armik Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 ми щот няма кой да се сети да махне тая глупосТ с тия 25 коментара за тва ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
qsen4uuu Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 мен пък ми няма link а имам към 30 коментара кво става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
armik Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 мен пък ми няма link а имам към 30 коментара кво става ми чакай де пиши си там ше дойдат споко и мойте ги няма още тръгнали са явно ма мноо сняг навънка за тва се бавят явно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 ми чакай де пиши си там ше дойдат споко и мойте ги няма още тръгнали са явно ма мноо сняг навънка за тва се бавят явно Иронията ти е напълно излишна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.