Tatiani4ka Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 (редактирано) Аз лично много харесвам Графа и творчеството му ми допада доста. Редактирано Октомври 11 от Tatiani4ka Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Харесвам Графа единствено в проектите му с Мария Илиева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ако има рай, Лабиринт от спомени, Чуваш ли ме, Враг<<евала! Певец с добра концертна дейност; текстописец, композитор, продуцент. Живо пеене. Приятен, интелигентен човек. Нещо не схванах темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Ако има рай, Лабиринт от спомени, Чуваш ли ме, Враг<<евала! Певец с добра концертна дейност; текстописец, композитор, продуцент. Живо пеене. Приятен, интелигентен човек. Нещо не схванах темата. sku4eeeeeeeeeeeeeeeen :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 sku4eeeeeeeeeeeeeeeen :1000 (34): Стига, ве, ама не си ли изтръпвал на Ако има рай? :О Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Vasko Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Толкова са ни малко поп певците че последното нещо което трябва е да ги плюеме.Колкото до Графа на мен ми допада само песента "Имаш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KikiRiki Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 на тати момчето така че....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 мене не ме кефи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lili Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Аз пък харесвам Графа и не ми е писнал.Харесвам старите му песни, новите също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 (редактирано) Ооо Графа пак е добре в сравнение с МИро... На същото мнение съм!Графа поне се държи непринудено и естествено,а не като тоя надут пуяк Миро!Да не говорим,че и Миро няма кой знае какви гласови данни! Отделно на това на Графа не му се налага да си "дава"някой задни части на тялото за да има пари за ротация на песните и клиповете му! Съжалявам много,и сигурно ще има хора,които няма да са съгласни с това,което ще кажа,но за мен """""мегахита""""" Губя контрол,беше изцяло изкуствено създаден!!!Който и да съм питал всеки е казал,че тази песен НЕ му харесва-да ама по Mad,The Voice и по City tv,където по принцип пускат повече клипове на чужди изпълнители,а българските са рядкост,Губя контрол се въртеше по 10-12 пъти на ден!По Планета и Фен също се пускаше доста често,а да не говорим по всички радиостанций колко се въртеше!И после не казвайте,че тоя пулявец не си е платил за ротация и че едвали не Губя контрол е станала хит от самосебе си! Жалко,че заради прекалената ротация на такива некадърници като тоя мазник Миро,има хора които са талантливи,а остават в сянка! Редактирано Декември 31 от nikitrz Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
northman Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 на мен лично не ми харесва графа .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
waspa Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Като композитор го харесвам,ама като изпълнител,не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Iveto Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 На мен ми е писнало от пайнер, ара, мара и сие! Графа си е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
michel Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен повече ми писна от ония педер Крум, не от Графа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GERGX Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 (редактирано) На мен ми е писнало от пайнер, ара, мара и сие! Графа си е супер. Много добре казано особено в последно време Редактирано Март 21 от GERGX Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 на мен не ми е писнало от графа.винаги съм го харесвал като певец и като човек.като не ви харесва не го слушайте-има лесно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bisioo Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Лично на мен не ми е, има доста добри песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
real Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Аз лично много харесвам Графа и творчеството му ми допада доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmark1979 Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Какво му е пък на Графа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kicata Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Последните му сингли са много хубави, не ми пречи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander2 Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ако не беше Графа поп-музика в последните 10 години нямаше да има...освен неговите песни,той прави и на много негови колеги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.