pepsi81 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Песента ми е една такава безлична, някак си не може да ме грабне. Клипчето що годе бива, ама както беше писано по-горе в темата тия негативи дразнят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Искам си Анелия, на какво се е направила. Не приемам, че има такъв видеоклип и прилича на всички останали. Срам за кариерата й и всичко стойностно в нея са тази песен и "сексите" й визии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitko Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Анелия е страхотна в този клип, страшно й отива този цвят на косата, но като цяло очаквах повече от видеото. Песента е добра, зарибяваща е и е хит (радвам се, че това е заглавието... ). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Анелия толкова се издигна след "Ако с теб не съм" и "Четири секунди", като нов човек е, сега и с новата визия е отново перфектен ход, а и толкова й отива, не мога да й се нарадвам! Дано още малко изсветли, 9 години никакво разнообразие нямаше, клипът е точно според очакванията ми, много е секси!! Песента ми е любима!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 (редактирано) След тези 2 песни затъва по-скоро... На тях дължи най-слабата си година досега, а тази е третата й грешка, но тя сама си решава. Редактирано Ноември 2 от Love_the_music Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Негативите ако бяха в по-малко щеше да е по-добре, наистина маааалко дразнят, поне на първо гледане. А иначе е приличен монтажа, все пак го бързаше и Анелия - нормално е и Нанков да е претупал това-онова, все пак е по-добре от "Мирно" и "Пробвай ме" - отново негови "творения" .... Аз очаквах повече, тъй като в Станция НОВА тя каза, че ще е грандиозно, с не знам си какви споносри, но явно не се е получило точно така. Все пак за песента е отлично видеото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Тъп клип (голяма излагация за Нанков), тъпа песен и невероятна Анелия, повече от впечатлен съм колко е красива и секси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
andrei12 Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Много е яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lusy_Montana Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 С черните чизми и коженото е направо убиец! Да, дръпнали са я малко, но тя доста е отслабнала, висока е и тези кадри са направо жестоки. Толкова много ми хареса как изглежда в тях, че до момента не мисля, че съм я виждала по-красива. Момента с танците в клипа също ги адмирирам и ето, че можела и тя да направи нещо подобно, ще се радвам да го включи като програма в концертите на Плената или турнето, защото ще се получи доста добре. Въобще всичките кадри с кожените дрехи и чизми ми харесват на мен, но само до тук. С червения потник ми идва малко в повече и малко не ми се връзват визиите, но тук може и аз самата да преувеличавам. Липсва му нещо на този клип и аз знам какво е, но...това е положението, кой каквото си направи.. Песента е приятна и смятам, че ще се завърти добре в дискотеките, харесва ми това, че не е чак така комерсиална, няма кючек в нея и е нещо, което аз предпочитам. Но до тук. Трябва й друга песен за хит на нея. Желая й успех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Определено е много красива и секси Анелия в този клип. Като цяло ми харесва видеото. Само, че не трябваше да залага точно на тази песен според мен. Не е лоша, но като за Анелия ми се струва слаба, тя може много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gerrybutler Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 На мен песента си ми харесва много, не знам защо повечето не я харесват. Не ми харесва много с тази коса. И кадрите в началото не ме кефят. Също и този ефект с негативите е ужасен. Май просто не е монтиран добре. Но Анелия е невероятно секси. Чак гледам и не мога да повярвам, че е тя. Убиец е просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
planetcho Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 много слаб клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 На мен песента си ми харесва, още от началото. В клипа Анелия е много секси , но на мен ми липсва дългата черна коса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Песента е супер, клипа е жесток <3 Анелия е страхотна с новата си визия песен - 6 клип - 6+ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Много хубав клип, браво! От Ако с теб не съм Анелия ми се издигна в очите! Преди това никога не ми беше допадала! Да продължава в същия дух! И нека си направи косата по-огнена! За първи път ми харесва как се държи в клип! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Много тъпа песен и скучен клип ... И Анелия с тая коса ми прилича на неква кадънка от женския пазар ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 (редактирано) Парчето на мен ми хареса още от лайв версията с лошо качество, направена по време на турнето в Америка.Мисля, че поне за сезонен хит по заведенията става, текстът е добър!Но клипът е доста слаб, много по - добри неща е изкарвала като видеореализации - "Не ме принуждавай", "Продължавам", "За теб, любов", "Добрата, лошата"...Отхлаби и тя нивото! Редактирано Ноември 3 от Qneva Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Може би заради безразличието ми към Анелия се дължи този фурор, който изпитвам всеки път когато чуя песента. Наистина е много, много добра. Някак си хем е комерсиална, хем пък се отличава и ти се набива в главата. Не е плод на творческа гениална муза - нито текста е нещо нечувано, нито музиката, нито самото изпяване. Но мен си ме задоволява... За клипа нямах кой знае какви очаквания, въпреки че от снимките бях просто възхитен. Адски ми харесва така Анелия, определено имаше нужда от някаква промяна. И явно Америката я е променило. Но освен цвета на косата и секси визиите самото присъствие в клипа заслужава адмирации, въпреки че като режисура, сценарии и т.н. видеото не е нищо особено... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Къв е тоя клип като от 90те,или нарочно да е в тон с песента Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Много зле във всяко едно отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pure_ShaDow_ Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Песен-0 Клип-3.50 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Изпълнение - яко, песен - мега тъпата. Визия - перфектна, клип - супер зле. Малко от последният на Сиара са взаимствали сякаш. Анелия е много красива с новата визия, но проекта и е издънка. Най - забавното е, че Алекс дето за всички пише, че правили ремикси на "За да те забравя", ето че и неговата не остана назад!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Flash1088 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много ми е... Ивена. Като добавим и семплата работа...доста евтин клип. Такива се правеха преди повече от 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Това беше повратната точка за Анелия в нейната кариера, и до ден днешен я сънувам как пее по къси джинси в коритото на река през панелен комплекс. Благодаря ти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.