Ivanhoe Публикувано на Октомври 18 Report Share Публикувано на Октомври 18 Сериалът ще дебютира в 120 държави, ще говори 33 езика и ще бъде гледан в 250 милиона домакинства тази есен. Фокс Интернешънъл Чанълс и AMC обявиха световната премиера на многоочаквания сериал ”Живите мъртви”. Двете мрежи ще излъчат сериала в рамките на една и съща седмица през есента. AMC ще излъчи премиерно първия епизод в неделя, 31 октомври, а през първата седмица на ноември Фокс Интернешънъл Чанълс ще го излъчи в целия свят. В България продукцията ще бъде представена по Fox Crime ден след премиерата по AMC. Телевизионната продукция е на Франк Дарабонт („Изкуплението Шоушенк”, „Зеленият път”) и Гейл Ан Хърд („Терминатор”, „Пришълците”, „Армагедон”, „Невероятният Хълк”), а историята е адаптация на графичния роман на Робърт Къркман. Сериалът проследява историята в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис на зомбита. Окръжен шериф Рик Граймс пътува заедно със семейството си и малка група оцелели в постоянно търсене на безопасно и защитено място за живеене. Но постоянното напрежение от всекидневното отблъскване на смъртта има висока цена и води мнозина до най-низките дълбини на човешката жестокост. Докато Рик се бори да запази семейството си живо, той ще открие, че всепоглъщащия страх на оцелелите може да бъде много по-опасен от безмозъчните същества, които обикалят земята. http://www.foxtv.bg/the-walking-dead Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Изглежда, че ще е интересен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ще го гледам като излезе,но не очаквам нищо...изглежда дори банален... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 2 Author Report Share Публикувано Ноември 2 Много обещаващ беше първия епизод, въпреки малкото реплики. Все пак не показаха всички герои. Трейлъра за втори епизод е жесток. Ето първи епизод с бг аудио. ЛИНК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexche Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Mного е як! Адски са се постарали да изглежда правдоподобно.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Гледах треилъра... се едно е компилация от различни хорор филми...взети части и направи този филм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 За сега ми харесва, интересен е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Последният епизод беше скучничък,надявам се да вкарат малко живец в следващите серии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 17 Author Report Share Публикувано Октомври 17 Снощи започна втори сезон. Както и миналата година, тази вечер е премиерата по всички ФОКС канали по света. От 22:00 часа по Фокс. :1000 (6): http://www.facebook.com/photo.php?v=2385950720905 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 15 Author Report Share Публикувано Октомври 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 6 Author Report Share Публикувано Ноември 6 Новият епизод определено е най-силния досега, неслучайно влезе в ТОП-а на замунда. Много гадно за едно малко момче да помогне на майка си да роди и после да я убие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Уникален сериал.Въпреки че е зомби-измислица е супер поучителен,гнусен и те държи на нокти през цялото време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе Керъл не се ли спаси?? Кога умря пък тя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе Керъл не се ли спаси?? Кога умря пък тя...Не е ясно! Избяга,но не се знае дали се е спасила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 И аз така предеположих и изгледах 4 епизод пак да видя... и уж излиза и не дават повече... обаче после Дарил нали и намира кърпата от главата /пък като излезе си беше с нея.../ и в новия епизод на кого на гроба оставя цвете, че не можах да разбера.... и нали 3 гроба /един за Т-дог, за Лори, а третия?/ Нещо тотално се обърках за там..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 И аз така предеположих и изгледах 4 епизод пак да видя... и уж излиза и не дават повече... обаче после Дарил нали и намира кърпата от главата /пък като излезе си беше с нея.../ и в новия епизод на кого на гроба оставя цвете, че не можах да разбера.... и нали 3 гроба /един за Т-дог, за Лори, а третия?/ Нещо тотално се обърках за там..... Просто явно са предположили,че са я изяли или нещо такова.И са й направили гроб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 14 Author Report Share Публикувано Ноември 14 То няма как да не са я изяли. Рик нали беше на мястото, където е родила и почти нямаше нищо останало. А коя беше Керъл? В този сериал не помня много имената на героите, защото те почти не говорят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 То няма как да не са я изяли. Рик нали беше ли на мястото, където е родила и почти нямаше нищо останало. А коя беше Керъл? В този сериал не помня много имената на героите, защото те почти не говорят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Според мен пък е оцеляла.. За нея не дадоха, че я намират. А когато Т-дог се впусна на онези двете зомбита и го направи да може да избяга тя и последно точно това дадоха как отваря вратата за някъде си една светлина и как бяга и това е... А и тя не беше при Лори когато раждаше, тя беше с Т-дог някъде другаде... И те нито я търсеха нито и намериха тялото. Докато на Т-дог го намериха. Ще погледаме пък ще видим Но според мен е жива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Според мен пък е оцеляла.. За нея не дадоха, че я намират. А когато Т-дог се впусна на онези двете зомбита и го направи да може да избяга тя и последно точно това дадоха как отваря вратата за някъде си една светлина и как бяга и това е... А и тя не беше при Лори когато раждаше, тя беше с Т-дог някъде другаде... И те нито я търсеха нито и намериха тялото. Докато на Т-дог го намериха. Ще погледаме пък ще видим Но според мен е живаМоже тя да е тази,която звани по телефона на Рик? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Много добро начало на 4-ти сезон. Очакват ни цели 16 епизода този път. Превърнали са в затвора в много добро място за живеене. Жалко, че няма да му се нарадват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Браво,много добро начало на сезона,само онзи едноокия не дадоха от мин.сезон,но явно го пазят за десерт... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Някой може ли да ми каже какво стана с момичето което тръгна с Глен след случката в затвора, забравих я как се казва. Вървяха заедно с Глен и срещнаха Юджийн и сержанта? Че не помня вече, а нещо май не я мернах. Не отиде ли и тя в Терминала???? Или я изяде някое зомби? Иначе страхотно начало на сезона. Изобщо не усетих кога минаха тези 40минути и нямам търпение за следващата серия. Радвам се, че вече има някакво раздвижване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Тези от Терминус си получиха заслуженото. Радвам се, че приключиха бързо с тях. Щеше да ми е досадно да се гонят постоянно. Не разбрах какво стана с Керъл, защо я нямаше? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Тези от Терминус си получиха заслуженото. Радвам се, че приключиха бързо с тях. Щеше да ми е досадно да се гонят постоянно. Не разбрах какво стана с Керъл, защо я нямаше? Другия епизод ще се разбере. Според мен Дерил викна Бет накрая, а не Керъл. Иначе и на мен не ми се гледаше епизоди на отвличания, спасявания и т.н. от канибалите. Добре, че ги опаткаха набързо. Тоя похитителя с катафалката ми е много по-интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.