Guest rews Публикувано на Март 28 Report Share Публикувано на Март 28 Имам такова предложение:модовете да поизтрият доста повтарящи се неща.има отделни песни давани като радио рип,които вече ги има в дадена компилация или са дадени като Сд рип.според мен хаоса там е доста голям. лично мое мнение,ако сметнете темата за ненужна-в коша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ако искаш да бъдеш полезен на нас модовете,може да сложиш линкове тук на нещата които са за изтриване !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Аз лично редовно разчиствам поп-фолка от подобни теми, снощи съм изтрила над 20 такива...За другите раздели не знам и не отговарям Цитирай Report Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest rews Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Аз лично редовно разчиствам поп-фолка от подобни теми, снощи съм изтрила над 20 такива...За другите раздели не знам и не отговарям да видях те снощи ,благодаря за което. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gergana_ Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Здравейте Имам един въпрос в този форум има ли наказания ? В една тема наречена '' поп-фолк скандали'' има цели 2 страници в които се обижда Гергана. Няма ли някой да направи нещо по-въпроса ?! Аз лесно ще ги оправя тези хлапета , ама не ми се спами... И все пак едно едно нещо е да се спори , друго е да се обижда изпълнител . И друго нещо... видях един модератор , който имаше прекалено голям подпис . Е аджеба , как ще искате хората да ви спазват правилата като самите модове не ги спазват ?! Поздрави. :] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 за това темата се казва поп фолк скандали и не се обижда само гергана всеки си пише квото иска в тази тема. а какво значи прекалено голям подпис? има си ограничения за подписите а това че модовете имат право на по дълги подписи е привилегия Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Нали има такава тема "работа за потребителите " май беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Та за темата със скандалите, там всяка певица е обиждана, така че не само Гергана, ами Райна, Анелия и безброй други, ама забелязах че тези тричките са фаворитките там в смисъл, че са най-обсъжданите, а да и Камелия и Ивана :1000 (29): да не ги изпусна.... Та за това темата се нарича Поп-Фолк Скандали, и аз в началото се ядосвах, ама вече ми е все едно хич не ми дреми да си драскат там :1000 (1): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Аз лично не пипам тая тема да трия, че изтрия ли някой пост, трябва да изтрия и останалите...поне да фанеме да сложиме едно подзаглавие ЛАФЕДЖИЙНИЦА хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.