам, цялата група зелени - не вярвам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 За теб не знам, цялата група зелени - не вярвам.. да го веетрят,мен ме оправи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 да го веетрят,мен ме оправи :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Аз съм ЗА! Ако е вазможно и да можем да си EDIT-ваме постовете /не само в следващите 15мин/ на мен лично това за едитването ми требва заради DVD раздела Това е хубаво предложение но доколкото разбрах май не може... Или греша... Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Има вече поле About me. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Има вече поле About me. азнещо не го откривам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 азнещо не го откривам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 аа имало, ама нямах това прдвид :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 аа имало, ама нямах това прдвид :1000 (29): Това което идва когато отвориш профила на някой пише (Моето съдържание) и ти идва на мястото където постовете по принцип излизат? ;р п.п Където в онзи мангалски форум бях написала с големи зелени букви "Защо всички модератори са ташаци?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари