1ooqN Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 (редактирано) LINK/torrent arenabg.com/ 1. "I Drove All Night" – 8:55 2. "The Power of Love" – 4:02 3. "Taking Chances" – 4:07 4. Hits medley: "It's All Coming Back to Me Now/Because You Loved Me/To Love You More" – 10:05 5. "Eyes on Me" – 7:10 6. "All by Myself" – 5:25 7. "I'm Alive" – 5:28 8. "Shadow of Love" – 3:02 9. "Fade Away" – 3:00 10. "Alone" – 3:43 11. "My Love" – 8:07 12. "The Prayer" – 5:16 13. "Pour que tu m'aimes encore" – 5:03 14. Tribute to Queen medley: "We Will Rock You/The Show Must Go On" – 5:43 15. Soul medley: "Sex Machine/Soul Man/Lady Marmalade/Sir Duke/Respect/I Got the Feelin'/I Got You (I Feel Good)/It's a Man's Man's Man's World" – 6:23 16. "Love Can Move Mountains" – 4:38 17. "River Deep, Mountain High" – 5:00 18. "My Heart Will Go On" – 6:46 Редактирано Май 9 от 1ooqN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::GaLeNaTa::. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Лайв изпълнения ли са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Лайв изпълнения ли са? Нем, Стоян го снимат с тела... :1000 (29): п.с. ше го дръпна, заради Alone само!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 (редактирано) Лайв изпълнения ли са? официалното ДВД на турнето, от концерта в Бостън мисля, има доста преработка на песните,нещо като на Глория концерта, ако искаш 100%в лайф на концерта мога да кача диска с записите излезли на сд п.п. концерта е прекрасен, заслужава ли Редактирано Май 9 от 1ooqN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тая женица има чудовищна симбиоза между нея и сцената.Толкова енергия, свобода, просто уникална. Концерта е просто невероятен, няма да си простя ако не посетя такъв някой ден! И култовото "I love you" (аплауз) .."I love you two" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 http://arenabg.com/details.php?id=2d38acd0...9a7ff76277b4f41 филма за турнето...има много яки моменти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 за любителите на френския излезе и Монреалския концерт...английските песни са същите като в Бостънския, ама заради една 'жу се па' и 'си суфисе доне' си заслужава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 официалното ДВД на турнето, от концерта в Бостън мисля, има доста преработка на песните,нещо като на Глория концерта, ако искаш 100%в лайф на концерта мога да кача диска с записите излезли на сд п.п. концерта е прекрасен, заслужава ли Стояне няма много преработка, а и гласът й тук е паднал. Но "eye on me", "to love you more" и "alone" ги пее велико!!! А и пее по- добре от Тина "River deep, mountain high";P Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 (редактирано) Стояне няма много преработка, а и гласът й тук е паднал. Но "eyeS on me", "to love you more" и "alone" ги пее велико!!! А и пее по- добре от Тина "River deep, mountain high";P начукай си го ве Редактирано Септември 18 от 1ooqN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.