milesto Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :1000 (21): :1000 (21): след малко ще ви го DAM и VOB - FORMAT -586 MB Lady GaGa ft Beyonce - Telephone (Workprint x264 2010).mkv | 256.7 MB Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
musicfen Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 once u kill a cow, u have to make a burger .... AMAZING Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Lady GaGa ft Beyonce - Telephone (Workprint x264 2010).mkv | 256.7 MB Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mallena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Много добър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 You've been a very, very bad, bad girl Gaga!! -- THE BEST xD Клипа ме кефи адски много, само че няма нищо общо с текста на песента, но все пак си е много як. Любимите части ми са: Когато Гага излиза от затвора и прави там някои стъпки от claquet точно преди да излезе през вратата Часта на Бионсе когато пее в колата ме кефи адски много!! В кафето когато Бионсе вика на оня "I knew you'd take all my honeу, you selfish motherfucker" И когато танцуват между трупувете на всички в кафето Уникален клип, Гага стайл! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pile Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Дуета им е супер як Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
reizyra Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Клипчето е доста добро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 1 Author Report Share Публикувано Април 1 Eто нови линкове: Мейкингът на видеото 720p HD [hide_me]http://www.mediafire.com/?zty4zydn0oy[/hide_me] Telephone 720p & 1080p HD [hide_me]http://www.megaupload.com/?d=T5A9KFKF [/hide_me] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Гага мина Бионсе... Видео Фоун беше за кратко време на върха, а тази песен разбива всички класации... Стилът на Гага се харесва много повече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Гага мина Бионсе... Видео Фоун беше за кратко време на върха, а тази песен разбива всички класации... Стилът на Гага се харесва много повече... Тези 2 песни някаква надпревара ли бяха. В едната Бионсе преобладава, а в тази е Гага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Тези 2 песни някаква надпревара ли бяха. В едната Бионсе преобладава, а в тази е Гага. Телефон си е на Гага, а Видео Телефон е песен на Бионсе.. ето така видяхме кой изпъква най много... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 По 10 пъти на ден я пускат по всички радиа и вече взе да ми омръзва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ELSON Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Много добър клип!! Браво,браво... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.