gotiniq Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Елена Папаризу - в гърция я боготворят, общо взето тя им е top of the top. Сакис Рувъс също ми допада, но и доста други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Паделис Паделидис, Йоргос Сабанис, Никос Вертис, Нино, Константинос Аргирос, Стан, Мелисес, Паола, Янис Плурахос, Михалис Хаджиянис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Анна Висси, Кети Гарби и Деспина Ванди. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Maimoudaki Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Василис Карас си остава номер 1 , той е като мерцедес и всички останали 😻 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ari200 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Нотис😍 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много малко гръцко слушам, но от всички най на сърце ми е Έλλη Κοκκίνου! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Напоследък много слушам Паола..топ са ми и Стан, Amaryllis, Василис Карас, Деспина Ванди, Ана Виси, Ели Кокину и тн. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Елени Фуреира! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.