Danatada Публикувано на Август 1 Report Share Публикувано на Август 1 Заповядайте : P2PBG.com - Линк към Dragana Mirkovic - Milo moje, sto te nema - 1988 ( Перфектно качество ) - Размер : 116.43 MB Torrent.Alein.ORG - Линк към Dragana Mirkovic - Milo moje, sto te nema - 1988 ( Перфектно качество ) - Размер : 116.43 MB Техническа информация : - Държава : Сърбия - Изпълнител : Dragana Mirkovic - Песен : Milo moje, sto te nema ( Перфектно качество ) - Година : 1988 - Жанр : Сръбска музика - Формат : AVI - BitRate : 4,7 Mbit - Резолюция ( Качество на картината ) : 512 x 384 - Кадрова честота : 25 fps - Времетраене : 3 минути и 24 секунди С Уважение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Август 2 Author Report Share Публикувано Август 2 Заповядайте още 1 линк : AVETorrents - Линк към Dragana Mirkovic - Milo moje, sto te nema - 1988 ( Перфектно качество ) - Размер : 116.43 MB С Уважение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.