ENJOY Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Не знам дуетите или ft. са повече, но не е нищо невиждано в глобален мащаб. Просто тук рядко се събираха изпълнители от различни компании преди години, а и дуети винаги е имало, на година поне по 5-6 са излизали. В повече идват ft. и то в повечето песни са абсолютно безсмислени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Късото участие на изпълнители в песни е световна практика в световен мащаб от години - и то успешна! Тук при нас също забелязваям, че най - големите хитове в последно време именно така се получават. За мен "featuring" си е добро средство за налагане на песента повече, лично аз одобрявам и се радвам, че се прави все по често! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Дуетите не, но ме дразнят, че всяка втора песен вече е ft. с някой... И то популярни изпълнители избират, тактика ли е това? Да трупат полулярност, гледания и каквото и да е . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Не ме дразнят с изключение на тези, които са с чужди изпълнители. Те трябва да бъдат сведени до минимум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Лелее, отварям темата и се чудя какви са тези песни, а то било от 2010-та. Щом още тогава сме казали Аман, сега какво да кажем? Аз съм твърдо против дуетите между куцо и сакато, без капка концепция само и само да има този пуст фийчъринг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И аз нямам против т.нар. featuring в световен мащаб, но у нас това се прави за да се привлича внимание и събират гледания - винаги водещият изпълнител е по-назад от featuring-a, който има за цел да привлече внимание и така високо ценените в България гледания. Валя ft. Галин Фики ft. Преслава Гергана ft. Галин Кристина ft. Фики Крум ft. Анелия Карлос ft. Цвети Янева Карлос ft. Емилия Галин ft. Джена Цвети Янева ft. Фики Галин ft. Камелия Ани Хоанг ft. Азис и т.н. А в дуетите няма лошо когато са между силни имена - Алисия/Коцко, Деса/Галена и пр. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Някой май забравят, че старите дуети на ДесиСлава не са ротирани години наред нито по телевизията, нито по тубата или бокса. И въпреки всичко има едни от най-култовите дуети с Азис, Руслан, Ивана и Тони Стораро ; ) По темата - кефя се на дуети от качествени или поне интересни изпълнители, които имат химия като гласове и присъствие, а не просто да направят последната бълвоч хитова песен написана за една от двете, но записана в дует за да има повече гледания... Виуждаме как се приемат всички песни с участие на др. изпълнител. Вече са с най-мн милиони... Освен Алисия и Коце и Емилия и Ави, не мисля, че съм чул нещо добро последните години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Вече ни се повръща от фючеринги, то кой с кой вече не направи.АМАН! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fitipaldi Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 не се ли изчерпаха вече комбинациите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знам каква е тази "мода" да се правят дуети на килограм, но на мен лично ми омръзна всяка втора песен да е дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.