DIDO Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 Здравейте! Първият и по спешен въпрос е: Искам да попитам дали някой може да ми как мога да сложа номерация на страниците в Word 2007, като искам номерацията да започва от втората страница, а не от първата, защото тя ми е титулна страница... Знам че в Word 2003 когато се вмъкваха номерата на страниците имаше отметка да не се поставя номер на първата страница! Искам да попитам дали и с тази версия мога да направя това... ================================================================================ Вторият ми въпрос: Някой знае ли свестен сайт където мога да гледам Btv Comedy онлайн, защото на всички които попадна все нещо им има - един спира да излъчва в 00:00 часа, друг дори не тръгва... Това е от мен! Весели празници на всички! И предварително благодаря на хората които могат да помогнат! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аз слагам номерат на страниците в хедър/фуутър на страницата. За да не ти се появява номер на първта страница, трябва да вмъкнеш section. Слагаш го на втората страница от insert->breaks-> continuous. След това от view->header/footer ти се показват хедъра и фуутъра и от туулбара трябва да деактивираш бутона за линк с предишния Номер на страницата се въвежда от първия бутон (страничка с #). В properties можеш да си избереш от колко да почва номерацията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Аз слагам номерат на страниците в хедър/фуутър на страницата. За да не ти се появява номер на първта страница, трябва да вмъкнеш section. Слагаш го на втората страница от insert->breaks-> continuous. След това от view->header/footer ти се показват хедъра и фуутъра и от туулбара трябва да деактивираш бутона за линк с предишния Номер на страницата се въвежда от първия бутон (страничка с #). В properties можеш да си избереш от колко да почва номерацията. Благодаря ти! Но! Нещо не ми се получават нещата... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 5 Author Report Share Публикувано Април 5 Някой ако може да помогне де... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Някой ако може да помогне де... Отваряш файла, махаш си титулната страница. Слагаш си номерацията по стандартния начин. После даваш нов документ, пействаш си титулната страница. Принтираш ги поотделно Предаваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Отваряш файла, махаш си титулната страница. Слагаш си номерацията по стандартния начин. После даваш нов документ, пействаш си титулната страница. Принтираш ги поотделно Предаваш. хаха! Това е и моята идея но ако не може по друг начин така ще е... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Виж тези две картинки, които съм ти принтскрииннал: Трябва и когато слагаш номерацията да я започнеш от 0, тоест първата/заглавна страница да ти е номер 0. Трябва от хедър/футър полето да избереш "Different first page". Резултата е това: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тва нова опция в 2010 ли е? Или винаги си го е имало? Знаеш ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Благодаря ти Шефе!!! :1000 (30): Много ти благодаря! Точно това ми трябваше... :1000 (30): Някоя колежка да ти даде една за помощта А за Алекс... тази опция я има и в 2007, за 2010 не знам... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 тази става ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 тази става ли... Лично на мен ми върши работа! Благодаря ти Коте... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.