Само_мене_нямаш Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Кали - Фалшива / Tanja Savic - Minut Ljubavi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
uncensored Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Анелия - Трети път / Vasilis Karas - Den milame idia glosa Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
uncensored Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Песента на Анелия е авторска, вярно, че има сходно звучене с тази, но все пак е следвана гръцката стилистика, няма как да не напомня други гръцки песни... Ама много силно ми напомни като я чух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andi Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 (редактирано) Това, дето сте дали, на български е на DJ Дамян - Да прося. А тоя дето е правил музиката и аранжимента да се самоубие ритуално на площада, щом иска да си пише името срещу "автор" на песента на Анелия. Редактирано Април 8 от Andi Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 я дайте оригинала на Азис-Хайде почвай ме че не мога да го намеря Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 я дайте оригинала на Азис-Хайде почвай ме че не мога да го намеря LINK Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Заповядай Giannoulis L Vazaios - Pitsirika Ще бъда благодарна ако някой качи тази песничка в 4сторинг или транзита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Ще бъда благодарна ако някой качи тази песничка в 4сторинг или транзита Вале дърпай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 (редактирано) ДЖ Дамян & Галена- Сама-Ориганал Редактирано Април 9 от MarsianCHe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 ДЖ Дамян & Галена- Сама-Ориганал Тцтцтц чудя се аз от къде ми е позната... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 ДЖ Дамян & Галена- Сама-Ориганал Благодаря ти но лично мен на Галена и Дамян ми харесва повече Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nomer1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Андреа-"Фалшиво щастие"/Alina ft. Costi - Numai penu tine Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nomer1 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 (редактирано) Алоооооооооооооооооооооо тук вече прекали беееееееее!Гергана няма нито един кавър!Айде докажи че има де! "Секс" не е на Джами, а на Ели Кокино оригинала!И кавър е на Теодора-"Секс",а "Без правила" е съвсем различна!!! "Карма" и Пойсън нямат нищо общо! "Гасна по теб" си е нейна!Нищо,че малко си приличат!А и боклука на тоя траверс дето пее е от 2006 година !А на Гергана от 2004!Така че се усведоми по-точно!!!!!! А от "Изгубен свят" само е плагиятствана малка част!Явно има глухи!!!!!!!!!! Редактирано Април 9 от nomer1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kicata Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 някой знае ли песента на Емануела - Да си плащал на коя песен приилча Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 На мен песента на Биляна"Жадна за любов"адски ми прилича на песента на Малина"Още палиш",която пък е кавър на песента на Kelly Kelekidou - Glyka glyka glykia mou.На места в песента на Биляна дори имам чувстово,че слушам Glyka glyka glykia mou Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Биляна - Болна от любов >>>>>>>>>>> Indira Radic - Hitna Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Есктра Нина - Маратони от купони/Luna - Seceru Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nomer1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Есктра Нина - Маратони от купони/Luna - Seceru Да,ама то Алесита беше взела преди нея тази песен!И се казва "Полудявам" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vvetty Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj Vanio Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 някой знае ли оригинала на тигре тигре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Анелия - Трети път / Vasilis Karas - Den milame idia glosa бате само на мен ли този оригинал ми прилича повече на песента на DJ Дамян и Бобеца - Ти си моя грях!?! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Paskalis Terzis - Nikola se nafili -> Lepa Brena - Luda za tobom -> Камелия - Луда по тебе За всички, които си мислят, че оригинала е на Лепа Брена (включително и самата Камелия). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 И останалите 2 версии: Кали - Мера според мера Тутурутка - Лято Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Mustafa Sandal - Isyankar -> Слави, Нели & Ку-Ку Бенд - Само мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sladurka Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Мерси много, златни сте! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.