Alexandrov Публикувано на Февруари 21 Report Share Публикувано на Февруари 21 МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН THIS IS IT Три часа уникални кадри от най-великия концерт на Краля на попа, който никога не се случи! 29 хита на Джако в едно изключително шоу! 80 минути допълнителни материали, непоказвани никъде досега! Изключителен поглед зад кулисите и репетициите на Майкъл в лондонската зала "O2 Arena"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН: THIS IS IT е изключителен поглед зад кулисите на подготовката, създаването и репетициите на предварително разпродадените концерти на изпълнителя в лондонската зала ”O2 Arena”. Проследявайки събитията от май до юни 2009 г., този филм е създаден с пълната подкрепа на фондацията „Майкъл Джексън” на базата на повече от хиляда часа заснет материал и включва репетициите за изпълнението на много от хитовете на певеца. МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН: THIS IS IT показва истинското лице на певеца, танцьора, създателя, артистичния гений и великия творец, докато създава и прави перфектно последното си шоу. Ще видите един невероятен музикант ”зад кулисите”, (почти) без грим. Дори и без тъмни очила! САЙТ НА ПРОМОЦИЯТА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Аз стана вече 2 седмици го гледам по вестникарските бутки! Не ми е ясно как са събрали толкова много материал на 1 DVD Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Февруари 21 Author Report Share Публикувано Февруари 21 Аз стана вече 2 седмици го гледам по вестникарските бутки! Не ми е ясно как са събрали толкова много материал на 1 DVD Явно не се купува. Промоцията е 3 февруари, но тази седмица ще има ретираж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Явно не се купува. Промоцията е 3 февруари, но тази седмица ще има ретираж. Явно...аз казах на наще, очаквах да проявят интерес и да си го вземат...но те изобщо не ми обърнаха внимание :1000 (29): Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Изглежда обаче се купува,казват че в другите градове направо се разграбва това ДВД. че кои са тези други градове? Днес питах поне на десетина вестникарски будки във Варна където са го получавали,и ми отговориха ,че са им били останали доста DVD-та и разпространителите са ги прибрали за брак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аз стана вече 2 седмици го гледам по вестникарските бутки! Не ми е ясно как са събрали толкова много материал на 1 DVD Двудисковото специално издание най-вероятно ще излезе в началото на март. То ще включва релефна картонена кутия, 2 триизмерни карти, 4 пощенски картички и книжка с 24 страници. Цената му ще бъде 29,99 лева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 (редактирано) ами в чуждите торенти го има и то отдавна това ДВД :1000 (21): :1000 (21): :1000 (21): :1000 (21): http://thepiratebay.org/torrent/5377393/Mi...al_Multisub_12x Редактирано Февруари 23 от ribaton Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 ами в чуждите торенти го има и то отдавна това ДВД :1000 (21): :1000 (21): :1000 (21): :1000 (21): http://thepiratebay.org/torrent/5377393/Mi...al_Multisub_12x 8 539 076 608 байта [7,95 ГБ] 2144 × 1434 пиксела Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Взех си го, този филм ми преобърна представите за изкуство, изпълнител, харизма и всички други компоненти, които единствено Майкъл покрива до един. А всъщност е напълно лицензирано и оригинално това DVD, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Филма си заслужава гледането,на кино е уникално.. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.