Shh... It's a secret Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Отскоро имам проблем с логването във Facebook. И то само като влизам от лаптопа. Проблема е там, че ми зарежда началната страница, въвеждам си e-mail-a и паролата и след като дам "Вход" не ми зарежда страницата. Изписва ми: Просрочено време на връзката Сървърът login.facebook.com просрочи зададеното време за връзка. * Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко. * Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра. * Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет. Съмнявам се дали не е от доставчика или от самия лаптоп? Защото на компютъра всичко е наред, влизам си нормално. Някакви предложения как да го оправя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 И на мен ми изписа тва оня ден на лаптопа и така яко обвиних зайка да не ми е хакнала акаунта, но Аче единственото което направих е рестартнах лаптопа и се логнах на ново... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 И на мен ми изписа тва оня ден на лаптопа и така яко обвиних зайка да не ми е хакнала акаунта, но Аче единственото което направих е рестартнах лаптопа и се логнах на ново... Обвиних зайката вика. :1000 (29): Ми няма, от няколко дни е така. Бъзиках в настройките на мозилата, ама не става. Пробвах и през Internet explorer, но и там същото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Правят си някакви експерименти.Аз ползвам 4 браузъра и от нито един не мога да играя всичко.Все нещо не може и трябва да вляза през друг.днес е малко по добре и ми изписа надпис да използвам експлоер и мозила и че се работи по въпроса и други браузъри да могат да използват всички опции на фейсаа.Гадове!!!Тъкмо свикнах с гугълкрома и пак трябва да се връщам на мозила и експлоер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 При пинг свързваш ли се или губи пакети? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 При пинг свързваш ли се или губи пакети? Нищо не разбрах? (ако изобщо въпроса е към мен) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Нищо не разбрах? (ако изобщо въпроса е към мен) Към теб е. Отваряш Start>Run и в прозорчето пишеш cmd и Enter. В черния прозорец пишеш ping facebook.com Трябва да ти излезе нещо подобно: . Виж какъв резултат ще ти покаже в packets: при 4 изпратени, 4 получени и 0% загуби проблема е нейде из лаптопа ти. При 4 изпратени, 0 получени и 100% загуби най-вероятно идва от доставчика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 проблема не е от при него . Facebook имаха някакъв проблем ,но от известно време мисля ,че е оправен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.