чушка. Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Все едно ми е, кой ще е модератор. Важното е да си върши работата и най-вече БЕЗПРИСТРАСТНО, ако вярвате че Duff е такъв, няма проблеми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 АБСОЛЮТНО ПРОТИВ съм на този да му се дават права.. моля ви се, осъзнайте се. Нищо лично към господина, но му трябва да прекарва по-малко време във форума, а не да му се дават права и да се увеличава това време!! И аз съм против, защото модераторите попринцип следят за реда и чистенето на излишния спам, а той обръща всяка тема на чат... И цитира всеки втори пост с коментари от рода ''Много е яка'', ''И на мен ми харесва'' и разни такива колкото да трупа постове. Това си е мания според мен и за това не трябва да му се дават права.. А и като виждам как се изнервя само защото един потребител е против него и не го иска за мод.. Според мен модератор трябва да е някой, който си гледа повече работата, а не бройката на коментарите.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 И аз съм против, защото модераторите попринцип следят за реда и чистенето на излишния спам, а той обръща всяка тема на чат... И цитира всеки втори пост с коментари от рода ''Много е яка'', ''И на мен ми харесва'' и разни такива колкото да трупа постове. Това си е мания според мен и за това не трябва да му се дават права.. А и като виждам как се изнервя само защото един потребител е против него и не го иска за мод.. Според мен модератор трябва да е някой, който си гледа повече работата, а не бройката на коментарите.. Виж какво не съм се изнервил, а и спам някои хора сами си го предизвикват. Защо не цитирах твоя пост или на Иван?! Няма нищо лошо в това да е "против", който и да е.. аз няма да се изнервя или расърдя, но може да се изкаже по по-нормален начин от тези двамата. Нека спрем със спора, момо ще реши какво да бъде. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Какво значи безпристрастен? Фен на куцо, кьораво и сакато, що си мисли, че може да пее? И осъзнавате ли, че ако получи тези права безкрайните ви "лайка партита" по цели дни и нощи из темите ще трябва да спрат? напълно подкрепям !!! Абсурдно е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 АБСОЛЮТНО ПРОТИВ съм на този да му се дават права.. моля ви се, осъзнайте се. Нищо лично към господина, но му трябва да прекарва по-малко време във форума, а не да му се дават права и да се увеличава това време!! и теб подкрепям !!!! не ни трябват зарибени тийнове прехласнати по всичко сакато , да са модове , още повече че нямат грам обективност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 и теб подкрепям !!!! не ни трябват зарибени тийнове прехласнати по всичко сакато , да са модове , още повече че нямат грам обективност +1 :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Няма необходимост от нови модератори в раздела, има даже повече от нужните. Ако някой иска да се откаже от правата си и да освободи поле за действие на други, ще имам Duff в предвид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Ако някой иска да се откаже от правата си и да освободи поле за действие на други, ще имам Duff в предвид. Аз мисля, че "Дъф" и "модератор" могат да са в едно изречение само като виц. Както виждам, всички трезвомислещи хора тук мислят така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Аз мисля, че "Дъф" и "модератор" могат да са в едно изречение само като виц. Както виждам, всички трезвомислещи хора тук мислят така. :1000 (29): +1 Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Благодаря ви, обещавам да си върша работата добре, ако Момо реши да ми даде права. Няма да ви разочаровам! Ти ли ще бъдеш обективен бре спамерчо? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Ти ли ще бъдеш обективен бре спамерчо? :1000 (29): Той вече почна и с благодарностите , милия иска му се ..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Айде стига с тази история. Както казах вече има достатъчно модератори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Ти ли ще бъдеш обективен бре спамерчо? :1000 (29): няма ли да спрете и двама Камелиеви ,тук не ви е чата Като гледам Д-слав, че всички тия за него са трезвомислещи.... определено не са, те просто се притесняват това да не се случи, а и как да ме искат за модератор точно те като знаят какво мазало се е получавало в темите заради тях. Единствено със Стела и Иван не съм имал конфликт от тези които са писали. Иначе явно някой си е събрал приятелчетата (Алексче, Фокси, Нолее-то, Д-слав ) да искажат мнение. Смятам, че Момо е достатъчно добър модератор и сам може да прецени, без вашата намеса. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Аз като човек, който няма пристрастия към никой във форума, защото главно наблюдавам, наистина не смятам, че трябва да се дават права на Дъф, той спами доста, пък и не смятам, че може при него да се говори за обективност, то трябва да има натрупан опит, а това с висене по цял ден по чалга форумите едва ли става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Определено има нужда от модератор/и,които си вършат наистина добре работата,не знам точно кого,но забелязвам,че има доста хора,които влизат редовно и може да са от полза .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Няма необходимост от нови модератори в раздела, има даже повече от нужните. Ако някой иска да се откаже от правата си и да освободи поле за действие на други, ще имам Duff в предвид. Няма какво да чакаш хора, които за 5 пари работа не са свършили в този раздел да се откажат..Директно махай правата на 3-мата най-малко активни в раздела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Искам да съм модератор на този раздел...който очевидно е оставен на произвола на съдбата... и аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 и аз Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.