Ivanhoe Публикувано на Март 13 Report Share Публикувано на Март 13 Откакто ъпдейтнах мозилата снощи, вече не мога да поствам както преди. В смисъл първо не можех да пиша под цитата, никъде не можеше да се премести курсора. Оправих го с бутона "Превключи между стандартен и обогатен реадактор". Но така ми показва всичко с кодовете, а не ми показва точно оцветения текст примерно. :1000 (29): Има ли някаква настройка на браузъра да се оправи или да връщам 3.5.8? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 (редактирано) Просто ПАК натисни тези стрелки. Ама е тъпо, щот всеки път трябва да натискаш... Редактирано Март 13 от alexche Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=541771 Из цял свят се оплакват хората, ама още не е фикснато като гледам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Просто ПАК натисни тези стрелки. Ама е тъпо, щот всеки път трябва да натискаш... Не искам да натискам стрелките. Преди като си маркирах червения цвят, текста ставаше червен, а сега ми излизат кодовете за червения цвят. Точно за това се кефих на форума, защото единствен той директно ми показваше как излежда написаното, вместо да цъкам на "Преглед". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Е, да, и аз си бях свикнал... Върни си старата мозила тогава. Иначе с никой друг browser нямало проблеми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Върнах старата версия и ми е перфектно, докато не оправят тоя бъг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Всяка нова версия на тоя смешен браузър е бъгава.. Мани ами им отнема по 1-2 месеца да фикснат лайнцата дето са ги забъркали... Няма друг толкова бъгав браузър.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 С всяка нова версия все по- зле става тая Мозила а преди си беше хубав браузър.. постоянно има сривове и някакви бъгове. Замислям се вече дали да не я сменям. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Всяка нова версия на тоя смешен браузър е бъгава.. Мани ами им отнема по 1-2 месеца да фикснат лайнцата дето са ги забъркали... Няма друг толкова бъгав браузър.. Чак такива оплаквания нямам аз. Иначе хрома добър ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Иначе хрома добър ли е?[/color] Аз съм с него...ракета е...подобни бъгни не съм забелязал, всичко е ОК. Дори като го инсталирах ми се добавиха всички bookmarks от firefox-a и не ми се налагаше ръчно един по един всеки запазен интернет адрес до момента да го запазвам и на хрома. За всеки случай пазя и лисицата...дано в следващата версия да я поочистят от досегашните бъгове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Как да сменя на старата мозила? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 Как да сменя на старата мозила? Свали си по-стара версия от някъде, от дата примерно. Аз свалих 3.5.5 и направо инсталирах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolaiskiq Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 за това с интернет експлорер няма проблем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 На мен пък ми изчезна мигащата чертичка в полето за писане. Персоните също искат рестарт за да се приложат, бг речникът ми не работи. Ще се връща назад май. Гугъл хром е много добър и е по-бърз от мозила. Ако не бяха екстенжъните за премахване на реклами, досега 10 пъти да съм минал на Опера или Хром. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Свали си по-стара версия от някъде, от дата примерно. Аз свалих 3.5.5 и направо инсталирах. Мерси,вече всичко е ок Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Има нова версия на Firefox 3.6.2 Голяма част от предните бъгове са в миналото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Totally_FreaK_OuT Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 (редактирано) На мен пък ми изчезна мигащата чертичка в полето за писане. Персоните също искат рестарт за да се приложат, бг речникът ми не работи. Ще се връща назад май. Гугъл хром е много добър и е по-бърз от мозила. Ако не бяха екстенжъните за премахване на реклами, досега 10 пъти да съм минал на Опера или Хром. погледни тук https://chrome.google.com/extensions има ако не 100%, то поне 60% от добавките на Мозилата. И според мен е в историята тоя браузер. Аз се колебаех между Опера и Хром и видях, че Хрома отговаря повече на изискванията и потребностите ми, а и това краш на системата - просто нз какво е. От там насетне вие си решавате. Редактирано Март 25 от Totally_FreaK_OuT Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 31 Author Report Share Публикувано Март 31 Има нова версия на Firefox 3.6.2 Голяма част от предните бъгове са в миналото Но този въпросния, за който писах, не е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 По принцип и при мен не става... Но сега става... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Пфффффффф, а аз си мислех, че са ми спрели достъпа до публикуване на съобщения хахахахаха....явно и аз ще връщам старата Мозила Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 А Хрома не ми показва бутона, с който да мина към другия изглед като пиша пост. Пробвах да си го сменя с друг браузър, но като вляза с хрома пак нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Evergreen Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 ползвайте опера той е най добрия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 При мен пък никакви проблеми не прави... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacata008 Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Самата мозила последно време нещо се бъгва ... особено след актуализация Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Heckeriidis Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Някой може ли да ми отговори защо с новата мозила не мога да пиша в темите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.