DejaVu Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Сравняваш несравними неща. Пуснеш ли песен на Ивана за последните 11 години, винаги ще разбереш че е нейна и не само заради гласа, разбира се. Точно това е да имаш изграден стил и музикална линия. Можеш хем да имаш стил, хем да си разнообразен. Ивана мнооооого пренебрегва второто, мислейки си, че подържа първото. За разнообразен, но запазен стил се сещам единствено за Слави Трифонов на прима виста... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Можеш хем да имаш стил, хем да си разнообразен. Ивана мнооооого пренебрегва второто, мислейки си, че подържа първото. За разнообразен, но запазен стил се сещам единствено за Слави Трифонов на прима виста... Ивана е достатъчно разнообразна...Излишно е да изброявам колко много и различни песни има. Слабото й звено са аранжиментите, защото са твърде постни. Но е смешно да се говори за липса на разнообразие, както откъм тематики на текстовете, така и откъм музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Но се отличава, Василей. Това е важното. Тя е клиширана от гледна точка на собствената си кариера. Нейните песни не могат да бъдат сбъркани, не е сливат с масовите еднодневки... Това е нещо, за което Ивана трябва да бъде поздравена, въпреки че очевидно не й носи особено позитиви. Ще я поздравя, когато направи хубава и стойностна песен, независимо дали е хит или не. Да искаш от мен да я поздравя за "Душ или направо" е все едно аз да искам от теб да поздравиш Глория за "Докторе на помощ". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Ще я поздравя, когато направи хубава и стойностна песен, независимо дали е хит или не. Да искаш от мен да я поздравя за "Душ или направо" е все едно аз да искам от теб да поздравиш Глория за "Докторе на помощ". "Докторе на помощ" беше хит и е хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
melomanqka Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Нека има и такива песни каквито се правят в момента но те прекалиха Какво ли не възпяха за тази дискотека-сепарета маси две големи диджеи отделно пък пичове мацки само пода не е възпян още и така другите песни които са различни и също бързи отиват в 1000000 глуха Жалко че диджеите не разбират това не мисля че както казват някои певици хората това искали само то като не я пуснеш 1 път една песен как да се хареса изобщо Малко са истинските диджеи и радиа които да имат разнообразна плейлиста единствено Сигнал+ и Ултра за мен са истински радиа без такива пристрастия да се въртят едни изпълнители и песни а други хич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Ще я поздравя, когато направи хубава и стойностна песен, независимо дали е хит или не. Да искаш от мен да я поздравя за "Душ или направо" е все едно аз да искам от теб да поздравиш Глория за "Докторе на помощ". "Аз съм с теб", "Миг като вечност"... а преди това още толкова много. Все пак никой не прави само "хубави и стойностни" песни..Но точно Ивана ги има в прилично количество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Ще я поздравя, когато направи хубава и стойностна песен, независимо дали е хит или не. Да искаш от мен да я поздравя за "Душ или направо" е все едно аз да искам от теб да поздравиш Глория за "Докторе на помощ". Ами поздрави я за "Аз съм с теб", за "Не искам да знаеш", за "Ах, тези пари", за "От извора", за "Доза любов", за "Дъжд от рози"...Така, както аз бих поздравила Глория за "До последната сълза", "Можеш ли да ме обичаш" и "Носталгия"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) Ами поздрави я за "Аз съм с теб", за "Не искам да знаеш", за "Ах, тези пари", за "От извора", за "Доза любов", за "Дъжд от рози"...Така, както аз бих поздравила Глория за "До последната сълза", "Можеш ли да ме обичаш" и "Носталгия"! Само където на втората кариерата е изградена 80/90% само от такива песни, а първата доскоро пееше и продължава песни в стил 100 патрона, Щом се пее и се пие и Смукача. Редактирано Октомври 26 от pacho_r Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Само където на втората кариерата е изградена 80/90% само от такива песни, а първата доскоро пееше и продължава песни в стил 100 патрона, Щом се пее и се пие и Смукача. Не съм съвсем съгласна - през цялото това време Ивана съчетаваше успешно купонджийските и "леки" песни, със сериозни и тежки музикални произведения, подсилени с неповторими текстове на Мариета Ангелова и Таня Палазова.Разбира се, Глория също е направила много смислени парчета, не виждам защо трябва да се умаловажава дискографията на едната за сметка на другата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wisdom Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Само където на втората кариерата е изградена 80/90% само от такива песни, а първата доскоро пееше и продължава песни в стил 100 патрона, Щом се пее и се пие. Щом се пее и се пие. Все пак трябва да има и такива песни. Не само еднообразни и до болка познаи ни любовни. Каквито са примерно Последните на Глория. Хубаво ще е и тя малко да промени тематиката, защото от тъпчене и копиране се получава моментното и състояние Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Щом се пее и се пие. Все пак трябва да има и такива песни. Не само еднообразни и до болка познаи ни любовни. Каквито са примерно Последните на Глория. Хубаво ще е и тя малко да промени тематиката, защото от тъпчене и копиране се получава моментното и състояние И с теб не съм съгласна - особено последните две песни на Глория, са божествени и не виждам кое им е общото като тематика - да, пее се за любов, както навсякъде, но настроението и изразните средства, са полюсни.Ако трябва да съм честна, последният текст на Ивана, който ме е впечатлил, е "Уличник", докато тези два последни хита на Глория (особено баладата), ме накараха да занемея!!!Но пък ако теглим чертата и направим една равносметка, песните на Ивана през годините сякаш по - са се задържали, изпъкват някак... Сега конкретно по темата - съгласна съм с автора, банални са ми тези съвместни проекти - оляха се, особено Галена, Малина, Андреа, Преслава, Стораро, Азис...С нищо не изненадват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Това е тенденция не само в България и мен лично не ме дразни,защото така се внася разнообразие и в концертите на Пайнер в НДК,по турнетата... Като цяло до момента най-успешните тандеми са Малина и Азис и Софи и Устата. Глория и Азис да речем направиха голям хит 2004,но следващият им дует не стана хит,т.е. имат някакъв еднократен успех. Но дразнят дуети от типа Ерик и Валентина,които не могат да впечатлят с нищо,но се пънат за хит и си мислят,че като поотделно не им се получава хит,ще се получи в дует....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) Това е тенденция не само в България и мен лично не ме дразни,защото така се внася разнообразие и в концертите на Пайнер в НДК,по турнетата... Като цяло до момента най-успешните тандеми са Малина и Азис и Софи и Устата. Глория и Азис да речем направиха голям хит 2004,но следващият им дует не стана хит,т.е. имат някакъв еднократен успех. Но дразнят дуети от типа Ерик и Валентина,които не могат да впечатлят с нищо,но се пънат за хит и си мислят,че като поотделно не им се получава хит,ще се получи в дует....... Къде слагаш Мала с Василка до Софка и Устата, то Райна и Кокаин са мн по-успешен тандем от тях...Освен "Черните очи" друг голям хит нямат, дори "Не знаеш", която е прекрасна песен остана в сянка. Това, че във всяка втора песен на Малина-Капина припява Азо и че имат вече нз си колко опити за хитов дует не значи нищо. Софито и Устата май май са си #1 за последните години, както преди бяха Лия и Кондьо или пък Деси и Стораро, че дори Тони и Найден. Редактирано Октомври 26 от ENJOY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Къде слагаш Мала с Василка до Софка и Устата, то Райна и Кокаин са мн по-успешен тандем от тях...Освен "Черните очи" друг голям хит нямат, дори "Не знаеш", която е прекрасна песен остана в сянка. Това, че във всяка втора песен на Малина-Капина припява Азо и че имат вече нз си колко опити за хитов дует не значи нищо. Софито и Устата май май са си #1 за последните години, както преди бяха Лия и Кондьо или пък Деси и Стораро, че дори Тони и Найден. Малина и Азис са тандем в пълния смисъл на думата,правят шоу като са заедно,атрактивни са,имат не един хит някъде си във времето,а доста продължителен период бяха успешни заедно.Пък ти ако щеш го отричай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Ако песните са хубави ако искат и по 10 да пеят... само това има значение за мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Малина и Азис са тандем в пълния смисъл на думата,правят шоу като са заедно,атрактивни са,имат не един хит някъде си във времето,а доста продължителен период бяха успешни заедно.Пък ти ако щеш го отричай. Какво значи като са заедно? На участия ли? Всяка прави шоу с някой колега ако се засекат на участие...Не съм ги отрекъл, просто не са на нивото на Софчето и Устичката И разбира се, че ще са тандем, той ако не й вие в половината песни, не се знае дали тя щеше да си ги изпее както трябва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Какво значи като са заедно? На участия ли? Всяка прави шоу с някой колега ако се засекат на участие...Не съм ги отрекъл, просто не са на нивото на Софчето и Устичката И разбира се, че ще са тандем, той ако не й вие в половината песни, не се знае дали тя щеше да си ги изпее както трябва Чували сме я достатъчно без "той да й вие в половината песен",не я мисли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Малина и Азис наистина се оляха с дуетите. Но като цяло няма по-дразнещо същество от Азис в тва отношение. Всички са му приятелки, всички ги обича, с всички иска да пее, а накрая пак с Глория му е най-големия хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi__93 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Малина и Азис наистина се оляха с дуетите. Но като цяло няма по-дразнещо същество от Азис в тва отношение. Всички са му приятелки, всички ги обича, с всички иска да пее, а накрая пак с Глория му е най-големия хит. Софи и Устата и Андреа и Кости имат повече дуети от Малина и Азис. Той Азо като цяло няма певец,с който да не е правил дует или да няма планове да прави такъв :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Малина и Азис наистина се оляха с дуетите. Но като цяло няма по-дразнещо същество от Азис в тва отношение. Всички са му приятелки, всички ги обича, с всички иска да пее, а накрая пак с Глория му е най-големия хит. С Глория дуета си имаше най-голям успех и стана като тяхна визитна картичка... От дуетите му с Мала най-харесвам ''Не знаеш'' и май наистина той им е най-добрия. А и това е вярно, че Азо се радва на всички... :1000 (29): Коя била най-секси, най-красива, най-талантлива.... подреждаше си ги там по групи ;dd Да не забравяме и дуетите с Деса, но от тях ''Жадувам'' си беше хита! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) Чували сме я достатъчно без "той да й вие в половината песен",не я мисли. О, не я мисля, тя тази година се набута за трио, другата може за квартет, квинтет или минет да се навре направо Малина и Азис наистина се оляха с дуетите. Но като цяло няма по-дразнещо същество от Азис в тва отношение. Всички са му приятелки, всички ги обича, с всички иска да пее, а накрая пак с Глория му е най-големия хит. Където и да гостува стане ли въпрос за някоя от трите (Глора, Деса, Мала), тя му е най-добрата приятелка, тя му е сродната душа, обичат се безумно и т.н. Редактирано Октомври 26 от ENJOY Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) За мен лично, на Мала и Азис любимият им дует е "Искам, искам", много я харесвам. Иначе и "Черните очи", "Не знаеш" също са прекасни балади! Но дует му с Глория си беше най-велик и е харесван до ден днешен. Редактирано Октомври 26 от чушка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimeto_vidin Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 на Камелия и Сакис точно никой не го помни,както и на Десислава и Ивана .. На Глория се помни дуета с Азис и онзи с Тони Дачева .. и на Десислава се помнят някакви дуети .. ма тя Глория и дуети ли е имала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Май имаме нужда от тая тема пак...Майката ни ***** от дуети последните години.. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Ами да, става досадно, като например от дуетите на Мария и Азис през 2 месеца и всяка следваща песен по-скапана от предишната. Cъщо така досадно беше и с дуетите на Азис с Малина, през половин месец тогава... вече не е интересно като едно време да видиш изпълнители, които най-малко очакваш да видиш и чуеш в дует. Да не забравя и дуетите на Глория със щерка й... думи нямам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.