DIDO Публикувано на Август 6 Report Share Публикувано на Август 6 Добър ден! Имам два въпроса и се надявам да ми помогнете... Първия ми въпрос е за Фейс-а... Как мога да си променя името което се изписва на линка ми във фейс... (напр. facebook.com/ramania) за това говоря... Знам че менюто беше тук но си смених името и вече го няма... Снимка Някой знае ли как мога да го променя... =========================================================== Втория ми въпрос е за Уеб Пейч Мейкър... Защо не мога да качвам на страницата си думи които в програмата съм написал в УърдАрт... На страницата на мястото където трябва да е думата е празно... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 1 въпрос: Не можеш. При смяната пишеше с ЕЙ ТАКИВА букви, че можеш сам веднъж да си смениш името. 2 въпрос: Защото УърдАрт не ги запаметява като картинки, за това не може да ги покаже. Можеш да опиташ да ги пейстнеш в пейнт и да запаметиш като jpg и после да поставиш картинката в страницата. На твое място бих деинсталирала тази невероятна програма, ще си отворя ей тази страница (примерно), а красивите надписи можеш да ги направиш с фотошоп. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 1 въпрос: Не можеш. При смяната пишеше с ЕЙ ТАКИВА букви, че можеш сам веднъж да си смениш името. 2 въпрос: Защото УърдАрт не ги запаметява като картинки, за това не може да ги покаже. Можеш да опиташ да ги пейстнеш в пейнт и да запаметиш като jpg и после да поставиш картинката в страницата. На твое място бих деинсталирала тази невероятна програма, ще си отворя ей тази страница (примерно), а красивите надписи можеш да ги направиш с фотошоп. Успех! За фейса ми е ясно... А за програмата... Ползвам нея защото е адски опростено и лесно... А на мен не ми трябва професионална страница... Иначе благодаря Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.