mitkobs Публикувано на Февруари 11 Report Share Публикувано на Февруари 11 Значи от снощи при мен форума се отваря много бавно!Разбрах ,че и други потребители имат същият проблем!На какво се дължи това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mallena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 При мен също е така. Снощи беше горе-долу добре, но днес е много наистина много бавно отварянето на форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 И при мен... А преди два дни изобщо го нямаше за няколко часа през нощта.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Еее мрънкалници хахах.. Сега е добре, нали? Сигурно е бил претоварен сървъра, или пак нещо общо със него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 При мен още е зле.. ма ще чакаме, кво да праим.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 При мен още е зле.. ма ще чакаме, кво да праим.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Мхм, чакаме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
backata Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Кофти зареждане е не ми се вярва да е от натоварване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 При мен още е зле.. ма ще чакаме, кво да праим.. И при мен е така.....много дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
agenta087 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Продължава дългото чакане за зареждане на форума, независимо къде цъкаш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не е от натоварване, базата се бозави нещо, преди два дни се беше препълнила и връщаше грешка, сега пък се мотляви.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Супер бързо се отваря при мен вече! :1000 (21): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Е оправихме го де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Какво става с форума? Току що miss ramania 2009 - Desi7a ми каза, че не може да пише .. Някой да провери като види. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 На мен не ми даваше да пиша коментари от IE 7, не е болка за умиране, смених го с Мозила но е странно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И аз съм с Мозила и ннямя ми я тази мърдащата чертичка за писане.... А да и не мога да ползвам b u и i. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Аз с Mozilla не мога да пиша коментари... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И аз съм с Мозила и ннямя ми я тази мърдащата чертичка за писане.... А да и не мога да ползвам b u и i. И при мен е така Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 МИ шЪ ползвате дру браузър Аз съм с ИЕ 7 и никви проблеми, и бутоните си ми излизат, и забавянето ми се оправи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз съм с Опера и нямам проблеми.И с Мозилата нямах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
backata Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Няма ядове с Опера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 a mozhe li nqkoi da mi kazha zashto ne moga da otvoeq vsichkite temi i da izpratim ls???? Нямаш 25 коментара. PS: До администраторите, момчето е от Македония или от Сърбя (не помня)! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 A можеш ли да се опиташ да пишеш на кирилица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Нямаш 25 коментара, а и не е казано че става веднага, става след удобрение, а и с това нямане на кирилица, всичките ти постове са в нарушение на правилата на форума... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 ne moga da pisham na kirilica zashto q nqmam v kompa... a sega imam 25 komentara i ne moga da izpratim ls ili da vizhdam vsichki temi!zashto????znae li nqkoi??? Ако нямате инсталиран кирилизатор използвайте комбинацията "Shift + Windows button" за да превключите на кирилица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.